msdk29

Medlem
  • Antal indlæg

    100
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om msdk29

  • Fødselsdag 28-12-1974

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Randers
  1. En masse tøj, (dejligt med en kone indenfor tøj verdenen) et par bøger, Endeavour knivblok og endobbelt vinyl. Til gengæld har jeg fået nogle fødselsdags penge som skal bruges på et nyt 18-19" crash bækken på Modern Drums udsalg.
  2. Jeg købte noget hvid læder look i en stof forretning, stof 2000 måske, forholdsvis nem at skære i og have med at gøre. Tror det kostede 3-500 kr. til et 12-13-16-16-22 sæt. Ved ikke om de har andre farver, men tror du kan se det på nettet.
  3. Det er sgu egentlig rigtig fed musik i laver, godt gået. Er der ikke noget cd halløj på markedet ???.
  4. Tillykke med købet, har selv et 18" crash og 22" ride, dem er jeg sgu glade for, så anbefaling herfra. Btw. Søren er en fin fyr, handler stort set kun hos ham.
  5. Laver ahead ikke noget de kalder workout sticks, tjek evt. Drumsquad.dk http://www.drumsquad.dk/agenturer/ahead/andremodeller/index.html
  6. Det skal sgu nok blive godt, hatten er et hyggeligt sted. Go fornøjelse, og velkommen i min by.
  7. Jeg har "hugget" nogle på mit arbejde for 10-15 år siden, de bliver brugt til at føre kabler ol. igennem pladedele bla. Virker fint som nødløsning. De kan fåes i mange forskellige modeller og størrelser, dog vil jeg ikke anbefale at bruge dem ved stativer med 8 mm gevind, så kan bækkenet godt sidde for stramt. Vil tro de kan købes hos steder som højer reservedele, t-hansen og hvad de nu hedder.
  8. Fede, hvor har du fået dem lavet, hvad koster det, hvem hvad hvor, infooo tak.
  9. Godt gået, fuldstændig knald på, dejlige trommer. Michael
  10. http://www.trommeslageren.dk/forum/index.php?showtopic=62366 Måske det kunne være noget. Michael.
  11. Køb en svæveramme, ( er det ikke sådan de hedder) i IKEA og bind den fast på bagpladen med sytråd eller sådan noget, så har du også plads til nogle billeder ved siden af. Har selv brugt den løsning. Michael
  12. Flot video, passer pisse godt til musikken. Michael