Patrick frederiksen

Medlem
  • Antal indlæg

    31
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Patrick frederiksen

  1. Er der ingen der har en ide om hvad dette er for et bækken ?
  2. Hej garvede trommeslagere. Jeg tænkte om der er nogen i blandt jer, som kan gennemskue hvornår dette bækken er fra og måske oplyse mig om hvilket prisniveau det ligger i? Jeg går nemlig og er ved at rydde lidt op i bækkensamlingen Bækkenet er 21" og har en kampvægt på hele 2770g. Håber i kan hjælpe mig. - Patrick
  3. Yo drummers! Er der nogle trommeslagere, som i vil anbefale SKAL høres på årets Roskilde Festival? Jeg personligt skal høre Taylor Hawkins(Og håber Dave Grohl joiner ) når Foo Fighters sparker røv! Måske også Travis Barker bare for at se hans entusiasme og aggressive spillestil. Har i nogle favoritter som i tænker skal høres og som i vil røbe for os andre?
  4. NY SANGER EFTERLYSES vi står nu uden forsanger og leder efter en ny, da vores forsanger har valgt at gå andre veje. Er du interesseret eller kender du nogen der kunne være interesseret, kan jeg kontaktes her på trommeslageren. Det vi søger behøver ikke at være rap, det kan sagtens være i form af sang, som selvfølgelig egner sig til den lidt mere rockede ende - vi er friske på at prøve noget nyt (; vi holder til mellem Vejle og Ålborg. Håber ikke det er upassende at skrive min kommentar her. Vh. Patrick.
  5. Mange Tak! Vores sanger plejer at have noget på hjerte, hvilket kan høres i teksterne hvis man lytter lidt Vi kan selvfølgelig ikke sige nej til at RATM har været en inspirations kilde, for det har det da og med en rap vokal så kan det næsten ikke undgås. Men vi prøver såvidt muligt at skabe vores egen stil med et lidt inspiration fra hist og her
  6. Halløj trommeslagere. Mit band og jeg har været i studiet og fået lavet 3 indspilninger. De 3 indspilninger var en præmie vi fik, fra da vi vandt en konkurrence der hedder Quasar Rock til Jelling musik festival 2014. Vores genre beskrives som noget grunge/metal/rock med en rap vokal. Vi vil blive rigtig glade hvis i giver det en lytter og måske noget ris/ros Det kan høres og downloades her: http://saviorsofdetroit.bandcamp.com/album/saviors-of-detroit-ep-2 Vh. Patrick.
  7. Okay. Har nemlig set et paiste 17 fast signature her på siden. Ved bare ikke om det bliver for småt
  8. Kender dem godt - aldrig ejet et Ellers kunne et fast crash vel være sagen.
  9. Tak for svarene. Jeg må tage derop og lytte. Jeg skal bare også have et crash jeg kan kører hurtigt på, hvor man stadig kan hører hvert slag. Hvis de bliver for store koger det tit meget ud i en smører sys jeg?
  10. Lige nu har jeg et k custom 20" ride, som nok er mit yndlings bækken pt, det crasher rigtig godt og har stadig en godt stik definition. Men et 22 eller 24 ride er slet ikke af udelukket
  11. Jeg har faktisk aldrig spillet på aa eller aax så dem må jeg hellere prøve. 2002 serien har jeg også overvejet en del og signature Jeg vil også rigtig gerne finde min egen lyd og derfor tager jeg også op og prøver en masse. Men det er stadig fedt lige at vide hvilke bækkener jeg vil prøve, da jeg ved at der er mange bækkener at vælge mellem
  12. Hej trommeslagere. Jeg leder efter nye bækkener, da jeg er begyndt at spille noget grunge/rock/metal med rap vokal, lidt ala Rage Against The Machine. Jeg ville lige hører om i kendte til nogle bækkener, som i syntes jeg skulle give en lytter når jeg tager til århus og skal i trommebutikker? - Patrck
  13. Hey! Jeg har også købt denne pad og er godt tilfreds med den! Men jeg tænkte om nogen af jer har nogle gode forslag til programmer man kan lave lyde i, som stadig er forholdsvis simple at finde rundt i? eller steder der måske er færdige lyde, klar til at smide over ? Vh.
  14. Mange tak for hjælpen, det hjalp mig! Jeg tror jeg vælger Emperor clear som slagskind og ambassador som bundskind.
  15. Hey trommeslagere. Jeg skal have skiftet både top og bundskind ud på mine tammer, men jeg kan ikke helt finde ud af hvilke skind jeg skal gå efter, der er for mange at vælge mellem. Jeg har læst mig til at Remo Emperor ville være et passende valg til slagskind?? ellers ville andre forslag være meget velkommende? og hvad bundskindende angår, er jeg helt på dybt vand Håber i kan hjælpe mig! Vh. Patrick
  16. Tak for hjælpen gutter Det var lige det jeg ville finde ud af. Tror også lige jeg tar turen ud til en tromme butik og finder ud af om det er dét china jeg vil have.
  17. Tror bare det vil blive for voldsomt og nu er det jo til salg her på trommeslageren. Men holder bækkenet klangen længe når man har slået på det? for det syntes jeg ikke et china skal.
  18. Jeg kigger efter et china bækken, som skal fungere til rock og metal. Så faldt jeg over 'Zildjian oriental china trash 18"', som er til salg her på siden. Jeg kan ikke rigtig finde en ordenlig afspilning af bækkenet på nettet, så jeg tænkte om der var nogle af jer der havde erfaringer med dette bækken ?
  19. Tak. Storetrommen er bare ikke så tydelig at høre, desværre.
  20. Hej Mikas . Tak for det. - du har også lært mig en masse og du gav mig en masse blod på tanden til at lære mere. Jeg ved godt det med vokalerne, men de må bare øve sig mere. De kan godt lære det tror jeg. I lige måde du. Du må skrive hvis du er nede og besøge familien .
  21. Hej trommeslagere Mit band "Stiv Tilstand" har lige indspillet 2 nye sange, som jeg lige tænkte i skulle høre Vi har indspillet dem på Hoptrup Efterskole, som er en musik, dans og teater efterskole. vi har spillet sammen næsten lige fra starten af året og har så lige fået de 2 sange her indspillet inden det blev den store tudedag. Håber i kan lide. Fyr jeres meninger af http://www.myspace.com/stivtilstand - Patrick.
  22. Enig! Det er et dejligt bækken .
  23. Mit band vil gerne spille. vi har ikke nogle gode indspilninger og de er rigtig gamle. Vi er godt nok i gang med at indspille alle vores sange. Nye som gamle. (som bliver rigtig fede). vi Spiller metal og fyre den af live! - Navnet er Stiv Tilstand. http://www.myspace.com/stivtilstand
  24. Mærkeligt. Er der nogen der ved hvad han laver med sin venstre fod? Jeg syntes ikke rigtig at der er nogen pedal at se, men hans fod hopper da alligevel?