Ebeert

Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ebeert

 • Rank
  Bongorytter
 • Birthday 03/15/1992

Kontaktmetoder

 • MSN
  Ebeert
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Næstved
 • Interesser
  Musik, musik, musik!
 1. Tak Det er også de steder, hvor jeg har handlet før.
 2. Tak for alle besvarelserne. Det er rart med lidt prof. rådgivning. Der er rimelig enighed om, hvilke det skal være, så jeg må hellere igang med et indkøb. Er der nogle, som kan anbefale nogle butikker at købe i?
 3. Hej Der er tale om et Yamaha maple custum absolute sæt. Nu vil jeg prøve at få en ordentlig lyd på mit ellers fantastiske sæt. Som sagt spiller jeg lidt allround, men mest jazz, funk og lidt rock. Der må godt være lidt høje toner i 10, 12, men i 14 må der gerne være lidt bund, som kan samarbejde med min 22", som har remo powerstroke med dæmperring. Ved ikke, om det skal også udskiftes. Men i hvert fald så de passer sammen. Der sidder lige nu bare billig remo på. Jeg har også en spezzichino håndhammeret bronze 5*14 lilletromme, som jeg gerne vil have skal være lidt blødere og lidt mere bund i. Der sidder en random skind på lige pt. Men jeg roder lidt rundt i alle de skind, så jeg vil høre, om der er nogle som kan guide. Håber på hjælp, tak! Vh Frederik.
 4. Hej Nu vil jeg prøve at få en ordentlig lyd på mit ellers fantastiske sæt. Som sagt spiller jeg lidt allround, men mest jazz, funk og lidt rock. Der må godt være lidt høje toner i 10, 12, men i 14 må der gerne være lidt bund, som kan samarbejde med min 22", som har remo powerstroke med dæmperring. Ved ikke, om det skal også udskiftes. Men i hvert fald så de passer sammen. Der sidder lige nu bare billig remo på. Jeg har også en spezzichino håndhammeret bronze 5*14 lilletromme, som jeg gerne vil have skal være lidt blødere og lidt mere bund i. Der sidder en random skind på lige pt. Men jeg roder lidt rundt i alle de skind, så jeg vil høre, om der er nogle som kan guide. Håber på hjælp, tak! Vh Frederik.
 5. Tak for svarene, men nu fandt jeg et Tama stativ til 10" og 12" og det var ikke så dyrt. Men tak for hjælpen
 6. Tak for det Simon Men der er ikke til mindre end 12"?
 7. Nu bor jeg i lille ikke-musik-interessede Næstved, hvor musikbiksen er noget L..., så kender du ikke en nethandel, hvor man kan købe dem?
 8. Hej alle kloge trommeslagere:) Jeg ville høre om i kunne hjælpe mig til at finde en stående tomarm, eller hvad det hedder til en 10". Jeg ved ikke hvad det hedder, men det er der hvor den står på gulvet, som lilletrommen? På forhånd tak. - Ebert
 9. Tak for alle de gode svar:) Det er rigtig dejligt at der er så mange der gider at hjælpe. Nu tror jeg efterhånden jeg ved hvilke det skal være
 10. Hej med alle jer trommeslagere Jeg er rimelig lost omkring køb af bækkener, både ride og crash. Jeg spiller jazz, men også lidt blød rock. Så jeg ville høre om i vidste hvilke serier osv. jeg evt. kunne købe? Vh Frederik.
 11. Har også lige købte et Yamaha Maple Custom Absolute, 10, 12, 14, 22 uden hardware til 10.000, og det lyder rigtig fedt, og storstrommen lyder rigtig godt, og god bund i. Syntes det ville være et godt køb, men stadig for dyrt. Købte mit hos Musikbiksen, og de har mange andre fede sæts.
 12. Hej Jeg har en 40 sange med Tower of power. Bare add mig på msn. Frederik_ebert@hotmail.com