Frode

Medlem
  • Antal indlæg

    135
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Frode

  • Fødselsdag 14-09-1991

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://www.myspace.com/safoy
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Kalundborg, Danmark
  • Interesser
    Hov, er det ikke...
  1. Frode

    Canopus

    Hey, er der nogen der ved hvordan man lettest får fat i sådan nogle canopus drums? jeg har fundet et sted i tyskland, men jeg vil gerne vide om der er nogle alternativer, da det ikke liige præcis er det her sæt jeg søger: http://www.drumcenter.de/index.php?AREA=1&...=2&PID=7058 forhandlere, importører osv. tak tak - Frode
  2. haha hvor plat, videoen er jo spolet!
  3. ja, helt tight spiller de ikke. men hvad hedder sådan nogle trommer, de lyder jo for fedt, især de små?
  4. ja, absolut, køb den! og køb så bagefter "beyond bop drumming", det er ligesom overbyggelsen.
  5. vic firth har en ret fed side med "the 40 most important rudiments" eller sådan noget i den stil. der burde være nok at gå i gang med hvis du ikke har den store erfaring med det http://www.vicfirth.com/education/rudiments.html forresten er der også en masse gode ting inde under 'education' på samme side. enjoy!
  6. nok det band jeg har lyttet mest til, uden sidestykke. den første plade er og bli'r den bedste. jeg kan ikke så godt lide deres senere periode, men sådan er det jo med de fleste kunstnere, også udenfor musikken. men absolut endnu en beundrer her.
  7. gode betragtninger alt i alt. teknik er kun et middel, men er samtidig meget vigtig. men aldrig teknik bare for teknikkens skyld. jeg tror det var bill evans, der sagde at "man kun har brug for den tekniske kunnen der skal til for at få det, man hører inde i hovedet, ud. der findes håndværkere og der findes musikere. men musikere kan også håndværket.
  8. Frode

    Jazz Klub

    hvorfor du'r linket 'Fortsæt til betaling' ikke? jeg har udfyldt alt, samt fire cd'er.. hvad er det for en åndssvag måde at føre forretning på?
  9. Frode

    Jojo Mayer

    det ville jeg nok fraråde! jeg tror hurtigt det kan ende med at man bare ødelægger en lægger stang med kølle.
  10. hey, skal også til det, det bliver fandme fedt med frost og det hele... det starter klokken ni og slutter kl 8 om aftenen! håber du når at se beskeden !
  11. HOLY FUCKING FUCK, hvis der var et antonym for kreativ, ville jeg bruge det igen og igen og igen. de har ét, i mine øjne ikke noget genialt, tema og varierer så over det, men gør det ikke særligt godt må jeg indrømme. TEMA CON VARIATIONE er hermed sat i skammekrogen.
  12. mener du ikke intervallet 'en kvart'? kvarte toner kan ikke engang spilles på et klaver, og der er nok mange, der overhovedet ikke ville kunne høre en forskel..
  13. jeg tror man ville spille en anden slags musik hvis man havde i sinde at lyde anderledes..
  14. helt sikkert tjek noget stefan pasborg ud, han er måske den mest groovede trommeslager i verden, og har lavet en del numre i nogle skæve taktarter, nogle er allerede blevet nævnt. hvis du virkelig vil have noget hardcore mht. taktarter (som jeg ikke regner med du vil, når du nu siger pop, men jeg siger det sgu alligevel, det er virkelig fedt!) så prøv at tjek det danske band afenginn ud (specielt deres to "gamle" cd'er, retrograd og akkrobakkus - det er musik i verdensklasse!
  15. wooooow, fed afstemning!