chrv

Medlem
  • Antal indlæg

    40
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om chrv

  • Fødselsdag 21-02-1966

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Horsens
  1. Ja , helt ærligt. Der må da findes et sted forsikringen kan hænges på. Det kan da ikke gå usagt hen at et øve lokale over svømmes med lo..!
  2. Hvorfor ikke begge dele? Jeg har ihverttilfælde en ide om at Emad coated slagside og PS3 fiberskyn på fronten kunne være en en løsning både lyd- og synsmæssigt. Jeg kan ikke stå for fiberskyn looket. Vi får se og høre når der bliver råd og tid til at eksperimentere.
  3. Pas på! Med den fart bliver du alt for hurtigt V.I.P. = very impotent person.
  4. chrv

    Sp-just-frost

    Det er nok den rigtige beskrivelse. Vedr. "04" De spiller godt, men helhedsindtrykket burde trækkes noget ned af teksterne. Nu er det jo nogen charmerende drengerøve, så de redder den alligevel. Syns jeg. Glad i låget og derudaf.
  5. YES! Det er så dejligt med de entusiastiske lidt nørdede indslag. De gør det værd at pløje denne side igennem dag efter dag(læs:nat)
  6. OOOH YES, Those were the days. el-cello
  7. Rigtigt godt initiativ. Jeg mener, at det er vigtigt med en understregning af at det er en hjemmeside der reklameres for. Vel at mærke en af de gode, på et højt niveau. Med meget godt at hente. ¨ Det tror jeg der er rigtig mange der gerne vil betale for at reklamere med. Bl.a. mig sæl sagde hunden. Jo flere der er på vognen, des mere info. Derfor et godt slogan og et .dk i enden. Gode ideer til hvordan vi slår på tromme for siden her.
  8. Jamen det er jo guds eget land hvor retfærdigheden hersker . Hun kan jo afsone sin straf på dødsgangen.
  9. De herrer: Andersen-petersen-hansen er et godt bekendskab hvis man skal lære ikke skolede at tælle en simpel samba. Det er meget lettere at huske end 1og2 og3og 4og. Det passer også med stavelserne.
  10. Pladen ligger simpelthen fremme på køkkenbordet hele tiden. Så får den 5-10 minutter morgen-middag-aften og når lysten ellers viser sig. Har haft Remos men har nu Vic Firths grå sekskantede. Den kan jeg bedre lide. Den skal bare have lidt kartoffelmel ellers er det som om stikken "klistrer" til pladen. Med mel på har den faktisk en rigtigt god tromme"feel". Har overvejet at investere i et par stk. mere. så kan de ligge ved pc'eren, tv'et, wc'et eller hvor man ellers "spilder "tiden uden trommer.
  11. Lækkerier, Både noget for ørene og øjet.
  12. Ja, så sidder man og er ved at bide armen af sig selv af bare ærgelse. Skal selvfølgelig noget den 23. Trælst, når de nu er i nærheden af Horsens. Det her er hvad jeg må nøjes med. En skidefuld kameramand (skulle man tro) og et par dansende bjørne. Fra Cph jazz festival 2004 Ps. luk det op i et andet vindue det tager tid. Giv jer selv tid, der kommer dejligt trommelir i den sidste 1/4-del.