cmol

Member
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cmol

 • Rank
  Drum-o-maniac
 • Birthday 02/19/1988

Kontaktmetoder

 • MSN
  c_lensboel@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.cmol.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Amager
 • Interesser
  Trommer... Doh...

  Men ellers står den på gym, 2.g... Og det går der jo desvære alt for meget tid på!.. Dog er det et musiks sted, så det er ikke dårligt..

  Når det kommer til musik stil, så høre jeg alt fra jazz til power metal... Men spiller mest Rock.. Pop.. Heavy... Funk... Sådan noget i den dur!..

Recent Profile Visitors

1,842 profile views
 1. Jeg tror at jeg har adgang til en drimel med nogen metal skiver. Det må vel kunne klare jobbet. Hvad har du brugt til at slibe kanterne med?
 2. Hej folkens Jeg har fået flækket mit Turkish Millennium 21" sizzle ride, et bækken som jeg nok har givet lidt tæv, da jeg har brugt det som effekt bækken. Flængen sidder inde i bækkenet 1/3 fra kanten og er 5-6cm lang. Kan jeg redde det? Jeg har tænkt om man kunne bore i begge ender af flængen, og så fjerne selve flængen med en meget fin nedstryger eller sådan, men giver det overhovedet mening? Problemet er lidt at der så vidt jeg kan finde frem til ikke er nogen danske Turkish forhandlere, det er lidt svært at skaffe et "magen til". Alternativt skulle man finde noget andet der var i samme stil, men så er jeg lidt på bar bund. Har i nogen gode idéer?
 3. Dude! That's just NOT FAIR! Ser flot ud
 4. Rack eller stativer? Det kommer meget an på dit setup, og så det rack du i så fald vælger.. Købte rack med mit sæt, og da jeg en dag lavede lidt om på mit setup, fungede det på ingen måde med rack, så det har jeg nu solgt og kører med stativer.. Dog regner jeg med at skaffe et rack mere fleksibelt i fremtiden, for at prøve om jeg kan få det til at lykkes denne gang, men det kan jo være jeg skal blive ening med mig selv om et setup først Med hensyn til alt den rykken rundt med sættet du nævner, så tror jeg helt klart du vil finde lykken med et rack og et hav af memory locks.. Prøv at smid et billede af dit setup
 5. Synes jeg hørte dig snakke om nye billeder med nye skiver?
 6. Hehe.. Jo.. Tror jeg lyder som en god idé
 7. Er der da en markant forskel at have lavet det til rock?
 8. Hvis det ikke er en nødvendighed, hvorfor lægger du så så stor vægt på det?
 9. Hvis man laver 100% det samme, er det ikke et cover.. Så er det en kopi!
 10. Underholdende? Det kan da ikke gøre det Prøv at tænke på hvordan jeg har det? Hvor meget ravage man kan starte ved at poste et link til et film klip.. Hvor mange af jer dømmer egentligt det her nummer ud fra originalen? Ikke fordi man skal glemme at der er en original, men der er jo sindsygt mange fede covernumre der er meget meget forskellig fra originalen..
 11. Nej.. For jeg regner med at folk kan tænke selv! Når overskriften er: "Mike Portnoy på mini sæt", så var det jo nok fordi jeg ville noget med en kommentar på at han spiller på det sæt, kontra hans monstre..
 12. Noget AC ride agtigt? Ellers kunne du finde dig et heavy ride.. Har selv et 22" K heavy brilliant.. Det passer meget godt på den beskrivelse..