Mokka-drengen

Member
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mokka-drengen

 • Rank
  Bongorytter
 1. Kan desværre ikke rigtigt lide Yamaha's eltrommesæt
 2. Ja, men er modulet den største forskel? Jeg har nemlig tænkt mig at bruge Addictive drums & Ezdrummer. Mokka
 3. Hej, jeg står og skal vælge imellem et brugt TD-4kx2 (2 måneder gammelt) til 7.600 kr og sin storebror TD-9k2 til nypris 11.500 kr. Hvad bør jeg vælge? På forhånd tak. Mokka
 4. Jeg har i forvejen sat 2 x Røde NT-5 op som OH, og havde netop Beta 52 i tankerne til BD. Jeg valgte derfor SM 57'er til lilletromme og tom'er fordi, så vidt jeg kan forstå, er rimelig allround og classy. Audio Technicas Pro 35 er måske lidt en kende krydret ang. pris når jeg ikke er mere erfaren end jeg er. ..tak for de mange gode råd. Har nu bestilt!
 5. Ah okay. Tak for det hurtige svar ellers. http://www.thomann.de/dk/shure_beta_52_bundle.htm Går ud fra den er ligesom andre BD mikrofoner, har bare ikke styr på hvordan sådan en sættes op.
 6. Jo. Det var hvad jeg kunne forstå, men de ser også meget "stive" ud i det. Et lille sidespørgsmål. Hvad stativ/tilbehør skal jeg anskaffe mig til Beta52 Shure?
 7. Hej drenge. Skal ha købt nogle rim clamps til mine mikrofoner. Nogle bestemte der kan anbefales? Her er et par jeg faldt over. http://www.thomann.de/dk/audix_dvice_rimklemme_drumclip.htm http://www.thomann.de/dk/audix_dflex_rimklemme.htm http://www.thomann.de/dk/shure_a56d_rimklemme.htm http://www.thomann.de/dk/millenium_m1e5.htm På forhånd tak. Mokka
 8. Tja, altså frem for at sætte 4 ekstra stativer op, så ville det der være favorabelt at jeg kunne sætte dem fast på reifen som jeg ser rigtig mange gør. Troede ikke det var svært at finde, men det er det måske?
 9. Et hurtigt svar ville være perfekt! Står nemlig lige og er ved at købe det
 10. Hvis SM57 ikke kan det? Hvad skal jeg så købe for at de kan komme til det?
 11. Tak. Jeg ville dog gerne vide om det var muligt at købe noget tilbehør så jeg kunne få dem klikket direkte på reifen da jeg ikke magter at ha stativer udover det hele hvis det kan undgås.
 12. http://www.thomann.de/dk/millenium_ms2002.htm Skal jeg ha' sådanne stativer til alle trommerne, eller findes der en lettere.. klik'på-løsning? Ville nemlig foretrække at købe 4x http://www.thomann.de/dk/shure_sm57lc_bundle.htm og 1x http://www.thomann.de/dk/shure_beta_52_bundle.htm + kabel.
 13. Spiller rock. Jeg ved det er meget bredt, men det er lige fra Tower of Power til Tool. Funk til heavy. Tak for de mange svar. Tror jeg vælger at smide 57'er på hele svineret udover BD. Dem ved man hvad er plus de er lette at omsætte. Ang. BD har jeg kun hørte om Shure 52beta. Det er muligvis billigere at købe brugt, men kan godt lide at ha 2-3 års garanti plus et sted jeg kan brokke mig. Det faktum at jeg næsten aldrig kan finde hvad jeg vil ha' brugt hjælper ikke Hvilke stativer skal man ha til 57'er?
 14. Uh ja! Det kunne også være en mægtig idé! Er der stor forskel på Shure SM57 og Sennheiser e604?