korfix

Member
 • Content Count

  615
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About korfix

 • Rank
  Utrol-mester
 • Birthday 06/01/1987

Kontaktmetoder

 • MSN
  korfix@gmail.com
 • Website URL
  http://korfix.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  København

For- og efternavn

 • Fornavn
  Frederik
 • Efternavn
  Korfix

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tak for info og tips, Henrik, Jeg tjekker også Paiste ud...
 2. Wow, og de er billige! Tak for tippet, Christian... Kommer til Aarhus en gang i mellem, så jeg skal da helt sikkert et smut forbi Drumcity næste gang.
 3. Fed koncert fra Wien! Fantastiske soli, god musik og et veloplagt publikum. http://www.youtube.com/watch?v=ZmicYq2MlE8 Det er for resten min yndlingskonstellation. Bas, blæs og trommer. Hvad er din?
 4. Ah, Meinl Dragon Ride... nu er der nogle klokker der ringer... Ja, det er nu heller ikke fordi det absolut skal være samme slags bækken. Har bare ikke kunne finde samme lyd andre steder. Men Dream Bliss. Det kunne da være man skulle prøve at få snitterne i sådan et 20" og give det nogle dask. Du får lige en besked, Morten. Tusind tak for det...!
 5. Ja og her kommer så klippet med Riel.
 6. Hej med jer, Er på udkig efter et nyt second ride. Det som Alex Riel bruger over hatten på dette klip er det jeg har gået og ledt efter. Kan kun finde indlæg på nettet, hvor han beskriver det som " 20" chinese cymbal ". Nogen der ved hvilket bækken det er? Mener medlem Per for flere år siden havde sådan et bækken inde at vende, men endte med at sælge det her på siden. Er det rigtigt...? (Per...?) Har fået fortalt at Dream Bliss kommer lidt derhen af i lyd og feel. (stift, tørt og "kinesisk".) Hvem forhandler Dream i DK, og hvor kan jeg høre dem? Nå, det var en ordentlig røvfuld spørgsmål. Håber en eller flere kan hjælpe. På forhånd tak!
 7. Lyder godt. Tror det er hvad jeg går efter. AndreasSv: Jeg er tilbøjelig til at give dig ret, men har de seneste otte år været igennem adskillige 20" og 18" storetrommer, Gretsch, Ludwig, Yamaha, Pearl og Fibes, og er kommet frem til at 18" er fint til mig. Den fylder mindre i bilen og kan sagtens spille de små steder op jeg typisk spiller. Spiller jeg større steder plejer jeg at smide en D112'er på fronten, og så er der bund.
 8. Hej, Mangler et nyt all-round sæt til balle, jazz og latin. Var i Aage i går, hvor de havde et Yamaha Stage Custom bop kit stående til små 4000 kr. Byggekvaliteten så ud til at være den gode, gamle, solide fra Yamaha, men har aldrig ellers spillet på Stage Custom. Er der nogle af jer, der har sådan et sæt, eller har prøvet og vil give jeres besyv med? Er det værd at bruge penge på, eller er der nogle lign. alternativer til ca. samme pris, der er bedre? http://www.4sound.dk/shop/trommesaet/yamaha/stage-custom-bop-kit-shell-pack-nw.html Bedste hilsener, Frederik.
 9. korfix

  Jazz-Ride!

  Hej med jer, Jeg er i øjeblikket på udkig efter "det ultimative jazz-ride". Har ikke de seneste år fulgt med i hvad der er kommet af nye serier og mærker, så tænkte jeg ville prøve at høre jer ad. Bækkenet skal være relativt tyndt, have et klart stik-klik, være mørkt og kunne tåle både super-let spil samt holde til, at man giver det en på frakken uden at det "knækker" eller brækker sig. Samtidigt skal det også have en vis definition og klang, der ikke mudrer for meget sammen med bassen. Det synes jeg tit er tilfældet med mørke jazz-bækkener - desværre. Størrelsen er underordnet. Tænker 20", 21", 22" tommer. Hvad siger I? Kom meget gerne med links (evt. til lydfiler) og egne erfaringer. Måske du har et til salg, der vil passe på ovenstående? Bedste hilsener, Frederik.
 10. fede sæt! meeen... de der enorme storetrommer, må da være for at kompensere for noget andet. ingen, der spiller 18" i højre fod?
 11. korfix

  Hihat Tricks

  Tak skal I ha', men nu tænkte jeg nu også mere på om der var nogen af jer, der (udover 8-dels-tingen), havde nogle konkrete forslag til figurer; fx. nogle triol-øvelser, fremgangsmåder man kunne gå frem efter osv. Måske også hvis nogen af jer havde nogle konkrete musikstykker man kunne lytte til eller hvis nogen af jer jazzere kunne komme med nogle ting, der fungerer hihat-wise og kunne poste dem her...
 12. Hej med jer og glædelig bagjul, Jeg har et problem: som så mange andre, når jeg spiller swing, spiller jeg næsten udelukkende 2 og 4 i hihatten med foden. Det kunne jeg godt tænke mig at lave om på, og vil i den anledning høre om nogle af jer jazzere har nogle fifs, licks og tricks til nye mønstre, teknikker og ting man kan lave med venstre fod foruden at hamre den i bund på 2 og 4? På forhånd tak! Hilsen, Frederik.
 13. korfix

  Holy Crap!

  og så lige et med noget jeg ikke vidste om ham den glade, tykke pianist.
 14. korfix

  Holy Crap!

  det er satme noget af det bedste jeg har set af videoer på det sidste. magen til musikalitet, spilleglæde og swing har jeg ikke set længe.
 15. korfix

  Krise...!

  Jeg har fra pålidelig kilde, at der er en større økonomisk krise under opsejling. Dette betyder (måske) for nogen, at pengene til nyt gear bliver mindre. Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre jeres små tips og tricks til hvordan man for ganske få midler opgraderer og forbedrer sit nuværende instrumentarium til glæde og til gavn. Dem jeg lige kunne komme i tanke om var: - Nitte i bækken (har lige været nede i Slageren og hente mit ride, som skulle pierces. Det er som at få et helt nyt bækken... eller næsten da). - Nye skind - Nye/andre stikker Hvad med jer? Hvad har I ellers af lign. tips?