ok_ralle

Member
 • Content Count

  952
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About ok_ralle

 • Rank
  Utrol-mester
 • Birthday 12/27/1985

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  2300
 • Interesser
  mobil : 28 78 57 36
  rasmuskurdahl@gmail.com

For- og efternavn

 • Fornavn
  Rasmus
 • Efternavn
  Kurdahl

Recent Profile Visitors

4,298 profile views
 1. Hej. Jeg har haft en del Dream bækkener og de er nemlig super allround. Jeg har 20" Contact og 22" Bliss til salg, hvis du kunne have interesse
 2. Har prøvet alle flatbase stativer på markedet og de sidste 4 år har jeg udelukkende brugt Gibraltar. Tusind gange federe end Dw 6000. Kraftig kvalitet og super nemme at have med på jobs.
 3. Jeg fik også set koncerten. Benny spillede super fedt som altid. Dygtige musikere. Musikken var lidt kedelig og meget "tysk" (ja, kikset elevatormusik, som Christopher skriver). Der var dog ét nummer hen imod slutningen hvor de fik stemningen lidt op i gear. Ellers var vi alle nok ved at falde lidt i søvn...
 4. "Hvis det er for billigt, så lad være med at købe det" - Fed kommentar
 5. Jeg har ikke modtaget én eneste desværre...
 6. Jeg var ude og spille fredag aften og bækkenet lød super fedt! Mere tørt og uden alt for mange irriterende overtoner. Jeg bruger det som main crash og det var stadig stort, fyldigt og varmt i lyden. En anelse kortere klang, men det gør absolut intet når bækkenet er så stort. Jeg har givet det ca 2 omgange på hver side af bækkenet, så prøv dig frem og lad det kun sidde i ca en time eller mindre, inden du tørrer det af. Og husk ikke at "vaske" bækkenet. Brug en tør klud eller køkkenrulle til at fjerne 'den blå saft', ellers kan den nye patina nemt komme med af.
 7. Jeg kan skam godt følge dig, men det ér jo en smagsag. Jeg har haft alle mulige slags bækkener og er nu landet på disse Dream. Har haft dem i ca ét år. Jeg er til en mørk, beskidt og kraftfuld lyd. Bækkenet lyder skam godt fra start af, men jeg har et magen til i 22" som har meget mere patina og lyder federe i sin klang end 20", nok pga snavs, patina osv. Jeg mener bækkenet skal være spillet til - ligesom et par sko der skal gås til, om man vil.
 8. Så er der lidt billeder... Har gentaget processen et par gange indtil jeg opnåede et nogenlunde resultat. Groft salt synes at virke bedst. Det ligner og føles som et vintage bækken nu. Grønligt skær og tør overflade og færre overtoner. Billederne lever bestemt ikke op til resultatet! Jeg har dog ikke spillet igennem på bækkenet da det ligger i min lejlighed. Jeg skal til Holland og spille i morgen og så vil det vise sig om der er en ændring i lyden. BILLEDER 1 - Salt og citron er påført https://www.dropbox.com/s/vk5by4ylvbre5jy/dream1.jpg 2 - Der sker noget https://www.dropbox.com/s/q3
 9. Det er modtaget drenge. I weekenden vil jeg smække noget citronsaft og salt på bækkenet og tager et par billeder i processen, så vi kan se forandringen. Fortsættelse følger . . .
 10. Tak for svar! Det er nørderi det her. Erik: Jeg synes ikke nødvendigvis MEGET patina er MEGET godt, men jeg leder derimod efter en metode der kan fremskynde den langsomme proces og jeg har ikke har lyst til at vente 15 år for at få den patina. Jeg er tit ude og spille og synes mine bækkener lyder rigtig godt sammen, men det ene er, som skrevet, meget nyt i forhold til det andet og det irriterer mit øre lidt. Det lyder som om du har godt styr på det med Syre/base - har du prøvet det på dine egne bækkener nogensinde? Det med Stanton Moore og citronsaft med salt har jeg egentlig godt h
 11. Okay. Det vil jeg prøve. Har også læst at syltede agurker i eddike skulle tage de forfærdelige overtoner på nye bækkener - Nogen der har prøvet det?
 12. Ja. Jeg har også hørt om at man kan grave dem ned i langt tid, men nu vil lige jeg høre om der findes en hurtigere løsning.
 13. Jeg har to Dream Contact rides som lyder rigtig godt. 22" har masser af patina og lyder tilpas tilspillet. 20" derimod er ret nyt og derfor ikke så meget patina/snavs osv. Findes der en metode til at få en mere tør lyd på bækkener, som man får ved meget patina? Løsningen er vel at spille på det i mange år, men hvis der er en metode som kan fremskynde processen vil jeg gerne høre hvordan man gør.