Mikkelsen

Member
 • Content Count

  325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mikkelsen

 • Rank
  Drum-o-maniac
 • Birthday 08/30/1985

Kontaktmetoder

 • MSN
  lassem85@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  Århus
 • Interesser
  Største inspirationskilder:<br>Tommy Lee, Laust Sonne, Matt Cameron, Matt Sorum, Taylor Hawkins, Mike Portnoy, Lars Ulrich, Vinnie Paul, David Abbruzzese (ex-Pearl Jam), Jeff Campitelli (Joe Satriani)...
 1. Jeg tog fejl, det lyder dog mere af DP på albummet, det sidder lige i skabet.. Men som tråden siger - "spasmager"! Iøvrigt er det et af de federe nye Maiden-numre efter min mening..
 2. Man kunne formode at svaret var i sjov!? Nicko behøver ikke den slags!.... Den får da dog lidt dobbeltpedal på flere af sangene på "Brave New World"-pladen.
 3. De havde(har?) en fed slager, Mike Bordin, der nu spiller for Ozzy - En yderst vellydende hardhit'er!! Men har ikke hørt det til døde, så kan ikke fortælle alt for meget om musikken andet at det rammer tæt på funkrock'en fra slut 80'ere tidlige 90'ere.
 4. Det er jeg helt enig i!! Det er en super måde at promovere sig på og kender man til D:A:D ved man også at det ikke udelukkende er for at være selvfede de gør det! Mon ikke de stadig er lige så ivrige for at komme ud og spille som alle andre ??
 5. Udemærket, som Jesper Binzer selv ville have sagt.. Jeg synes det var fedt at høre noget nyt fra D:A:D. Jeg er ikke helt oppe og ringe over de her to numre endnu, men jeg tror de skal høres flere gange.. Jeg håber den nye plade kan matche Scare Yourself nogenlunde, da jeg synes det absolut er en af de tre fedeste plader de nogensinde har lavet!
 6. Foo Fighters - Times like these Det er et kanon nummer der går i 7.. Utroligt det ikke er kommet op endnu! God fornøjelse!
 7. Hvor skal deep purple spille??? Bliver en fed sommer! Skal selv til maiden, whitesnake og def leppard!!
 8. På dagen kan numrene lyde bedre end andre dage, men jeg er ellers enig!
 9. Man kan jo også blive for kritisk..... Og hvor meget fornøjelse er der ved at se/tage til en metallicakoncert og så stå at tænke på metronom osv? Det vil jeg mene er spild af tid!
 10. Det er den eneste plade jeg aldrig har købt med dem, udover coverpladerne.. Det synes jeg bestemt ikke er en nævneværdig plade! og ja... Snare lyder af
 11. De har nu alligevel været inspiration for alverdens heavybands, så mon ikke de har gjort noget rigtigt?
 12. Helt sikkert! Så vidt jeg husker ligger der også et klip på youtube hvor Dave Lombardo spiller med.... Det er også ganske underholdende
 13. Nej nej.. overhovedet ikke! Det klip er jo heller ikke lige det jeg hentyder til! Se det ovenfor, så tror jeg du ved hvor jeg vil hen! Jeg forguder ham på ingen måde, men siger tværtimod at han har mistet meget siden dengang!!
 14. Smag og behag! Jeg synes det er lidt for stuerent og at der mangler noget af den Ulrich'ske energi ligesom her fx http://www.youtube.com/watch?v=BuOxeOrOJGg
 15. Jeg er fuldstændig uenig! Lars spillede efter min smag klar bedst i slutningen af 80'erne-starten af 90'erne.. Se Koncerten fra Seattle fra '89! Her er han efter min smag meget mere tight, binder tingene bedre sammen og kikser ikke en masse fill's som jeg synes han har for vane at være utight med lidt for ofte nu om dage!