Andersmc

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Andersmc

 1. Jeg må indrømme at jeg nok fik byttet lidt rundt på tingene i farten! "Problemet" med vaseline er selvfølgelig at det er oliebaseret -hvilket jo nok ikke er det helt store problem for hardware'en. Så jeg beklager forvirringen! Jeg er nu stadig glad for at have skiftet til syntetisk fedt (silikonebaseret). På et gammelt sæt hvor jeg havde brugt vaseline i mange år synes jeg efterhåden at det blev gult og lugetede harsk. Men selvfølgelig ikke den store katastrofe. Det er iøvrigt sjovt at det er Søren fra Drumstick der nævnes. Da jeg var i praktik i det gamle Drumstick for (mange) år siden blev jeg sat til at hente store mængder vaseline på apoteket. Det blev så fyldt på store éngangskanyler (uden nåle selvfølgelig). Klar til brug!
 2. Jeg ved godt det er en gammel tråd jeg svarer på men alligevel... Vaseline er IKKE syrefri og på langt sigt kan det have en skadelig virkning på metal. Brug istedet en syntetisk baseret fedt eller olie som f.eks. silikonefedt. (WD40 er også silikonebaseret så vidt jeg husker). Som en lille ubruelig sideinfo er det af samme grund at man ikke må bruge vaseline til at smøre o-ringe i f.eks. dykkerudstyr. Syren kan opløse gummiet. (Ligesom det kan opløse en anden slags gummi hvis man bruger det som glidecreme men det er vist et indlæg til en anden slags forum!!)
 3. Jeg har haft Hardcase kasser til mit gamle Premier Signia sæt siden 1999 tror jeg. Dvs. de har været med på mere end 500 jobs -og de lever stadig (nogenlunde ihvertfald). Da jeg købte dem havde de ikke fordybninger og fremspring til til stabling, men det kan være de har fået det siden. Da jeg købte nyt sæt sidste år fik jeg samtidigt nye SKB kasser og jeg må sige at indtil nu er mit indtryk at SKB kasserne er lige en tand bedre og mere professionelt fremstillet. -Lige med undtagelse af håndtagene på stortrommekassen; de sidder de helt forkerte steder og virker som om de er kastet på kassen af en blind!
 4. De hjul ser meget små og lette ud synes jeg. Det er sikkert fint hvis man skal trække tasken hen over et nypoleret parketgulv, men lige så snart man skal hen over dørtrinnet, ud over asfalten, hen til bilen -så er det mit gæt at de ikke holder længe. Jeg synes også det er en rigtigt dårlig ide at stable taskerne før man kører. Uanset om de er lavet af stof eller gummi vil de meget let kunne glide af i farten, specielt når man prøve at køre med "tårnet". Se bare på billedet hvordan den øverste taske hælder til siden. Prøv at forestille jer at køre over en tabt serviet på gulvet; så ryger trommerne dirkete i gulvet. Generelt synes jeg tasket er gode hvis man altid selv bærer sine trommer og altid bruger sin egen bil. Hvis andre har fat i dem eller udstyret skal stables, køres og pakkes, så skal der altså mere solide ting på banen. Kasserne fra SKB er iøvrigt rigtig gode at stable da de er forberedt til netop det. Så fik jeg vist sagt min mening om det!
 5. Som udgangspunkt dækker instrumentforsikringen (både DMF og Max Levig) ikke til nyværdi men forsikringsværdi. Og forsikringsværdien er det som du selv anslår at instrumenterne er værd på nuværende tidspunkt (dagsværdi). Man kan selvfølgelig godt tegne forsikringen med en forsikringssum der er lig med nypris, men da præmien beregnes som en procentsats af forsikringssummen kan det godt blive meget dyrt at gøre det på den måde.
 6. Andersmc

  Abebur

  Det er noget billigere hos tyskerne: http://www.thomann.de/dk/millenium_ds_2_2_...yl_absorber.htm http://www.thomann.de/dk/millenium_ds11_1p...yl_absorber.htm http://www.thomann.de/dk/millenium_ds2_4pa...yl_absorber.htm http://www.thomann.de/dk/millenium_ds1_4pa...yl_absorber.htm
 7. På Yamaha's amerikanske homepage står der også "This product is discontinued in the United States and may not be available at all dealer locations". Så det er vist ved at være farvel.. Ærgeligt, for jeg havde egentlig tænkt mig at udskifte min udtjente Tama Rythmwatch med en Clickstation.
 8. Jeg er ikke sikker på hvordan du kommer frem til at jeg ikke synes det er spændende? Jeg skriver vist direkte at det er meget interessant.. Og det at jeg svarer i din tråd indikerer vel også en eller anden form for interesse. Du blander vist mine to pointer sammen. Jeg mener såmænd at de holder hele vejen (også til byretten). Leverpostej og spegepølse pointen handler om smag. Det samme er en stor del af diskussionen stort eller lille set up og kan godt diskuteres men ikke nås til enighed om. Maleri pointen handler om at man vælger hvilket redskab man vil bruge fordi man finder at det er det bedste for at opnå det resultat man ønsker. Du skriver at man aldrig kan spille det samme på et lille set up som på et stort -og det siger jo sig selv at det er rigtigt at man ikke pludselig kan lave et paukeslag hvis man ikke har en pauke! Men min pointe er: VIL man lave et paukeslag??? Man vælger sit set up efter det man ønsker at opnå. Og ingen har jo alt stående til deres rådighed hele tiden -jeg tror heller ikke du har. Ellers vil jeg da gerne se hvordan du har dine fuldblods koncert pauker stående i dit sæt!
 9. Ja, den havde jeg vist næsten bedt om
 10. Det er jo i virkeligheden en lidt tåbelig diskussion. Og et lidt tåbeligt spørgsmål fra starten, hvis målet er at nå frem til den evige sandhed som alle er enige i. For sagen er jo den at det er helt forskelligt fra person til person. Det svarer jo til at diskutere om leverpostej smager bedre end spegepølse! Det er naturligvis meget interessant at høre folks personlige meninger og tanker om hvorfor de bruger hvilket set up. Men når nogen svarer at et lille set up virker bedst for dem er der altså ingen pointe i at modsvare med at det ikke er det bedste fordi det begrænser mulighederne. Begge synspunkter er rigtige, begge synspunkter er forkerte og der er intet rigtigt svar! Der er som hvis en billedkunstner vælger at lave et maleri med kun to farver. Han har brugt et lille set up men det gør vel ikke resultatet til dårligere kunst? Og der er vel ingen der vil sige at maleriet ville være blevet bedre hvis han ikke havde begrænset sig? Man vælger sit redskab for at kunne opnå det bedste resultat. Og uanset hvilket redskab eller set up man har valgt er det resultatet der tæller.