Hamselv

Member
 • Content Count

  324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Hamselv

 1. Jeg har et hul i skindet men bruger det sjældent, da der ofte kommer for meget klik. For at trommen ikke bliver for bouncy foretrækker jeg dog det er der. Som andre skriver kan klik snildt laves med eq.
 2. Det er da mega blæret det der. Rigtigt maskinarbejde er fantastisk når det er veludført. Jeg går selv med samme drøm, men har desværre ikke adgang til noget der kan håndtere de dimensioner. Men nu kan jeg jo se det kan lade sig gøre og så fremtiden jo vise om det bliver til noget. Den ser i hvert fald lækker ud og jeg forestiller mig den bliver knastør og kommer til at sig BANG når man knalder til den. Glæder mig til at se den færdig.
 3. Canopus har jeg ikke hørt om før... Hvordan lyder de? Mørkt, lyst, tyndt, fyldigt, boing, bom, boouummm? Størrelserne siger jazz, men hvad bruger du dem til?
 4. Tja... det er vel lidt som at starte forfra. Find nogen at spille med. Gerne som er lidt bedre end dig, og så se hvor langt det rækker. Du er sandsynligvis ændret på det personlige plan, også mere end du selv tror. Øvning fire gange om ugen og jobs i weekenden er nok at presse citronen samtidig med familielivet, så det vigtigste (som jeg hører det) er vel at komme igang og have det godt med det du gør. Som med så mange andre jobs fungerer det bedst hvis du også fungerer i din fritid. Når det er sagt, må du også overveje om det er en levevej eller en fritidsinteresse. Der er langt mellem snapsene for de fleste professionelle musikere, og dem som forbliver professionelle har ikke barselsorlov og barnets første sygedag, og da slet ikke en 4-5 år hvor de ikke lige kan finde melodien. Så find ud af om du er musiker med familie og arbejde ved siden af, eller om du er familefar med arbejde og musik ved siden af. Held og lykke med det her fra.
 5. Kunne være fedt hvis de ikke kun kunne fåes i børnestørrelser...
 6. Nej, men kan det lade sig gøre? Det vil jeg også gerne høre mere om. Sikke muligheder!!!
 7. En lighter virker fint. Man skal bare ikke holde den samme sted for længe.
 8. Jeg har i 12-14 år spillet sammen med de samme mennesker og det har kun kunnet lade sig gøre fordi vi har en HELT fast øvetid hver uge. På den måde er ingen i tvivl om om de kan eller ej, for der er adfærdskorrigerende samtale (læs "en lammer i lysken") hvis man planlægger noget andet den dag. Vi holder så pause i ferierne for at vi også kan have tid med familien.
 9. Papkassebassen lavet af en kost, en elastik og ja, en papkasse. Der kan også nævnes traktortrommemaskinen (søg på youtube), olietønder og hele stomp genren. Så er der også sækkepibe og banjo. Ved ikke om det var af nød, men det må det næsten have været..
 10. Nøøøj det er lækkert det der. Ka' de sige bom?
 11. Det er da genialt det der. Akustiske trommer med volumenkontrol
 12. Kiggede lige på det. Den Evil Warmup er navngivet heeelt rigtigt. +1 abonnent
 13. Prøv at flytte din post til marked/bækkener. Der er nok flere som kigger
 14. Det blev til en ny stol. En Millenium ting med ryglæn. Nice! Hvad med Jer andre?
 15. Jeg har ikke engang en skorsten....
 16. Hej kære medslagere. Hvad drømmer en lille tønderytter om at gamle Julle har med i år? Jeg håber på en ny stol, et crashbækken og et 7piece DW Custom sæt i orange glassglitter.
 17. Hvis det er Jer der laver sangen er det Jer som bestemmer hvad der er rigtigt. Der er masser af eksempler på numre hvor tempo er forskelligt fra stykke til stykke, men fælles for de gode af slagsen er at det føles rigtigt. Stykkerne skal helst være så forskellige at det giver mening at skifte tempo.
 18. Hvis du kigger ca. 15 sek før, hvor han bliver præsenteret kan du se præcis hvad han gør.
 19. Sådanne kabler bruges også på cykelbremser og der trækker man det bare igennem hullet til længden passer, men hvis der ikke er plads kan du jo blive nødt til at klippe. Hvis du ligger det gamle kabel op ved siden af kan du nok få en rinelig fornemmelse af hvor meget du skal klippe af. Du skal bare ikke klippe for meget af. Det er bedre at tage for lidt og så klippe igen hvis det ikke er nok.
 20. Hmm. Tror ikke der er så meget hokus pokus i det, med mindre det også er limet. Hvis du skruer alle skruerne helt ud og så trækker i det med en tang, må det være muligt at få det der fra.
 21. Vandfast krydsfiner/ trailerbund/støbeplade. Du kan sikkert købe en stump i dit lokale byggemarked.
 22. Min erfaring har vist at det kommer meget an på hvilken lyd du vil have. Klik kan laves med eq, men det er svært at fjerne hvis der er for meget, så jeg plejer at have hullet ca. 1/3 inde på skindet i siden. Så kan man ved at dreje mikrofonen fra side til side få mere eller mindre klik. Afstanden til hullet har også meget at sige. Uden for hullet giver ofte en mere jazzet lyd, og man får mere rockersmæk når man flytter den ind i trommen.