SiLLe^

Member
 • Content Count

  608
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SiLLe^

 1. hey power-sko.

  Er du stadig tilfreds med sættet? :)

 2. Dejligt at høre du er glad for sættet! Og håber du passer på det.. Mht. træsort så er mit gæt, at de forstærkede kanter er af ahorn og resten er poppeltræ, og ikke bubinga.. Mht. 13" tom dør lidt i lyden når den står på snare stativ er der råd for.. Som der er blevet nævnt kan det være fordi du strammer stativet ALT for hårdt på trommen. Lad være med det, det er heller ikke godt for reiferne.. Og så "lyder" alle snare stativer ikke lige godt.. Min erfaring siger mig at nogle stativer dræber lyden mere end andre.. Det lyder sært, men er sandt
 3. SiLLe^

  Løvernes Konge

  Ellers tak, det skal være DVD..
 4. SiLLe^

  Løvernes Konge

  Kan se Løvernes Konge er udgået på DVD indtil 2011... Nogen der har den på DVD med dansk tale, som vil sælge til mig??? Det er til en gave.. Mvh. Simon...
 5. Hvilket main crash brugte han så? 19"-20" Paiste 2002 ? Mener ikke hans main er Traditional, og jeg vil rigtig gerne vide hva hans main crash er..
 6. Det fremgår heller ikke på hjemmesiden at de kører halv pris, så prøv at ringe til dem.. Det er forøvrigt ikke kun Traditional de kører halv pris på! Så vidt jeg forstor har de også noget fra Signature serien hvis man er til det..
 7. Yeahh Det er fandmer sådan bækkener skal lyde! Har lige købt det i dag, og det lød helt kanon i forretningen.. Nu glæder jeg mig til at tage det med i øveren! Hvis der er nogen der ikke kender Traditional serien, så tjek den ud NU! Det er de fedeste bækkener, og Drum City kører halv pris på dem indtil årsskiftet! Lige et billede af et magen... Ride! Peace!
 8. Tama har også lavet en, som jeg har hørt skulle være federe! Om den er dyrere eller billigere end yamaha'en, ved jeg dog ikke.. Men det er vel værd at tjekke den ud?
 9. Sådan!!! Så får man også set dem..
 10. Ja ja, så har alle vist været efter medlem Skaarup, og han har sagt undskyld, så lad nu det ligge.. I tager tingene lidt for tungt herinde engang i mellem Jovist det var ikke pænt sagt, men vi kan vel alle sige nogle uheldige ting engang i mellem.. Og så vil jeg lige til Skaarups forsvar sige, at hans syn på Vildsund marked passer meget godt.. Det er ikke andet end fulde gamle bønder som vil slås.. Om det så er børn de banker, eller kvinder er dem lige meget.. Og så er det vist i orden at tvivle på folks intelligens når man er så pisse fej.. Selvom er det ikke alle på markedet der opfører sig sådan.. Og til dig Martin, tillykke. det klarer du jo flot.
 11. Har en ven som snakkede med Lukather i Aarhus, og der loed det til at det var endeligt...
 12. Thy Limfjordsporter eller Ale nr. 16 er nok de øl jeg bedst kan lide! En god Trappist øl er heller ikke dårlig! Kan bedst lide coca cola, men drikker også tit Harboe cola..
 13. Jesper Lind Søren Frost
 14. Forstår godt hvorfor De ikke vil længere.. At de så ikke har gjort det noget før, er mig en gåde..
 15. Er det så dig der ligner en Pik med Briller?
 16. Nu er jeg ikke den store tilhænger af noder, selvom det helt klart har sine fordele.. Men uanset hvad, synes jeg du skal sætte dig ned og lytte nummeret igennem og så måske prøve dig frem? Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvilket niveau du er på, men tror man skal passe lidt på, at man ikke bliver afhængig af noder som trommeslager... Det er i hvert fald min mening.. Hvor du kan finde trommenoder til Beatles ved jeg desværre ikke..
 17. Måske ikke den fedeste dato at lave et arrangement i Aalborg !
 18. Hold nu kæft, hvor er det pisse lækkert! :-) Gid man havde sådan et sæt.,.
 19. Det må være mit Star sæt...
 20. Jeg er godt nok skuffet over årets program Synes de sidste 3 år har været federe...
 21. SiLLe^

  Fodboldfreaks

  Årh nice!! Hvordan endte den kamp?