Hjelt

Medlem
  • Antal indlæg

    44
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Hjelt

  • Fødselsdag 05-09-1988

Kontaktmetoder

  • MSN
    cocoparadice@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Bopæl
    fredericia
  1. Lige et kort spørgsmål til andre der måske ejer et lignende sæt. Er der nogen måde at indstille hihatpedalens trykfølsomhed på, på et Roland Td-6? I øjeblikket skal jeg næsten lægge hele min kropsvægt på pedalen før jeg får en reaktion, hvilket resulterer i at jeg kun kan spille med åben hihat. - Og er der i øvrigt en måde at "låse" hihatten i lukket position? Jeg har hentet manualen fra roland, men kan umiddelbart ikke få meget ud af de 4 linier de skriver om pedalen. Mange tak for hjælpen, - Jesper
  2. Jeg fandt lige et tidligere indlæg hvor der står det skulle kunne lade sig gøre at splitte en dobbeltpedal til 2 enkelt så er et bare om det kan betale sig..?
  3. Hej trommeslageren.. Jeg var ude og købe et elektrisk trommesæt igår (td6kw), og da jeg manglede en pedal, fik jeg lige en dobbeltpedal med gratis, da der manglede lidt dele til den. Jeg tænkte at jeg kunne bruge den ene halvdel som enkeltpedal, og det virker den også fint som. Jeg prøvede at finde den på nettet, og jeg vil tro det er den der hedder Gibraltar Intruder series? Kan det så alligevel betale sig bare at bruge den som enkeltpedal nu hvor jeg ikke går så meget op i hvad jeg spiller på, eller skulle jeg måske prøve at få fat i delene der mangler, og så sælge den videre, og hvad vil prisen så være? Eller en tredje mulighed ville være at lave 2 enkeltpedaler ud af den, og er det i så fald muligt? Det er den på billedet.. Mvh. Jesper
  4. Stortrommerne er 100% identiske
  5. Det skal lige siges at der følger 1 stk uudpakket Aquarian superkick stortrommeskind med, da det nuværende ikke har det for godt. (ses i baggrunden på billede) - samt et andet frontskind som har et par buler og en lille revne ud fra "lufthullet". Jeg har fundet skruerne til den ene side af ekstrastortrommen, men dem på den anden side fik jeg aldrig tilsendt af tidligere ejer. Det der mangler for at have 2 komplette stortrommer er et skind og et sæt skruer. Jeg kender ikke årgangen af sættet. Salgsgrunden er delvist at jeg flytter i lejlighed i horsens næste sommer, hvor der ikke bliver plads til at udfolde sig på den måde. Den anden grund er at jeg lige har investeret i en jetski som der skal laves i stand, og da jeg er en fattig studerende er der ikke plads til 2 hobbyer. (Lige et billede af den anden hobby hvis det skulle interessere nogen)
  6. Foto: Bækkenserien Lige for at opsummere: hihat 36cm Zanki Paiste 505 crash bækken 46-47cm Stagg 16" bækken (slebet et hak af) Sound Formula 17" som er slebet ned til et ca. 16" Et mindre bækken som engang var 15", men som nu er slebet ned til et crashbækken.
  7. Foto: Tammer og stortromme, med det anderledes frontskind
  8. Foto: Stativerne. 2 bækkenstativer 1 Hihatstativ 1 tamstativ
  9. Foto: Skindene på alle trommer, undtagen lillestommen som har Evans
  10. Foto: Gibraltar tamophæng, jeg mener ikke at det har siddet på fra fabrikken.
  11. Stortromme Ø57cm b47cm Lilletam 31cm Storetam 34cm Gulvtam 41cm Lilletromme 36cm hihat 36cm Paiste 505 crash bækken 46-47cm Stagg 16" bækken (slebet et hak af) Sound Formula 17" som er slebet ned til et ca. 16" Et mindre bækken som engang var 15", men som nu er slebet ned til et crashbækken.
  12. De strejker ihvertfald ikke på HTX i Fredericia.