Tailleg

Member
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Tailleg

 • Rank
  Bord & Stol Champ
 • Birthday 11/14/1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  https://www.facebook.com/9000johndoe?fref=ts
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Nørresundby
 • Interesser
  Tlf.: 25 33 69 65

For- og efternavn

 • Fornavn
  Morten
 • Efternavn
  Larsen

Recent Profile Visitors

3,033 profile views
 1. Jeg har samme tendens, men kun i visse typer fils. Jeg er begyndt at optage mit trommespil, hvor jeg spiller forskellige rytmer og fills, som jeg føler, jeg har styr på. Det har man så bare ikke altid! Det gør ondt at høre på, men det er en god øvelse til at finde sine "svage punkter"
 2. Jeg indstiller dem først, så de visuelt er indstillet på samme måde. Samme vinkel på fodplade og kølle.. Herefter justerer jeg fjederen og tester så med min høje fod på både højre og venstre pedal, om de føles ens. Ved at bruge samme "reference-fod" er det nemmere at mærke, om de er indstillet ens. Ofte skal venstre pedals fjeder være lidt løsere for at pedalen føles ligesom højre. I hvert fald for mig.. Du bør dog også teste, om de overhovedet skal være ens indstillet for, at det virker for dig. Din venstre fod er højst sandsynligt ikke så stærk eller kontrollerbar som højre, og det skal pedalen måske indstilles efter. Jeg ved, at Chris Adler fra Lamb of God har sine pedaler indstillet forskelligt af samme grund..
 3. Det er sgu cool! Jeg blev personligt blevet træt af Shoegaze for et års tid siden, fordi jeg begyndte at savne "kant" på genren. De må man sige, at I har formået at skabe. Kan rigtig godt lide "Makhachkala". Nogle steder får musikken også lidt en stemning a la Genghis Tron. Liked
 4. Jeg kigger skam forbi med et par bandkammerater fra Aalborg Bliver der en Anatolian-stand til messen?
 5. Slet ingen der er friske??? Der er garanti for en fed fest med masser af mennesker og fuld ild! De to bands, der spiller, kan forresten høres her: - https://soundcloud.com/9000johndoe - https://soundcloud.com/zerozonic
 6. Hej alle! Mit band, 9000 John Doe, og norske Zerozonic skal spille koncert på Baghuset i Nordkraft, Aalborg d. 6. december kl. 20. Vi mangler et opvarmningsband, der kan spille ca. 30 min, gerne hård rock, hardcore eller metal. Betalingen består af en kasse øl Vi stiller forstærkere, trommesæt m.m. til rådighed. I skal selv medbringe guitar, bas, bækkener, lilletromme og stortromme-pedaler. Hvis nogen er friske, så skriv her eller giv mig et kald på tlf. 25336965.
 7. Hov glemte link: http://www.google.dk/imgres?q=pearl+export+tom+arm&um=1&hl=da&tbo=d&rlz=1T4GGHP_daDK503DK504&biw=1024&bih=641&tbm=isch&tbnid=69g0qaeNzc60MM:&imgrefurl=http://www.amazon.com/Pearl-TH88S-Holder-Tilter-Short/dp/B0002E1T7M&docid=-7dGbr3VlNeV2M&imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/21kau3EZ%25252B5L._SL500_AA300_.jpg&w=300&h=300&ei=OOH_UNaJJMSm4gTNv4CYBg&zoom=1&ved=1t:3588,r:89,s:0,i:352&iact=rc&dur=52&sig=106544513734947640490&page=6&tbnh=173&tbnw=183&start=84&ndsp=17&tx=117&ty=74
 8. Jeg har noget i den her stil, dog uden den sorte plastikdut i enden. Har to pearl export + to no name i samme stil.. Jeg kan prøve at tage et billede i aften, hvis du er interesseret.
 9. Fedt projekt! Er vild med den grønne farve Har du et billede af den type tomholdere, du leder efter? Jeg har nogle gamle Pearl til at ligge, jeg kan prøve at grave frem..
 10. Dejligt med alle de inputs - keep'em coming Indtil videre kan vi vist blive enige om, at det faktisk er en fordel lydmæssigt Nu nævner folk mest fordelen i forhold til ridebækkener.. Laver man også bevidst crashes, så de ikke har samme vægtfordeling af hensyn til lyden? Og hvor bevidst er det? Måske er det faktisk ret svært at "afrette" et bækken vægtmæssigt, når det fremstilles?
 11. Også en anbefaling til Pearls stole herfra. Jeg har brugt min i forskellige højder i løbet af det sidste år, og den står stabilt lige meget hvor højt, du sætter den
 12. Jep, jeg prøvede med forskellige slags filt, og bækkenet drejede sig hver gang..
 13. Hej slagere, Mit primære crash har en tendens til altid at hænge med den samme "side" ind imod mig, når jeg spiller på det, som om det er en smule tungere i den del. Dvs. næsten alle slag på det bækken kommer til at være koncentreret på den ene fjerdedel af bækkenet, hvis I forstår.. Selvom jeg roterer bækkenet 180 grader, så drejer det sig igen, når jeg spiller på det. Jeg testede mine øvrige bækkener, og de gør mere eller mindre det samme, og ingen af dem har lidt skade. Endnu Mit spørgsmål er så: Er det skadeligt for bækkenet, og oplever I det samme?
 14. Tillyke med dem! Jeg bruger efterhånden udelukkende Avantgarde, blandet precision og roughcut, og de er sgu for sprøde Hvordan vil du beskrive lyden af studio-linjen i forhold til precision?
 15. Tak for de mange svar allesammen. Jeg er blevet lidt varm på sådan et Taye Studio Maple Nogen der ved, hvem der forhandler dem, udover 4sound?