pederdaddy

Member
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pederdaddy

 • Rank
  Trommeslagter
 • Birthday 11/14/1973

Kontaktmetoder

 • MSN
  pederkolding@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.daddysaidso.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  Kolding - jylland telefon 21804446
 • Interesser
  daaaaahhhhhhh, hvad tror du maaaan!!!<br><br>Spiller på det mest fantastiske Gretch sæt <br>Har før kun spillet Yamaha, meeen skulle prøve noget nyt, og har ikke fortrudt.
 1. Ville overveje det, hvis der fulgte roadie med.
 2. pederdaddy

  Roland Spd-s

  Trane! Jeg kender ikke til Boses, men er sikker på du kan bruge spdén til percussion,hvis du nedsætter anslagsfølsomheden på den,hvilket er meget nemt. Der er uanede muligheder med den, man skal bare bruge fantasien. Det jeg finder sværest er, at indspille de lyde,i det niveau man skal bruge den til, live. Hvis man som jeg,bruger hørebøffer til at sætte niveauet, så lyder de noget volsomme over PA. Men man lærer at bruge indikatoren, så lyden bliver flot ud over PA. Ellers kan man jo bare skrue ned på volumeknappen. Jeg kan anbefale den til orkestre, som bruger samples, eller loops. At spille tomlyde på den, kræver megen justering, og en hurtig lydmand,hvis du samtidig spiller acc. trommer,som jeg. Men alt er muligt,med lidt tålmodighed, og lidt underdrivelse Peder
 3. Total Rammstein!!!! Har tænkt det samme,men har aldrig gjort noget ved det. Man kan lave nogle fede 16dele ride/hihat tricks på den måde.
 4. Hej Guitar-nørder Så skal alle de gamle drenge samles igen. HVOFOR? Læs medsendte pressemeddelelse, så ses vi, det er jeg overbevist om. Jeg vil endvidere gerne bede dig om, at sende dette informationsmateriale videre til dit netværk, til andre gamle guitar-nørder og lign., som vil mindes dengang og få tårer i øjnene, når de ser, hvad der findes i Svendborg på VintageShow 2007 d. 29. og 30. september. Skandinaviens største guitarudstilling, nu med koncerter og clinics. Du må naturligvis ikke bruge spamming, men viral markedsføring, som dette er, er bestemt tilladt og effektivt. Og dem, du sender til, beder du om at sende hele dette materiale til andre f. eks. 5 – 10 af de ægte gamle vintage-drenge. Piger er naturligvis også velkommen. Læs om det imponerende program for Weekend’en d. 29. og 30. september på www.vintage-show.dk De bedste hilsner – vi ses. Vintage Show 2007 Ja,ved godt det ikke har meget med trommer at gøre, men mon ikke de gamle bands har nogle lækre tønder at kikke på? Peder
 5. åhhh ja,og så dansegulvet.. Tænk at 90 mennesker i kjole og hvidt, som var MØGSTIVE kunne lade lysekronen hænge.... Buketten var tæt på at lande i den...
 6. Et meget dårligt billede taget på Hockenhavn slot i Nyborg,hvor vi spillede til et bryllup, hvor bla. Jokeren var gæst. Vi overvejede at hænge bagtæppet op med skruetvinger på billederne, meeeeeen så var hyren nok røget
 7. kikker med,mangler selv en masse til min spd-s,har kun de lyde og samples jeg selv har lavet, samt dem der var med til den. Nyt er ved at være tiden.... Håber i kan hjælpe.
 8. Her er en side, med alt til en trommeslager, div. fedt T-shirts mm. Tjek den ud http://store.drumbum.com/
 9. r det ikke ondnse pædagoiske seminarium??? synes jeg kender stemningen, og lokalet??? Peder
 10. Måske er jeg lidt retarderet, men ved ikke om det er muligt at søge brugere af TS , kan man det? Peder
 11. OGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!! Pas på du ikke bliver frosset ud, med de kommentarer kære admin. Jensen!!! Og godt nytår, din knallert!
 12. Gunnar! Har lange arme.... Den er der skam, men den er så lav at den ikke umiddelbart kan ses. Jeg kom i god tid, som du kan se, har de andre ikke stillet op endnu. Her er flere billeder.
 13. sixpack er der sgu mange der hedder... Vi overvejede navnet for 14 år siden, og var ved at få lavet plakater, da en gut fortalte os, at et dansk grand prix band, hed dette navn. Så ændrede vi det selvfølgelig. Jeg har stødt på dette navn flere gange, og ikke kun af disse to indslag, her på siden. Det er åbenbart det der kommer nemmest til bandet, når de skal finde et navn...og er 6 i bandet. I må kalde jer Tuborg six pack, Harboe six pack, og Nap six pack, så er der ingen tvivl.
 14. tja ok, her er et, inden stadion bliver bombet med mennesker... Det eneste billede jeg har med mit sæt UDEN min SPD, detn var der ikke brug for på dette job..