Smiley

Medlem
  • Antal indlæg

    337
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    3

Alt der er opslået af Smiley

  1. Hej Kender nogen en elegant, diskret og opstillings-effektiv/nem løsning på overhead mikrofoner til når man skal ud at spille mindre steder? I forbindelse med Kim Larsens bortgang så jeg dette billede. Og midt i sorgen kan man jo ikke lade være med at se visse detaljer som den nørd man er. Ved nogen hvad det er for et produkt han anvender til de tromme mics, eller kender noget tilsvarende, eller andet smart?
  2. Hej I gæve slagere! Jeg spiller i et balle/cover/party band med 2 andre (klassisk guitar / bas / trommer). Vi er nogle ældre fyre i 40'erne, og vi har en 80-ish numre på sætlisten, med alt fra "Johnny B Goode", Noget Thomas Helmig, lidt DAD og Dizzy ... en håndfuld 80'er klassikere til "Himmelhunden" og "Kald det det Kærlighed". Vi synes vi kan dække rimelig bredt, og ramme både noget til Tante Olga, og til Fætter Henning, som kan li' noget mere smæk. Men selv Helmig og Dizzy og andre fremragende kunstnere, brød jo efterhånden ikke igennem i går. Og vi havde en oplevelse, hvor vi blev lidt fejlhyret til en 18 årig fødselsdag. Og vores sætliste bugner altså bare ikke rigtigt med numre, som er lavet i en 18 årig knægts levetid. Det korte af det lange er, at vi føler at vi kommer lidt til kort, når vi står derude og bliver bedt om at "spille noget nyt / nyere". Og i vores fremskredne alder, så er vi altså bare ikke så meget med på beatet mere mht. hvad der rører sig i musikverdenden, som har dansable kvaliteter, er et kendt og vellidt hit og som kan begås af en trio med guitar, bas og trommer uden alt for mange kunstige elektroniske virkemidler. Jeg har prøvet at gøre noget indledende research, og jeg synes at meget af det musik, der hitter nu eller inden for de sidste 10 år er meget elektronisk præget. Hvillke numre griber I til, I jeres partybands, for at kunne spille noget fra nutiden?
  3. Jeg kan fortælle historier om det modsatte. Og jeg er ellers en meget stille og rolig fyr. Men jeg tog engang sorte sække med på genbrugspladsen, og var nær kommet i fængsel.
  4. Hej TS'ere Ved nogen af jer, hvor på genbrugspladsen man kan deponere sine udtjente trommeskind? Er de at betragte som "plast" i denne sammenhæng?
  5. Pfff.... det kan jeg da også! Næsten.
  6. Du nævnet konservatoriet og dermed folk, der formentlig bliver professionelle musikere. Det ligger lidt i ordret "professionel", at man nogengange nok også skal tjene dagslønnen hjem. Dvs. levere et godt og professionelt stykke "håndværk" uden at det er det, hjertet brænder for den dag. Jeg tror ikke at det "at spille med hjertet" er en konstant. Nogle jobs / musikalske situationer er nærmere "zen" end andre. Nogle dage er bedre end andre. Det er min erfaring (både i mit amatørmusiker liv og i min "rigtige" karriere). De musikere du måske dømmer til ikke helt at spille med hjertet baseret på din oplevelse en bestemt dag i en bestemt situation/sammenhæng gør det måske andre gange i andre situtioner - måske når du ikke kigger.
  7. Ja det er fint... kan godt li' Gretsch. De er godt nok gennemført blå var? Han giver den godt nok gas med salgsgassen var?
  8. Er det mig, der er i dårligt humør i dag, eller lyder "The Getaway" bare helt forfærdeligt på den video? Måske er falsk vokal bare det nye sort, og det skæve beat, der for mig lyder utight er nok i virkeligheden avancerede synkoperinger, der sidder lige som de skal? Fik nærmest hovedpine. Men jeg har måske bare PMS.
  9. Salgs gas! Et forsøg på at differencere deres brand fra flokken. Lige som når Shell siger at "Shell V-Power" ikke bare er almindelig benzin. Lige som når folk siger at "middelhavs salt" ikke bare er almindelig salt.
  10. Hvaeh de Zultan fætre dér, har de ikke andet end produktbeskrivelser på Thomann? Har de ikke et site eller noget, hvor man lige kan læse lidt om hvad de selv mener at de forskellige serier er gode til?
  11. Tak. Skulle måske have oprettet en afstemning i stedet for Tror da lige det Zultan skal tjekkes ud. Det anede jeg ikke eksisterede. Så var det jo godt jeg spurgte!
  12. Hej TS'ere Jeg spiller normalt med halvpebrede Zildjian bækkener, fordi jeg tror, at jeg ved at de lyder godt. At den psykologiske årsag er at mine rock helte fra ungdommen tit spillede på netop dét mærke er jeg helt bevidst om. Men det er en anden snak. Hvorom alt er, er jeg ovenud tilfreds med lyden af mine bækkener. Nu har jeg så anskaffet et øvesæt / sekundært sæt, som gerne må lyde godt, men som ikke behøver at løbe op i de summer, som jeg har givet for mit "main set". Derfor: Hvis jeg skulle anskaffe mig en stak bækkener til et... "mellem" budget, hvad findes der så, som kan anbefales "til prisen"? Og er der mærker/modeller, som man skal styre langt udenom. Tænk "Zildjian K / K custom" og tynde mørke bækkener som lyd ideal.
  13. Du er den du er, og det kan ikke laves om!
  14. Hvor mange nuancer er der af blå?
  15. -op, -ved, -igennem, -under, -henne...
  16. Nu kender jeg ikke dine omstændigheder og krav til dine øveforhold. Men kunne man starte - evt det første år med at anskaffe, og sætte et billigt sæt derned. Hvis det så overlever både sommer og vinter, så kunne man derefter tillade sit main sæt, som man er mindre "ligeglad" med, at "bo" der. En slags "prøveballon" om man vil.
  17. Balle og pop-rock: 14" Zildjian K Custom Dark Hi Hat 20" Zildjian K Custom Dark Ride 18" Zildjian A Custom Fast Crash 16" Zildjian A Custom Fast Crash
  18. Og jeg kan se, at det også er før "max 5" hul i frontskind"-reglen
  19. Fedeste opsætning af hængetammer nogensinde!!!
  20. Det er jo fair nok. Normalt ville man nok anvende clear Diplomat, eller clear Ambassadors til resonantskind. Der er en "dille" for tiden med at anvende Coatede ambassadors som resonantskind. Muligvis startet af den gode Benny Greb. Og så siger man jo, at det er godt at gå "et skridt ned, eller matche" i forhold til sine slagskind. Dvs. indenfor Remo ville man på tammerne måske spille (slagskind/resonantskind): Emperor/Ambassador, Abassador/Ambassador eller Ambassador/Diplomat. Ud fra den devise kunne du måske prøve med Emperor som resonansskind, hvis du spiller Pinstripe på slagsiden. Men standardsvaret vil nok være: Ambassador. Og så den irreterende "kloge" pointe: Prøv dig frem, og se hvad der fungerer for netop dig
  21. Det havde jeg slet ikke overvejet. Det er jo genialt (hvis det nu SKAL være 2 oppe og 1 nede)!!! Hvilke fede brands tilbyder i øvrigt 15" gulvtammer i deres mellemklasseserier? Jeg synes altid kun der er 14" og 16" gulvtammer at finde i det segment. Men det er vel meget naturligt at man skal op i topserierne for at finde denne lidt specielle (men fede) størrelse?