Henrik H.

TS Bidragsyder
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Henrik H. last won the day on March 5

Henrik H. had the most liked content!

Community Reputation

20 Neutral

About Henrik H.

 • Rank
  Drum-o-maniac

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  6470 Sydals

For- og efternavn

 • Fornavn
  Henrik
 • Efternavn
  Hansen

Recent Profile Visitors

4,416 profile views
 1. Det lyder fedt... Hvilken serie er dine paiste?
 2. Hvis ikke svaret er: Gaffatape! ..... Så er spørgsmålet stillet forkert
 3. Gå ind og hør Michael Blicher, Dan Hemmer og Mr. Steve Gadd hvis de kommer forbi i nærheden af hvor du er. De spiller super lækkert og det svinger max. Og så er Mr. Steve Gadd bare så cool på det trommesæt. Årets første koncert i DK var her til aften på Sønderborghus, og det kan varmt anbefales. I morgen er det Køge...
 4. Jeg ville vælge det første TAMA du linker til. https://www.dba.dk/trommesaet-tama-superstar-h/id-1047124138/ Måske kan du få en god deal hvis du køber hele pakken.
 5. Tillykke med købet. Dem bliver du glad for.
 6. Det er et flot Rogers sæt Bent har til salg. Og det der taler for at købe dette Rogers sæt (eller et hvilket som helst sæt Rogers) er deres lyd. Rogers lavede nogle virkelig gode kedler dengang, og især deres fyldige bund er karakteristisk. Men nu er jeg nok også en smule forudindtaget, da jeg selv ejer et Rogers sæt. Du skal ikke være bekymret for hardware. Det er bundsolidt, og når det har holdt ca. 40 år så holder det nok også 20-30 år mere... Reifer er standard størrelse og pressede - No problem Lugs er specielle Rogers... Men de kan købes brugte på eBay. OBS Nogle gamle Japanske lavpris sæt har haft en kopi af Rogers Lugs (Maja, og måske Aria...) Sådan et sæt kan nogle gange købes for 500,600-700,-
 7. Det ser godt ud. Igen http://www.bsdrums.dk/ Stort kompakt HipGig lidt ala Rick Marotta
 8. Måske kan man ud fra kataloger over Slingerland snares, bestemme det til mellem 73 og 78. Se disse katalogsider. I 73 har Gene Krupa Sound King et sort med "sølv" badge - før 73 er det et sort med "messing" tekst. I 78 er det stadig muligt at købe Sound King med zoomatic strainer - efter 78 er det kun Artist serien der stadig tilbydes med zoomatic strainer.
 9. Badge tyder på 70'er >> start 80'er Se dette Link Vintage Drumguide. Nøjagtig datering ud fra serienummer er ikke altid muligt/nøjagtigt...
 10. Jooeh. Men som med så meget andet kører det bare mere smidigt med gummi.... Og lydløst
 11. Tillykke med sættet Søren det ser super lækkert ud. Og ja vintage Premier birke-kedler med bøgeforstærkede kanter lyder bare fantastisk. Velkommen i klubben af vintage Premier kit ejere. Pedalen er en Premier EDP300, og var sin tids mest avancerede og justerbare stortromme pedal. Skulle bl.a. være meget lydløs fordi den ikke har fjedre. Jeg har desværre aldrig prøvet en.
 12. Premier holder hele vejen. Super god lyd i de tynde birkekedler. Gode solide kanter pga. bøge rerings. Plus den absolut bedste kvalitet chrome der bare holder i evigheder, ligeså flot som den dag de forlod fabrikken. Tillykke med sættet, det bliver du glad for. Off topic,: hvem er kvinden i baggrunden?
 13. Altså. Et Rogers Big R er et virkelig gedigent og vellydende kit. Amerikanske maple kedler i god kvalitet. Customized betyder jo noget i retning af tilpasset/tilrettet til personlig smag/behov. Så undersøg om kittet passer til din smag, hvis det gør så har du helt klart en anbefaling her fra. (jeg er ejer af et Rogers Povertone kit, og tidligere ejer af et Rogers Big R)
 14. Jeg var nok også lidt heldig... og du gav en ledetråd ved at skrive at det var i de gamle guides Jeg søgte på Trommeslageren's Forside - ikke på Forum Når man søger på Forum med filter: Alt indhold nittebækken, så kommer siden ikke frem. Jeg ved ikke om det måske er to forskellige databaser der styrer Forsiden og Forum ??