Silent Bob

Member
 • Content Count

  872
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Silent Bob

 • Rank
  Utrol-mester
 • Birthday 02/03/1989

Kontaktmetoder

 • MSN
  mathiasfink@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Gjern
 1. Hej, Tak for svarende! Må nok bare prøve en med sættet, så kan jeg se om det er noget👍 Vh
 2. Hej! Jeg har et Roland Td6V med Meshpads. Jeg syntes det er et fint sæt, men mangler lidt nyt! Så jeg har tænkt på en Roland VH11 Hh, og jeg fandt en brugt. Men sælger fortæller at den ikke vil spille optimalt med et Td6. Kan det virkelig passe? Hvis ja, hvorfor? Og er der en der har prøvet lige netop dette setup med et Td6v og en Td11 Hh? På forhånd tak ! mvh Mathias
 3. Tak for jeres svar! Og undskyld for min sene tilbagemelding. Hvad menes der med "Buffer" og "Latency"? Hvordan kan jeg pille ved det? Computeren har kørt i ca 4 år uden problemer, men måske at slette alt og køre Windows ind igen vil hjælpe? Den har en stor harddisk og pladsen er overhovedet ikke brugt, så. På forhånd mange tak;)
 4. Hej, Mit lydkort ( M-Audio FastTrack Ultra 8r) er begyndt at skabe sig! Når jeg skal indspille og sætter monitors til, så er flere af udgangene begyndt at lave noget statisk støj. Det er ikke altid de samme udgange, det veksler nærmest fra hver gang jeg skal indspille. Der var en venlig sjæl fra 4Sounds forum, der kom med nogle hjælpende bud, men virkede desværre ikke. Så vil høre om nogen har prøvet noget ligende? Og kan det betales sig at lave, eller skal der købes et nyt? På forhånd tusind tak! Vh Mathias Fink
 5. Hey erge.. Mangler et crash og er rimelig klar på endten dit dixie eller "14 sabian.. Kan du evt klare lidt lyd?? Men problemet er at jeg først har cash næste måned, så kan du evt holde det til næste måned? Det er helt okay hvis du ikke vil det;)

  Vh Mathias

 6. Er sm57ére fede til tammerne?
 7. Mange tak for de hurtige svar;)
 8. Hejsa! Jeg har nogle spørgsmål ang Vic firth headphones og Samson Qtom mic pack.. Jeg har pt supreme mics til mine tammer og de skal ud, så vil høre om nogen har erfaring med Samsons tom mics? Har selv en Samson bd og overhead mic, og trods deres billige pris er det faktisk rimelig fede.. Og så til Vic firths hedphones, er de optimale til indspilning af trommer? Når jeg indspiller starter jeg med guitaren og så skal trommerne ind bagefter. Men problemet er at mine nuværende headphones ikke dæmper trommerne nok. Så spørgsmålet er gør Vic Firth phones det? Vh Mathias Fink På forhånd mange tak!!
 9. Hejsa.. Er dine Vic Firth solgt?

  Vh

 10. Hejsa..

  Jeg skriver ang din Hh. Ved godt du ikke har sat den til salg, men må prøve alligevel;) Kunne du tænke dig en bytter med en "14 Zildjian New beat fra 60-70érne? Lyden er skarp men med en masse fede tørre undertoner.?:)

  Vh

  Mathias Fink 28596365

 11. Hejsa.

  Jeg skriver ang dine Vic Firth headphones. Er de fede når der skal indspilles? Har nemlig et problem men dem jeg har pt. For når der skal indspilles trommer, så dæmper de ikke nok. Dvs jeg kan ikke høre de indspillede instrumenter godt nok imens jeg indspiller trommer? Så hvordan fungere dine i indspilnings sammenhæng?

  Vh

  Mathias Fink

 12. Hey Simon!

  Har du set mit Ludwig? Kunne det være noget..??

  Vh

  Mathias

 13. Hejsa..! Jeg søger lidt hjælp til hvordan man kan få flere synth´s i Cubase? For syntes dem der er der pt ikke er så fede.. Kan man købe et program med flere synths? Og kan et midi-keyboard bruges til det? Og kan man finde mere virkelige synths? f.eks. violin ? Vh Mathias Fink På forhånd mange tak!
 14. Har lige set det!! Skal lige tjekke kontoen:)!!