westmark

Medlem
  • Antal indlæg

    553
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    1

Alt der er opslået af westmark

  1. Ja, hvis det er det sæt som Matti nævner, tror jeg heller ikke du skal være bange. Det har vist været igennem hele møllen ved DRS, så det skulle meget gerne stå helt perfekt. Men ellers så tjek kanterne og om kedlerne er runde.
  2. Jeg står i den situation, at jeg glemte mit elskede Johan Van Der Sjipe 22" ride bækken i Musikhusets kammersal i Aarhus til Spot Festival sidste lørdag. Backline var lånt af Aarhus Kons, så hvis nogen af jer studerende falder over et håndhamret 22" ride uden navn og med en fuldstændig vanvittig lyd i ikke har set før, så tag gerne et billede og send det til mig her eller på 30281279. Det lånte trommesæt var et DRS i en eller anden sparkle (muligvis champagne), så chancen for at det hænger ved det sæt er stor. Det er ærlig talt mit kæreste eje, og trommespillet til mit bands næste plade er nærmest bygget op omkring det bækken, så jeg vil gøre meget for at få det tilbage! (Hvordan jeg kunne glemme det fatter jeg heller ikke)
  3. Som de andre siger går det jo fuldstændig an på hvad dit niveau er kunstnerisk som teknisk i forhold til hvor realistisk det er. Jeg har aldrig været en "dygtig" trommeslager, men har mere eller mindre levet af musikken siden vi udgav vores debutalbum. Jeg står i den "heldige" situation at min bror og jeg startede et band for mange år siden, der har lavet musik som folk har syntes godt nok til at vi har kunnet turnere Europa tyndt det sidste halvandet år. Jeg lever på en minimumsindtægt og vil på ingen måde anbefale det til nogen der kan forestille sig at lave andet. For mig er det nærmest blevet en afhængighed at være på tour (ikke på grund af stoffer og alkohol ), så selv efter at have været afsted nonstop i to måneder, sovet på et gulv tre nætter i træk, pisset blod for fjerde gang på touren og at de næste 10 timer skal bruges på at sidde i en bil for at spille et show der giver 500€, har man stadig lyst til at fortsætte (ihvertfald indtil næste plade presser på). Først og fremmest tror jeg det handler om hvor meget du er villig til at ofre for det + et sjat talent og held.
  4. Jeg står og skal spille en koncert i Kristiansand i Norge, og sidst jeg gjorde det blev vi stoppet da vi kørte ud af færgen, hvor vi fik at vide at vi skulle have haft en oversigt med over alle instrumenter i bilen. Norge er jo som i ved udenfor EU og derfor skal sikre sig at vi ikke sælger instrumenterne under vores ophold. Vi fik dog lov til at køre videre, men jeg vil helst sikre mig denne gang. Er der nogen der ved hvordan/hvor man laver den liste over udstyr? Told og Skat's hjemmeside er ikke til så meget hjælp. - Simon
  5. Det virker som et godt trick til at få en lilletromme til at lyde af mindre, så man ikke kan høre hvor dårligt den lyder
  6. Vi brugte det til at delvist finansiere vores debutalbum. Jeg kan varmt anbefale det men det er virkelig vigtigt at man har en gruppe af følgere før man kaster sig ud i det. Det kan sagtens gå hen at blive pinligt ellers. Jeg har set mange der har prøvet at crowdfunde 15.000, men kun har modtaget 900 kr. fra familie og venner, fordi de spillede i et band ingen kendte. Vi gjorde det på den måde at folk egentlig bare forudbestilte pladen til samme priser som den ellers ville koste, og det fungerede super godt. Jeg har ofte set bands der satte deres incitamenter utroligt højt. F.eks 100 kr for et single download, og jeg har aldrig set det lykkedes for nogen. Ihvertfald ikke uden hjælp fra mor og far.
  7. Så du mener at de er fritaget for kritik fordi de gør det bedre end de gjorde før i tiden, og/eller fordi de altid behandler dig godt? Hvis man ikke får god personlig service hvorfor er det så bedre end at bestille fra Thomann?
  8. http://www.gfrock.dk/tyrants-kings-run-march-burn-46/
