Steffen Jensen

Medlem
  • Antal indlæg

    13
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Steffen Jensen

  1. Fedt, tak for alle jeres svar! Jeg prøver at gå i krig Gad godt kende formålet med deres silikone-lignende overfladebehandling...
  2. Hejsa! Er der nogen, der har et godt råd til at sætte almindelige stickers eller markeringstape fast på originale hardcases? Har lige fået produceret en masse stickers, som helst skulle på alle mine kasser, men det virker som om, at mine hardcases' overflader er åleglatte Nogen, der har haft samme problem? Vh. Steffen.
  3. Prøver lige igen Er der nogen, der kan hjælpe med et øvelokale??? Vh. Steffen.
  4. Hej Niels, mange tak for tippet. Nu har jeg kontaktet ham i hvert fald - så må vi se om det kunne være en mulighed. Håber det kører med Airbreak Vh. Steffen.
  5. Hej allesammen. Jeg og mine bands søger et nyt øvelokale i Århus fra d.d. Vi øver pt. i Monorama, men vil gerne finde noget andet/større. Vi er 3 bands, hvori mange af medlemmerne overlapper hinanden og benytter hinandens gear. Dvs. at vi ca. fylder det samme som 2 alm. rockbands. Derfor søger vi et enten tomt lokale eller et lokale, der er klar på at dele med 2 nye bands. Vi er åbne over for det meste, og især lokalerne på Bryggervej i Risskov, hvis nogen skulle stå med et sådant på hånden Hvis I lige vil se, hvad vi er for nogle, er der et par links her: https://www.facebook.com/asbjornandthestrangeears https://www.facebook.com/kitesandkomets Håber I kan hjælpe os - også hvis I kender nogen, der kender nogen Vh. Steffen.
  6. Perfekt! Tak for hjælpen. Og Henke: det er jo konge. Steff.
  7. Hej allesammen. Jeg har for noget tid siden købt mig et gammelt Beverley-sæt i 22, 12, 16, som jeg er super glad for. Men da det blev tid til nye skind, opdagede jeg, at alle trommer er en smule mindre end normalt. Dvs. at 12'eren er ca. 11,5" i stedet. Jeg har før læst om de gamle preinternational-sized Premier, så tænker at det er noget alá det, vi er ude i her. Er der nogen, der tilfældigvis ved noget om emnet? Og svarer størrelsen mon til de gamle Premier, eller kan det være noget helt tredje? Og allermest: Hvor kan man købe skind til sådan en sjover af et sæt? Håber I kan hjælpe VH. Steffen.
  8. Ingen, der står med et ledigt øvelokale på hånden eller kendskab til samme? Vh. Steffen.
  9. Hej alle mand. Jeg søger et øvelokale til et 5 mand stort band i Århus fra dags dato. Det skal hovedsageligt bruges i bandsammenhæng og må derfor godt kunne rumme et 5 mand stort band (trommer, bas, guitar, synth og sang). Jeg er åben over for det meste, men er i særdeleshed interesseret i et "tomt" lokale, hvor vi kan medbringe eget PA og gear - som fx et "overskydende" lokale i din mosters eller vens gamle virksomhedsejendom, som de kunne være interesseret i at leje ud. MEN skriv eller ring på 22 55 80 05 og fortæl hvad du har på hånden - også gerne hvis du bare kender nogen, der kender nogen Håber I kan hjælpe mig. Venligst, Steffen. 22 55 80 05 steffen-jensen@live.dk
  10. Jeg kan se du har lidt pladsproblemer i stuen, så jeg skal nok skaffe dig af med det dér 60'er Black Oyster Svedige sæt!
  11. Lige et par skud af mit Ludwig Stainless Steel fra 70'erne, str. 22", 13", 14", 16", 18".
  12. Tak for det, Alex og Henrik Sættet er købt herinde af 'Banditten' i sommers og coatingen gør mig til stadighed helt blød i knæene @ Alex: Jo, det kan du tro. Dobbeltpedalen går ud til mit Roland BD-pad, som du kan se længst ude til venstre på 2. nederste billede. Den går så bare i trigger in på min SPD-S, i øvrigt sammen med min snare-trigger (via Y-kabel). Til venstre for mit hihatstativ kan du også se en expression-pedal, som jeg bruger til at styre mine effekter på SPD-S'en, typisk noget cutoff, filtre o.l. Sig endelig til, hvis du vil vide mere Men for ikke at gå for meget off-topic: FØJ FOR POKKER, et lækkert Gold Sparkle du har dig dér, Christian! Det skal vist snart til salg?
  13. Hejsa, sikke nogle fede sæt, der dukker op herinde! Her er et par billeder af mit Ludwig b/o badge i Mod Orange fra marts '69. Str.: 22", 12", 13", 16". Snaren er en Sonor Lite 14 x 7 1/4. Enjoy. Venligst, Steffen.
  14. Super fedt sæt! Thumbs up herfra Ved du (eller andre), hvor man får fat i sådan et helt igennem clear BD-frontskind? Og hvordan lyder dit? Er det bare et enkeltlags uden nogen form for dæmpning? Venligst, Steffen.
  15. Det er svært at "ønske" sig lige det bækken, man gerne vil have medmindre du har et nøjagtigt lydklip at gå efter - eksempelvis fra producentens hjemmeside. Men selv her kan der være små (eller store variationer). Jeg vil også helt sikkert råde til dig til at ønske dig pengene i stedet og gå på jagt på brugtmarkedet, hvor du i denne tid får en hulens masse for pengene uanset hvilket mærke du er efter Og som regel kan komme forbi forbi sælgeren til en prøvetur af bækkenet. Venligst, Steffen.