Jesper Hoberg

Member
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jesper Hoberg last won the day on February 20 2012

Jesper Hoberg had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

3 Followers

About Jesper Hoberg

 • Rank
  Bord & Stol Champ
 • Birthday 09/29/1994

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://myspace.com/pinocchiopaintspicasso/
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Thorning, Midtjylland
 1. Du kan også evt. indspille et clicktrack i Logic, Ableton eller lignende.. Så kan tempoet falde og stige som du ønsker det. Det kan evt. afspilles gennem din telefon. Jeg gør det personligt i et electronicaprojekt, hvor jeg har brug for at metronomen skifter mellem 4. og 8. dele, og det fungere superfint. Det kører så godt nok gennem laptop-fyren, men det virker garanteret ligeså fint med et indspillet track Det er i hvert fald den billigste løsning!
 2. Kulturhusets facebook side: https://www.facebook.com/KulturhusSonderport
 3. Hej TS'ere! Der er i Silkeborg startet et fuldstændigt frivilligt non-profit kulturhus - Kulturhus Sønderport. Der er rivende gang i huset med fredagscaféer, koncerter og Dumpster-projekt. Der er blevet doneret guitar, bas og tilhørende forstærkere - MEN INTET TROMMESÆT! Derfor forsøger jeg nu at skrabe et trommesæt sammen, så unge som gamle kan få glæde af et komplet setup på den lille scene i caféen. Så har du et eller andet liggende - et bækken, en tam eller lignende og har du lyst til at støtte et fantastisk projekt, så skriv her på tråden, eller send en PM til mig. Vi er på forh
 4. En form for forstærker inden lydkortet virker som den eneste løsning..
 5. Det er en smule svært at høre forskel på tammerne, fordi det er så overproduceret. Men for mig at høre spiller han bare skiftevis mellem ottendedele og sekstenedele på tammerne.
 6. Hvid gaffatape og en fed sort sprittusch - det fungerer!
 7. Hvis ikke du modtager bækkenet i den nærmeste fremtid, har du 14 dage til at trække overførslen tilbage fra den er sendt. Håber du finder ud af det!
 8. Problemet var netop at hihatten ikke var til salg! Så derfor leder jeg efter et sted jeg evt. kunne høre dem igen..
 9. Det var et par superfede numre i spillede! Vi ses i semifinalen
 10. Jeg prøvede til Drumday for to år siden en Zildjian K Light 16" Hihat og den lød fantastisk! Jeg fandt den på thomann til 4.000, men det er som om den er gået fuldstændigt ud af produktion! Er der nogen der ved noget om det? Eller en der har en de vil sælge måske?
 11. Til netop den situation, er der ikke andet at gøre end at købe en SPD-S eller SX! Jeg har en SPD-SX og det er den bedst fungerende trigger-sampler jeg nogensinde har prøvet - og så er det pisse nemt at finde ud af. Det er heller ikke nogen billig løsning, men det er sgu pengene værd! Rolands "Wave manager" software følger med, hvor du kan patche et sample til et pad ved bare at hive det fra en mappe direkte ind på den ønskede trigger, hvis du forstår. Her er et eksempel på, hvordan det ser ud på en PC. Jeg bruger selv Mac og det fungerer fantastisk!
 12. For at gøre det lidt mere interessant, kan du også sætte noget musik på i det rigtige tempo mens du øver rudiments for eksempel!
 13. Et par af mine gode venner og jeg har brugt eftermiddagen på at jamme en omgang jazz, der endte ud i et optaget nummer - på tre timer! Vi har uploadet det på Sound Cloud og vil gerne dele det med jer (-; Det er ikke sindssygt tight - det var lidt stresset fordi vi skulle videre! Nå, men her er det! Klikkebørge
 14. Jeg synes ikke deres cover af Baby er fedt, men resten de har lavet er for sindssygt! Det har været ret sjovt at følge dere Youtube views gå fra et par hundrede til 2 millioner!