TCDK

Member
 • Content Count

  839
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TCDK

 • Rank
  Utrol-mester
 • Birthday 12/12/1982

Kontaktmetoder

 • MSN
  cirkelinespark@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.roller-coaster.dk
 • ICQ
  29707788

Profilinformation

 • Bopæl
  Rodding
 • Interesser
  Trommer, Guitar, Bas, Studie.<br><br>Foto: Hasselblad, Sort/hvid, koncert<br><br>Musik: Mike Patton (Faith no more, Fantomas, Mr. Bungle, etc. etc.) The Doors, Pink Floyd, Foo Fighters, Lou Reed, Muse, Led Zeppelin og alt muligt andet!<br><br>Er også medindehaver af et mobildiskotek, gør det mest for pengene, og for at rode med noget lyd og lys! (NB!! vi spiller 60-70-80-90'er musik, med lidt nyt pop iblandet, aka vi spiller IKKE Techno crap)<br>www.roller-coaster.dk<br><br>

For- og efternavn

 • Fornavn
  Torben
 • Efternavn
  Christoffersen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Custom logoer (Brand, band logoer m.m.) laves Kan laves præcis som du ønsker og næsten lige så stort du ønsker. Kan laves både som print og folie. Kan også levere stickers og t-shirt til jeres band! Kontakt mig for priser!
 2. Det er købt hos jamminsam.com - På min ordreseddel står der White Marine Pearl - Jeg kan se at de nu kalder den for "Vintage white pearl". Jeg bestilte den dengang efter de prøver jeg havde fået fremsendt, så jamminsam.com har nok haft lidt andre navne? Men tak for ordene
 3. Det er White Marine Pearl - Jeg har selv omcoated det.
 4. Jeg overvejer at sælge mit Yamaha Recording Custom. Det har tidligere været sort, men er blevet omcoated m. rigtig coating, bestilt hjem fra USA i White Marine Pearl. Størrelserne er 24x14, 14x12, 16x16 (så vidt jeg husker) Sættet kan evt. sælges sammen med: Pearl Free Floating chrome (gl. model) 1 x Zildjian A Custom 14" Hi-hat 1 x Zildjian Thin Crash 14" 1 x Zildjian 18" vintage crash (fra engang i 70'erne) 1 x Zildjian 22" Deep Ride (også fra 70'erne) 1 x Pearl Eliminator singel pedal div. Yamaha stativer samt hi-hat stativ. Alt er super velholdt, der er nyere skind på hele sættet, med masser af liv i endnu. Er desværre stoppet med at spille trommer, og har ikke rørt sættet i flere år nu. Billedet er uden tilbehør - Storetrommereifer er malet råhvide.
 5. Vi søger et øvelokale i Esbjerg - Er der nogen herinde som har kendskab til et eller andet? Vi gider ikke et overbemandet druk-relateret øvelokale hvor ens ting forsvinder fra. Ca. 2 øvedage om ugen ønskes, med mulighed for at opbevaring af udstyr.
 6. Det står vidst endda OGSÅ på kvitteringen nu.
 7. Og så uden diamanter.. Tsk tsk.
 8. John Grey mærket generelt.. Broadway var dårligere end Autocrats, men jeg har endnu ikke mødt en Autocrat som ikke var skjæv.
 9. John Grey var et billigmærke i tidsperioden. Trommerne har ofte en tendens til at være skjæve (jeg har haft flere John Grey trommer igennem systemet)
 10. Da der pt. er så meget lækkert Zildjian K (og KC) på markedet, overvejer jeg at sælge mine A bækkener ud. Jeg har selv regnet lidt på det, men vil da gerne lige have jeres bud på nogle fair priser. Det drejer sig om følgende: Zildjian AC 14" Hihat - Har lidt fedtfingre m.m., og lyder super lækkert. Zildjian A 14" Thin Crash - Et meget let bækken hen af noget splash. Zildjian A "Vintage" 20" Crash/Ride - Bækken fra 70'erne - extremt velholdt. Zildjian A "Vintage" 22" Deep ride 22" - Fra slut 60'erne - også extremt velholdt. Der er ingen keyhole, revner eller andre skader på nogle af dem. Hvad kan jeg få ? (skal nok komme med billeder)
 11. Kunne lyde som om de var blevet opbevaret forkert hos en forhandler, havde fået vand eller sådan. Jeg har aldrig oplevet det med Vic Firth - de skriver vidst også "matching pairs" på deres pakker - altså stikkerne er afvejet til at skulle være ens m.m.
 12. Det kommer an på hvilken lyd du vil have.