  9. Skriv til medlem Mark. Han bor i Hjørring, og er en helt ferm bassist. http://www.trommeslageren.dk/forum/index.php?/user/679-mark/
  10. Hej derude. Vi (Get Your Gun) står i den situation at vi mangler penge til at få mixet, mastereret og trykt vores debutalbum. Derfor har vi startet et crowdfundingprojekt for at skrabe pengene ind. Vi har lige indspillet pladen færdig i Aarhus Lydstudie sammen med Asger Christensen som tidligere har arbejdet med navne som Kellermensch og Giant Sand (Howe Gelb) og vi er selv meget tilfredse. Asger har både fungeret som producer og violinist på pladen. I kan læse mere og donere/købe et eksemplar af pladen her: http://www.booomerang.dk/projects/get-your-gun-debutalbum/ Her kan du høre tidligere udgivet musik: http://getyourgun.bandcamp.com/ Jeg håber nogen enten vil "donere" eller dele siden!
  11. Nej, det er egentlig bare om der findes en hardcase hvor der er plads til bækkener og stikker, og som ikke vejer for meget. Hvordan vi "snyder" er der styr på.
  12. Jeg står i den situation at jeg skal til Rusland i slutningen af oktober og spille nogle koncerter. Da man for tiden ikke kan få andet end turistvisum til Rusland kan jeg desværre ikke have bækkenerne med ombord på flyet, da de nok vil stille spørgsmålstegn i paskontrollen ved at en turist har sine bækkener med ind i landet. Er der nogen der kender til en hardcase løsning, man kan have sine bækkener og stikker i, uden at skulle betale ekstra for at få det checket ind?
  13. Ja, det er helt vildt! Tak for tilbuddet Mads, men jeg har desværre ikke mulighed for at få den fragtet frem og tilbage.
  14. I er alt for seje! Hey Dan. Du får lige en PM.
  15. Hej Torben. Tak for tilbuddet! Jeg venter lige og ser om der kommer en 26" ludwig. Men det kan være jeg vender tilbage. - Simon
  16. Jeg står og skal indspille grundspor, til hvad der gerne skulle blive til vores debutalbum, fra den 16. til og med den 20. oktober. I den anledning vil jeg gerne låne en 26" eller 24" storetromme. Gerne noget gammelt ludwig, slingerland eller noget i den dur. Indspilningerne bliver lavet i Århus Lydstudie så det ville være perfekt hvis trommen står i Århus eller i Nordjylland hvor jeg bor. Jeg er selvfølgelig villig til enten at betale i naturalier (nyt skind, øl, vin, et eksemplar af pladen) eller give en lille skilling. Jeg betaler selvfølgelig også hvis der skulle ske noget med trommen. Er der nogen der kan hjælpe?
  17. Chimes er ikke fedt + han bruger chimes = Det er ikke fedt Simon.
  18. Det har da været kendt i lang tid, at alt det bedste musik i verden kun er til på grund af narkotika. Mere narkomusik, og mindre fusion spillet på en overdosis af red bull! http://www.youtube.com/watch?v=ffr0opfm6I4
  19. Vi er desværre ikke fra Århus, men fra Aalborg. Ellers tak for anbefalingen! Navneløs har base i Århus ja, men de er måske lidt for indie i forhold til dine bands. Tager jeg fejl hvis jeg siger du spiller punk/rock?
  20. Undskyld at jeg blander mig i din tråd PortnoyJunior Men er det ikke et krav at spille noget improviseret til prøven? Hvordan gjorde du det uden at spille "solo"?
  21. Du må gerne tømme din indbakke så man kan sende en PM Surt med bilen!
  22. Disse session blev egentlig offentliggjort for et stykket tid siden, men vores nummer Staying For a While var igår (d. 11. dec) dagens nummer i Here Todays julekalender. Tjek det ud, udover os er der også sessions med Howl Baby Howl, Mike Sheridan, Sleep Party People og mange andre. http://heretodaysess...et-your-gun.php Vi spiller ærlig talt ikke specielt godt på disse optagelser, men i skal ikke snydes for at se Here Todays fremragende arbejde. Bonusinfo: De skarpe vil se at det er optaget i studiet vores Rytteriet lavede deres penissketch. - God jul!
  23. De spillede fandme fedt her til aften i Aalborg. Skynd jer at købe billet hvis i ikke har gjort det endnu.