The Jazz Drummer

Member
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

The Jazz Drummer last won the day on February 22 2012

The Jazz Drummer had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

4 Followers

About The Jazz Drummer

 • Rank
  Drum-o-maniac
 • Birthday 09/10/1992

Kontaktmetoder

 • MSN
  lasse_steff@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Odense
 • Interesser
  jazz osv
 1. Det er et svært og meget spændende emne, synes jeg. Dette er kun min personlige vinkel. Jeg er sikker på, at der mange andre, som har det på en anden måde. Ens spil skal selvfølgelig komme indefra, men jeg er ikke enig i, at man skal "gå så lidt op i teknik". Jeg føler selv, at det er utrolig vigtigt at lære håndværket og hele tiden holde sig i form. Det er et redskab der gør, at man i stand til omsætte sine følelser bedre ud på sit instrument når musikken virkelig er i rummet. Jo bedre form jeg er i, jo mere synes jeg at kan kan reagere på det jeg føler ved at være "parat" og "forberedt". Om man vil øve disse ting på eller uden for konservatoriet er egentlig ligemeget - jeg kender MANGE fede trommeslagere, som ikke har gået på konservatoriet. Kurt Rosenwinkel siger et par gode ord om det her fra 19:35 inde i klippet: https://www.youtube.com/watch?v=UkWb7Rm1KKc Med hensyn til finde sin egen lyd, og at "alle lyder som alle", fordi de øver det samme, er simpelthen ikke rigtigt. Jeg har mødt over 20 trommeslagere gennem mine 3 år på konservatoriet, og der er ikke en eneste der lyder ens - og vi har haft samme lærer, stort set. Gennem studier af forskellige trommeslagere vælger og fravælger man jo netop de ting hos sine helte, som man synes er fede. De ting som der er fede, stjæler man, og gør til sit eget - sin egen stil - på den måde synes jeg, at man bliver 'sin egen' ved at tage nogle bevidste valg om det man kan lide. Men det er en meget lang snak, som er lidt svær at sætte ord på. Her er et klip der siger alt om at spille med hjertet, synes jeg: https://www.youtube.com/watch?v=kJx0fryrcUo Mange hilsner, Lasse.
 2. Marcus Gilmore! Med afsæt i traditionen og de store mestre som fx Roy Haynes, Philly Joe og Max Roach tager han trommespillet til helt nye højder.
 3. Hej Louie! Disse bøger jeg har nævnt ovenfor, er allesammen bøger indeholdende marcher i forskellige tempi og taktarter.
 4. N.A.R.D. Drum solos Wilcoxon: The All American Drummer Wilcoxon: Rudimental Swing Solos 3 helt fantastiske bøger - jeg ville starte med N.A.R.D. og så tage The All American Drummer. Jeg spillede selv Alan Dawson's Rudimental Ritual igennem først, inden jeg begyndte på disse bøger - så er du hvertfald godt klædt på rent rudimentært. Mvh, Lasse.
 5. Ja, det er egentligt ikke så meget at sige. Sikke en fantastisk inspirerende trommeslager, der personligt giver mig lyst til at øve mig resten af mit liv og blive bedre på mit instrument. Klar en af mine personlige favoritter mht. stil, feel og lyd. Synes lige jeg ville dele dette dejlige klip med jer!
 6. Hej

  Får muligvis et 18" Zildjian made in Tyrkiet. Er det interessant for dig ???

 7. Hej

  Får muligvis et 18" Zildjian made in Tyrkiet. Er det interessant for dig ???

 8. Jeg tror ikke aldrig at jeg har glædet mig så meget til en koncert, som jeg glæder mig til at se Fellowship-bandet - også selvom de ikke har Kurt med .. det er noget af de mest ærlige og smukke musik, og jeg kommer muligvis til at småtude under koncerten.
 9. lige de sidste - der er vidst ingen tvivl.. og
 10. svin.... elvin jones version 2.0 her!
 11. Pegefinger eller ej - det Chris gør på trommesættet er noget af det mest innovative og friske, der er sket i lang tid. Om 50 år vil han have den status som fx. Max Roach, Elvin og Tony har i dag indenfor jazz verdenen - altså, folk der tager trommerne til helt nye højder, bryder regler og finder nye måder at udvikle instrumentet på. Et lille klip der viser hans genialitet: http://www.youtube.com/watch?v=vIiMKObUnes Læg lige mærke til det motiv han starter ved 00.30, og igen opløser med tre stortrommeslag ved 01.15 - det er til at græde over! Så enkelt og stadig så komplekst fundet på!
 12. Først Roberto Spizzichino i går aftes og nu Paul i dag... I sandhed nogle store folk vi mister disse dage. Hvil i fred! Min største kondolence til familie og venner.
 13. ... så bare se den her koncert.. Brian og drengene fra Fellowship-bandet laver 137 minutters magi med en stor bunke nyt materiale.
 14. Hej Søger du et stort tyndt zildjian A bækken?

  har muligvis et, hvis det er...

  du kan sende en mail.

 15. Justmusic i Kulturbrauerei (Prenzlauer Berg) .. De har en rigtig fed trommeafdeling