CKreutzfeldt

Medlem
  • Antal indlæg

    29
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af CKreutzfeldt

  1. Sender du ikke et billede af din free floating til ckreutzfeldt@gmail.com :)

  2. Ja, den er ckreutzfeldt@gmail.com

  3. Fede billeder. Hvad er det for en lilletromme på første billede?
  4. Jeg har købt mange ting over nettet fra Amerika, kun 1 ting er blevet tager i tolden, det var da jeg købe en lilletromme, så renger ikke med at mine in-ears bliver taget!
  5. Mange tak for jeres svar! Tror at jeg går uden om in-ears og sender mine ørestøbninger til ultimate ears selv, så sparer jeg også nogle penge.
  6. CKreutzfeldt

    In-ear

    Hey trommefolk. Jeg har i forvejen in-ear system, og har nolge shure in-ears, men jeg kunne godt tænke mig nogle formstøbte, så ville høre om der er nogle som har formstøbte in-ears og kan anbefale dem? Og hvor skal man erhverve dem? Jeg bor i København, så det skal helst være der omkring. PS. Jeg har RIGTIG dårlig erfaring med http://www.in-ears.dk/, og anbefaler at man holder sig langt væk fra dem!
  7. Korrekt! Jeg har forresten god erfaring med Ddrums triggere på stortrommen, og jeg har ikke erfaret at hårde slag fra lilletrommen trigger stortrommen. Jeg har et Alesis DM4 modul, det virker helt fint og lyder også godt! Held og lykke!
  8. For en måned siden gik jeg på stor indkøb, og fik skiftet ud i alle mine bækkener, mangler dog stadig at sælge et par stykker af mine Paiste, men jeg fik investeret i dem her: 9,5" Zildjian Zil-Bell 10" Zildjian AC Splash 12" Zildjian Oriental China Trash 14" Zildjian Oriental China Trash 14" Zildjian AC Master Sound Hi-Hat 19" Zildjian AC Projection Crash 20" Zildjian AC Projection Crash 20" Zildjian Oriental China Trash 21" Zildjian Mega Cup Ride Er virkelig glad for at jeg har skiftet ud i mine bækkener, jeg synes der er meget mere lyd i Zildjian, og de holder længere! Zildjian - Paiste = 1-0
  9. Fedt. Vi spiller med dem dem til maj, kom ind og se os!
  10. I hvert fald sjældent! Mit band Mudslide har lige inspillet og udgivet en ny EP; Collisions, tjek den ud på www.myspace.com/mudslideonline ! .. og lige gerne en kommentar!
  11. Fedt sæt mini, og det lyder også godt! Den hi-hat der?
  12. Jeg sælger faktisk ud i mine bækkener nu, vil gerne skifte til Zildjian. Mit china og hi-hat er væk. Så i kan gå og tænke over om i vil købe: 2 crashes (Paiste 2002 Wild Crush Ride 19" + 20") mit ride (Paiste Rude Power Ride 22") mit rude crash (Paiste Rude Crash/ride 18") og min lille chime som singer DING (Paiste 2002 Cup Chime 8") .
  13. Hey alle, godt nytår! Jeg tænkte på hvordan Zildjian er omkring deres garanti, får man sine bækkener igen hvis man smadrer dem, og hvor lang tid går der hvis man får dem tilbage osv osv. Hvordan er folks erfraringer omkring deres service? Har måske overvejet at skifte helt ud i mine Paiste og måske begynde på noget Zildjian, men kun hvis de yder en god service (helst bedre og hurtigere en Paiste).
  14. Jeg fik en masse ting, bla. en Alesis iMultiMix 9R til mit in-ear system.
  15. Nikolaj Frøsig: Hehe, er bare alt for doven tl at tage dem af Simon Ståhl og Peter Sloth: Mange tak til jer begge! Det varmer rene.eriksen: Vi havde vist nok lige fået den, og aftalen var at vi skulle blive fulde på scenen den dag, og så går det jo heller ikke at tyve starte
  16. Takker Det er til mit 10" 2002 wild splash og 12" signature china som jeg ikke har fået endnu!
  17. Gear: Tama Starclassic Performer B/B i Emerald Sea Fade: 10x8" t 12x9" t 16x14" ft 2 x 22x18" bd 13x7 Tama Exotic Bubinga Snare (Dales Drum Shop Anniversary Snare) Bækkener: 8" Paiste 2002 Cup Chime 14" Paiste 2002 Wild Hats 18" Paiste Rude Crash/Ride 19" Paiste 2002 Wild Crush Ride (bruges som crash) 20" Paiste 2002 Wild Crush Ride (bruges som crash) 21" Paiste 2002 Wild China 22" Paiste Rude Power Ride Prototype Trigger, Stikker mm.: 2 x DDrum Triggers Alesis D4 Drum Module Pearl ICON rack, og Pearl hardware 2x Tama Iron Cobra Power Glide 2x SM105 HardCore Increas Vic Firth 3AN Stikker
  18. Hehe.. mange tak. Ja, Machine Head og Raunchy må jeg vel erkende.
  19. Det er sjovt, det siger folk altid efter at have set billeder, men faktisk virker det ikke spor irriterende og gør heller ikke spor nas hvis jeg skal spille med lukket hi-hat. Jeg spiller heller ikke rigtigt med lukket hi-hat... meget sjældent i hvert fald.
  20. Mange tak. Vi spiller noget melo-core af en art vel.. Prøv at hør
  21. Hvad mener du med det? Ich verstehe nicht....
  22. Heysan, så har jeg lige været på en mini tur i Jylland her i weekenden, så i den anledning fik ja da taget et par fotos af gryderne, som jeg tænkte at trommefolket var interesseret i at se. Så her er billederne: Og også lige nogle af mine snare: God porno ikke sandt?
  23. Meshuggah - så kan det vist ikke blive mere avanceret!
  24. Hey, jeg har et Alesis D4 lydmodul, og jeg synes at det lyder lidt for plastik agtigt. Er her nogle som kender til andre moduler som er fede?