Max

Medlem
  • Antal indlæg

    140
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    1

Max vandt senest dagen den Maj 5 2015

Max havde det mest populære indhold!

Community omdømme

8 Neutral

Om Max

  • Fødselsdag 07-02-1983

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://second-chance.dk/
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Ferritslev Fyn

For- og efternavn

  • Fornavn
    Max
  • Efternavn
    Lydal Hansen
  1. Hej Morten, Jeg bruger min TM2 kombineret med Rolands trigger RT10-S, RT10-K og BT-1 trigger bars. På den måde får du en masse perkussion muligheder og samtidigt effekter på trommerne. Derved slipper du også for at mic'e dine trommer op. Du sender bare stereo signal over til pa'en. Håber at det kan hjælpe dig. Mvh. Max
  2. Jeg køre fuldstændig samme opsætning som Jon beskriver det, har dog en tilføjelse 12" hængetom og 16 & 18" gulvtoms og 24" Bd..
  3. De hammermærker der er helt klart fra Sabians HHX serie..
  4. Føj for pokker Lars, hvor er det smukt og lækkert. Star serien står også øverst på min ønskeseddel og er med i mine vådest drømme Kæmpe tillykke med det!!
  5. Ok, og som du selv skriver, synes jeg også at du skal bibeholde din ordre, ellers så har det helle været forgæves og du skal starte forfra hos en anden leverandør. Den fornøjelse skal han ikke have..
  6. Ok, det virker bare som om at I kender hinanden i henhold til det sidste han skriver.. eller kan jeg bare ikke helt se mig ud af hvem der skriver hvad..
  7. Nøj hvor er jeg rystet, har denne ekspedient mon nogensinde haft salg -og service eller lignende..? Uanset om I to måske ikke har været de bedste venner så kan man ikke behandle sine kunder på den måde. Hvor er jeg dog glad for min instrument pusher Henrik Lund og hans kolleger i Odense afdelingen, der er servicen i top.
  8. Er det en af dine gamle kollegaer der svare dig på denne måde Jesper?
  9. Nice, tillykke med det Lars, overvejer selv samme konfiguration dog i ABB finishen, så det passer til mit Silverstar Jazz
  10. Velkommen til Lars og tillykke med dit nye grej! Dejligt og høre at du har fået spillelysten igen
  11. Det ser sku godt ud Lars! Af ren nysgerrighed, hvordan virker det for dig med at ombytte 10'eren og 12'eren. (Kenny Aronoff style) ?
  12. Jeg overvejer også på det kraftigste og erhverve mig sådanne et kit. Silverstar serien er tiptop kvalitet til pengene. Se denne; Tama Silverstar Cocktail-Jam Kit (Drive Test) -Fe:
  13. Hej Orla, Du kunne også overveje Tama's Silverstar Cocktail Jam.... Her kan du både spille stående og siddende, og jeg må sige at deres Silverstars har en utrolig høj kvalitet, på både kedler og hardware, til små penge. Jeg overvejer det selv.. Tjek det på: http://www.tamadrum.co.jp/eu/news/product_news/2014/cjam/index.html#.U2tP9rlZoy8 Mvh. Max