jon petersen

TS Bidragsyder
 • Content Count

  3,588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

jon petersen last won the day on September 8 2018

jon petersen had the most liked content!

Community Reputation

242 Fremragende

About jon petersen

 • Rank
  Drum'o'holic

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Syd for Køge

For- og efternavn

 • Fornavn
  Jon
 • Efternavn
  Petersen

Recent Profile Visitors

20,361 profile views
 1. Sættet lyder som det Jonas byggede - og så kan du jo forsøge med at tage det samme som du selv gav. Jeg tror ikke på at markedet har ændret sig mere, end at der altid vil være gode og mindre gode priser.
 2. Jeg har også bygget en "ny" - Raleigh Gran Course decal-tunet som Peugeot og sat op med næsten lutter franske dele - Mavic og CLB bremser.
 3. Det gør Lasse Funch Sørensen. Du kan finde ham på Facebook. Jon
 4. Fantastisk. Den må være i den absolutte top af selvbyg-projekter herinde. Og sikke meget lyd, der må være i den.
 5. De er ALTID i birketræ, farven "Super Mahogany" er blot en bejdse under lakken. Fine trommer, men 11.000 får du ikke, snarere mellem 5 og 8.000 - hvis du kan finde en, der synes at de lidt dybe toms er sagen. I dag vil de fleste foretrække de mindre dybe udgaver af Superstar á la det sæt som Stewart Copeland havde. Jon, tidligere ejer af et Tama Superstar årgang 1978.
 6. Jeg står stadig op og spiller i rockabilly-bandet - og bruger en almindelig 20" stortromme og en almindelig 14" lilletromme. For at få den højt nok op, har jeg sat toppen af lilletrommestativet i bunden af et bækkenstativ. Et 18" bækken gør sættet komplet - til min brug. Jeg spiller med rods, og de giver en fin "hi-hat"-lyd på reifen af lilletrommen. Jeg har som jeg skrev for 5 år siden prøvet et par cocktail-sæt - men de fungerede slet ikke for mig. Det ene havde en 14" lilletromme placeret over stortrommen - så der var det vildeste snarebuzz, når jeg betjente pedalen. Ubrugeligt. Det andet var mere klassisk cocktail - med 10" lilletromme. Og dén kunne jeg ikke forlige mig med - altfor meget popcorn. Så jeg bliver med de almindelige trommer - de lyder som de skal, og der er egentlig ingen ulemper, udover at det tager LIDT mere plads op end et cocktailsæt. Stortrommen projicerer også i den rigtige retning istedet for op i luften. Venligst Jon
 7. Og det er selvfølgelig lige meget, om hullet sidder kl. 3, 9, 4.30 eller noget andet.
 8. DET er fedt! Hvor tynd/tyk er den på det midterste stykke? Jon
 9. Hej Jon.

  Ikke så tit, jeg kigger ind her på TS. Jeg er dog stadig stil going strong og spiller fortsat.

  På bygge- og restaureringsfronten er jeg dog "gået død". Ikke sådan at forstå, at jeg ikke fortsat "nørder" lystigt med gammelt grej, det er blot i de senere år mere og mere blevet renovering og ombygning af gammelt, analogt studiegrej - mikrofonforstærkere, compressor-limitere og den slags.

  I forbindelse med en kommende flytning, ryddes der nu op på højtryk, og i forbindelse tilsynekomsten af nogle kasser med Premier-dele fra gamle dage, kom jeg til at tænke på dig. Vil du overtage det? Jeg kan sende billeder på sms, men så må du lige give mig et kald eller en sms på 61315902, så jeg ved hvorhen jeg skal henvende mig. Det koster gratis.

  Jeg håber, at du fortsat har det godt og nyder livet syd for Køge.

  Mvh Erik

  1. jon petersen

   jon petersen

   Hej Erik!

   OK, nu fandt jeg mit "feed" - det udtryk kendte jeg ikke.

   :-)

   Jeg bygger heller ikke meget mere, men spiller også.

   Så kasserne vil jeg ganske givet gerne have, og også gerne betale porto eller benzin for.

   Jeg bor stadig på Skrosbjergvej 16, ja - og arbejdr nu på Tårnby Bibliotek. Hvis du stadig har ærinder i København, kan vi måske mødes?


   Venligst

   Jon

  2. erik frey

   erik frey

   Hej Jon.

   Jo jeg kommer da stadig til Staden, Stine bor der jo fortsat, og det ser ud til, at hun har bidt sig fast. De fleste gange kommer jeg med bus, da det er billigere og som oftest mere bekvemt end at skulle have bilen med. Jeg giver lyd, når jeg kommer over næste gang, så finder vi et sted og et tidspunkt.

