Purup

Medlem
  • Antal indlæg

    13
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Purup

  • Fødselsdag 22-06-1982

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Bopæl
    København K
  1. Det er et gammelt trick som bruges af fuskere på mange salgssider, men jeg vidste ikke at det også forgik på dba Fuskeriet er at han overføre penge til din paypal konto, men beløbet er for stort i forhold til det som I har aftalt. Han beder dig om at at overføre det han har betalt for meget tilbage til hans konto. Der går nogle dage og derefter får du besked fra Paypal at der ikke har været dækning for hans overførte beløb, hvorved at du mister de penge du har betalt tilbage til ham. De skriver cirka det samme hver gang, og du kan finde mange eksempler hvis du googler det. Du skal bare ignorere den slags sms'er. Mvh Mikkel
  2. Hej. Ikke for at ligge yderligere pres på dig, men det lyder meget spændende med en guide til en hjemmebygget version. Det kunne være sjovt at prøve. Håber du finder den frem på et tidspunkt. Hilsen Mikkel.
  3. Hej Michael. Tjek ebay.co.uk Find en Top-Rated seller og hør om de ikke kan sende til Danmark, hvis du bataler via PayPal. Så skulle der være en chance. Hilsen Mikkel.
  4. Jeg var i New York for et par uger siden. Der var tre trommeslagere der spillede i subway'en. Jeg er næsten 100% sikker på at han var en af dem. Det lød svinefedt og jeg har aldrig set så mange mennesker stå og lytte til gademusikere på samme tid.
  5. Purup

    Iron Cobra

    Ja du tager fejl. Som standard følger der ikke ekstra fjedre og køller med Tama Iron Cobra. Tama har dog på et tidspunkt lavet en "value pakke", hvor der fulgte de ekstra ting med. mvh, Purup.
  6. Purup

    Valg Af Skind

    Hej alle, Jeg har lige fået et øve-rum, og kan derfor få stillet mit sæt op, efter det har været pakket ned i 5 år. I denne anledning skal jeg have nye skind på det hele (både front og bag skind). Sættet er et Yamaha Power V (filippinsk mahogni) i størrelserne 8-10-12-14 og 22''. Jeg vil gerne have råd fra jer ang. hvilke skind jeg bør købe. Lyden jeg gerne vil have, er ikke helt åben som jazz-trommer, men heller ikke helt død. Midtimellem vil være fint. De skal bare lyde som Gavin Harrisons sæt (Fra Porcupine Three) . Håber på at høre fra jer. Både folk med det samme sæt, men også fra folk med gode ideer til hvad jeg bør købe. Mvh, Mikkel
  7. Hej. Du kan evt prøve at smøre brun sæbe på, og dække det til med husholdningsfilm i et døgns tid. Så skulle malingen kunne fjernes let bagefter. Jeg tror ikke at sæben vil ætse den originale coating. Prøv evt. først på et sted, hvor det ikke kan ses bagefter. Mvh, Mikkel
  8. Purup

    Etymotic Er-6

    Jeg har købt mine ER-6 ved expansys.dk til 934,- inklusiv porto. Der er ingen problemmer med told og lignende. Du skal bruge adapteren til dem. Jeg bestilte dem samme sted som jeg fik lavet ørepropperne. De kostede 45,- for et sæt. Mvh, Mikkel.
  9. Hej Mark. Det samme spørgsmål var med i Modern Drummer i dette måned. Her var svaret at MD har haft en artikel-serie fra dec 2001 til april 2002. Det er fra før jeg begyndte at modtage bladet, så jeg kan ikke hjælpe dig. Måske det kan fåes et andet sted fra..... MD foreslår også en bog af Mark Parsons "Keep The Peace: The Musician's Guide To Soundproofing" udgivet af Modern Drummer Publications. Desuden foreslår de en række bøger og hjemmesider: Basic Home Studio Design (by Paul White) The drummer's studio survival guide (by Mark Parsons) Building A Recording Studio (by Jeff Cooper) www.acousticsciences.com www.acousticsfirst.com www.acousticsystems.com www.auralex.com www.asknetwell.com www.realtraps.com www.silentsource.com Jeg har ikke selv læst noget af ovenstående ting, men jeg har selv en kort bog (63 sider) der hedder "At bygge øvelokale" af Arne Jægergård og Nils Bundgård. Den giver en meget god og pratisk forklaring af hvordan man lydisolere. Måske at du kan finde den på biblioteket. Hvis ikke, kan du låne den af mig i et stykke tid (hvis du passer godt på den ) Håber dette kan hjælpe dig. Mvh, Mikkel.
  10. Tengo cera en mi oído!!! Jeg kan læse, men ikke høre.
  11. Jeg har også tænkt på at få et sæt formstøbte ørepropper med in-ear monitor. Jeg vil gerne være med til, at bestille dem fra USA. Hvis de skal bruges med formstøbte ørepropper, skal vi huske også at bestille ER6-15 Earmold Adapter. Men de koster kun 7 dollars for et par. Mvh, - Mikkel.
  12. Er der virkelig ikke nogen der ved noget? Er der ikke andre som har brug for det samme eller noget lignende. Det må da findes, synes jeg. Mvh, Purup.
  13. Hej alle. Jeg er ude efter et program til computeren, så man kan taste tromme-noderne ind og høre dem. Jeg vil gerne selv kunne bestemme hvordan "the musik key" skal se ud, altså hvilken tromme der skal være til hvilken node. Jeg vil også gerne have muligheden for at tilføje tromme-lyde til programmet. I øjeblikket har jeg programmet "Power Tracks Pro Audio 8", men jeg kan ikke få dette program til at udføre ovenstående. Jeg kan godt indtaste noder og tildele channel 10 (trommer) til tracket. Men jeg kan ikke ændre "channel 10" 's "music key" og jeg kan heller ikke finde ud af, at oprette andre channels med de "music keys", som jeg ønsker. Kan det overhovedet lade sig gøre i dette program? Desuden har jeg Alesis D4 drum module med midi out. Dette vil jeg gerne kunne sætte til det ønskede program, så jeg kan få andre lyde end dem, som er indbygget i modulet. Hvis der er nogle der har forslag til programmer der kan udføre de ønskede ting, eller nogle der kan løse mine problemmer i Power Tracks Pro Audio, er I velkommen til at give lyd fra jer. På forhånd tak. Mvh Purup.