c_stream

Member
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About c_stream

 • Rank
  Bongorytter

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Skindet siger (næsten!) alt. Jeg har en 14x6 Rockstar DX stållilletromme fra slutfirserne, og den lyder rigtig godt! Sæt nye skind på begge sider, og stem det godt, så kan den komme til at lyde helt acceptabel.
 2. Jep. En EP er en EP, og ikke et album. Indspilningen af 6 numre, hvoraf de 5 er røget på pladen, tog en weekend og vi gjorde det hele selv (uden rigtig at have kendskab til hvordan man helt gør ) Mixning/mastering er som sagt foregået i Vision Sound i Florida. Vi kender en gut derfra, og fik derfor en rigtig god deal. Men prisen hos Vision Sound ligger under alle omstændigheder i den lidt pepperede ende. Når det så er sagt, mener jeg bestemt ikke at nummeret bør blive mere poleret. Der er ingen i bandet der har i sinde at opnå nogen stereotyp lyd. Og som sagt tror jeg det kunne være
 3. Anders Baarts : Jeg tror man skal høre vores nye EP i en sammenhæng, og frem for alt - HØRE OS LIVE! Jeg tror foreskellen på os og alle mulige andre er at vi spiller live som vi gør på vores optagelser, og at vi sætter en ære i at spille tingene som de er! Derudover synes jeg at Danmark mangler rock af den art vi laver. Der er gået epedemi i Mew/Kashmir lyden. Uden at det skal tages ilde op, synes jeg virkelig at der er (for) mange kedelige bands der spiller en-skæv-akkord-hamrende-igennem-hele-nummeret rock. Der mangler altså smæk-for-skillingen rock!!
 4. Nogen der var i Valbyhallen i går? Det var som forventet superfedt! Publikum var bare forfærdelig stenet, og gav den slet ikke gas i starten af koncerten. Falling In Between var åbningsnummeret, men det blev lidt tamt fordi folk ikke gav den energi. Toto spillede selvfølgelig fremragende, og deres lille akustiske sæt var super super fedt!
 5. Lyden er i virkeligheden rigtig rigtig fed Rigtig god bund og åbenhed, men det kommer man til at høre på den færdigtrykte EP. Jeg bør lige indskyde at grundbåndene er optaget på spolebånd, uden click. Trommer, bas og rytmeguitar er indspillet samtidigt. Dejligt de ikke ændrede på det i Vision Sound
 6. Så har vi fået vores nummer Frame tilbage studiet Vision Sound i Florida, USA. Vi optagede selv sporene på spolebånd i Almestudiet. Vision Sound har udelukkende stået for mixning, og det er vi mildesttalt vilde med!! Hør det her!
 7. Hvad er det for et Pearl du har bestilt? Og hvad spiller du på indtil det kommer?
 8. Alle har jo deres favoritbækkener, men jeg kan jo se at du har holdt dig lidt til Zildjian, så derfor undrer det mig at du ikke har prøvet et A Medium ride.. Efter min mening er det den perfekte kombination af wash og definition (Sweet Ride og Ping Ride).. Har det selv i 22", men prøv det også i 20" og 21". Jeppe
 9. c_stream

  Anatolian

  jeg er helt grøn hvad angår Anatolian..men er der nogen der kender til, hvor vidt de har et china med en forholdsvis lang tone/sustain? Jeg kigger i øjeblikket selv på et Zildjian China Low i 20", men hvis Anatolian har et godt bud til en billigere penge ville det selvfølgelig være at foretrække..
 10. Jeff Porcaro spillede på en del af hans plader..! Så det må jo være den sejeste trommeslager han har arbejdet med.
 11. Taylor er for sej, han har en supergennemført stil, og han banker til den Med hensyn til hans muller så synes jeg nok han er en rimelig stor karl når først er halvt inde i koncerten. Det er fedt han ikke har det der body builder look.. Jeg var inde og se dem i Tapperihallerne, og i Stacted Actors var han godt buffed up, og han så bare for sej ud! Manden tæsker jo simpelthen så hårdt!!
 12. Hvad dadlen er det her?
 13. c_stream

  China.?

  mht til at ride, så elsker jeg lyden af et stort, brusende china, som ridebækken altså.. bækkener som Swish Knocker (m/u nitter) og 22" Zildjian China Low er fede til at ride på - det er faktisk først fornylig at jeg er begyndt at vænne mig til lyden af et china som crash Simon Phillips bruger KUN sine china-bækkener til at ride på - samme med Dave Grohl på "The Colour and the Shape", og det lyder super fedt! Også til hård rock!
 14. Jazzper, nu er det jo lyden fra Secrets on Parade du søger, og den blev jo indspillet før/under D-A-D's Everything Glows, og jeg er ret sikker på at Laust på rigtig mange af numrene brugte andre bækkener.. Det kan jo være han først indgik Sabian-sponsoratet senere.. Har set en del billeder både live med Tim og i studiet med D-A-D hvor crash, ride og china er Zildjian bækkener. På et af billederne fra D-A-Ds gamle hjemmeside ligner det et oldgammelt Avedis eller K ride i 20-22". Desuden synes jeg ikke at hans nuværende ridelyd matcher lyden på Secrets on Parade.. den er mere støvet på d