   Det er ikke sådan, at jeg er gået fra arbejdet med træ. Efterhånden er det bare mere og mere møbler, der bliver arbejdet med, bl.a. fordi min kæreste er ret hård til at lave betræk og polstring og den slags.

   Og så er der elektronikken, som har været der hele tiden, op og ned, mere eller mindre, og som i de senere år har fået min interesse igen, startende med, at den gode Peter Sloth herinde forærede en gammel topklassemikser væk fra sit studie i Vanløse til det lille studie, vi har i vores lokale musikforening MONO. Den krævede jo lige en kærlig hånd, og så greb det om sig.

   Vi ses i løbet af sommeren, eller efteråret i København.

   Venlig hilsen, Erik

 10. Jeg har ikke selv Rogers, men dem der har vil måske være interesserede i at høre, at produktionen af Rogers er genoptaget - eksempelvis kan man igen få den slæde, der holder seidingen på en Dyna-Sonic: https://www.drumshop.co.uk/collections/bits-bobs/vendor-rogers?utm_source=Drum+Shop+UK+Data+New&utm_campaign=f7bb759a8a-EMAIL_CAMPAIGN_2018_11_16_01_12&utm_medium=email&utm_term=0_82379fa25e-f7bb759a8a-398464621&mc_cid=f7bb759a8a&mc_eid=0e5dd22a4d
 11. Jeg har fået nyt job og pendler 4 dage om ugen 40 km - den femte kun 25. Derfor har jeg bygget en "ny" vinterlåge - en del lækrere end den, jeg byggede for 2 år siden. Især venter jeg mig meget af hjulene - og særligt de lækre Sachs New Succes nav med lukkede maskinlejer. Resten af grejet er ret standard vintagedele - Suntour Cyclone mk. II gearsæt, og Campagnolo Mirage bremser. Rammen er en Tecnotrat, malet i hånden med billig grundingslak fra Aldi - så er det let og billigt at lappe de u-undgåelige ridser. Den ruller og styrer FEDT.
 12. Jep, kort ind i 67 passer godt. Kort efter får den Internationale størrelser i mahogni - og før har de andre lugs. Jon
 13. Hoshino er....Hoshino! Ikke Hoshino Gakki, der blev til Star og siden til Tama, men Hoshino Kougyo (stavning?) også solgt som Aria, Santana og meget andet. Solide lugs, oftest 8 selv på 12 og 13", dårlige stortrommeben indtil de sene modeller, der også fik Rogers Kopi-lugs. Kedler i Luan, ret tykke og runde, nogle gange med dårlige kanter. Billigere end Pearl og Tama, af og til ret flotte. Sene modeller kan ligne Tama Superstar og have ret pæne kedler og kanter - det er dem med Rogers-lugs. Fabrikken lukkede kort efter - 1981-82-83 stykker... Venligst Jon
 14. Efter jeg er begyndt at spille i et coverband med sange til sammenlagt mere end 5 sæt, øver jeg tit med originaler eller egne versioner i meget lukkede hovedtelefoner. Jeg har mikrofoner på sættet, og kan derfor lave et mix der balancerer optagelser og trommesætslyd. Jeg har dette mistænkt for at jeg for et par år siden var uheldig nok til at lave en revne i et bækken - for første gang i 35 år....og selvfølgelig i det fedeste crash, jeg nogensinde har ejet.... Det må ikke ske igen, så jeg har købt et bækkensæt til øvebrug - Zultan Dark Matter 18 & 20" Crashes og en Turkish C-Dark hat, jeg fik ret biligt. Ridet jeg mest bruger er godtnok et der heller ikke må gå i stykker - mit 22" Paiste 602 medium - men det styrer jeg ved at lade være med at smadre løs på det. Der hænger også et fedt lille supertyndt splash, men igen - det bruger jeg nok mest, når jeg øver akustisk på sættet. Jeg må sige at de 2 Dark Matter crashes har overrasket mig positivt - de koster ikke alverden, og lyder virkelig lækkert, mørke men ikke tørre. De endte med at sidde på sættet, da vi indspillede her i efteråret. Sættet er i øvrigt også en ny anskaffelse - Premier Projector Mk. II - tynde, 3-lags birkedler med forstærkningskanter, i hvid lak. De er klart til rockbandet......ren slutfirser stil. Der er en del mere smæk! i dem end mit bløde, varme Beverley, det må man sige. Fedt til rockindspilninger, synes jeg.....akustisk ville jeg nok vælge Beverleyet til det meste af det , jeg spiller. Miss Rise - Call Me