Frederik Mathiasen Nielsen

TS Bidragsyder
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

4 Followers

About Frederik Mathiasen Nielsen

 • Rank
  Drum-o-maniac
 • Birthday 12/06/1979

Kontaktmetoder

 • MSN
  frederik.m.nielsen@gmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  83140830

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  2600 Glostrup
 1. Ja som en samlet pris for overheads + BD + SN + stativer og kabler er 2000 en god pris. Jeg tror bare jeg læste galt på annoncen og ikke tolkede 2000 som en total for alt, men som en pris for alt det andet udover overheads.
 2. og igen - overheads var ikke det første jeg ville gå efter, det ville være stortromme / lilletromme. Beta 56 til lilletromme har jeg gode erfaringer med. Jeg spiller med Beta 91 på stortrommen - men det er mest fordi det er nemt at det ikke kræver stativ. På tammerne kører jeg med E904 fra sennheiser - jeg synes de er meget mere åbne end e604.
 3. Samson C02 er ok. På samme måde som Behringers lille stereokit er ok. Men de funker fint til mit behov - dog synes jeg at prisen på 800 er lidt optimistisk fra sælgers side da nyprisen er lavere http://www.thomann.de/dk/samson_c02_kleinmembranmikrofon_stereoset.htm Samson har i øvrigt fede holdere med - og jeg er godt tilfreds.
 4. Sådan Erge! Jeg sagde vist til dig for mange år siden at Sonor er den eneste rigtige vej at gå ;o) Godt scoret på prisen, det bliver du ikke træt af lige foreløbig. Jeg husker tydeligt i 97 da jeg fandt et 10, 12, 14, 22 sæt med tomholder, og ellers intet hardware, eller snare, men dog super billigt fra nyt til 22.500,- Det røg videre for 15.000 i 2001, så nu har jeg kun 2 designersæt stående. De spørger efter billeder på sonormuseum... http://www.sonormuseum.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=10757&sid=70806cea02a71474801510553f0554e1
 5. Smuk samling! Der er sku en enkelt eller to af dine jeg gerne ville eje ;o)
 6. Men netop det sted på reifen er der jo intet træk, men er i stedet rent kosmetik.
 7. http://www.stdrums.de/tips/signaturelug/signaturelug.htm Det lim han bruger, kunne man ikke forsøge sig med det? Man skal nok ikke stå på snaren, men til at få det til at hænge sammen er det måske en mulighed.
 8. Flot gris! Jeg har lokale i Brøndby, men kører også gerne for at se svinet live! Drømmer dog selv om udgaven med bubinga finer, og så kun med 10 huls for netop at kunne skaffe reservedele lidt nemmere. Men jeg er ikke så meget til de helt dybe snares, så kigger også efter noget Phonic i rosewood der næsten kan matche mit sæt.
 9. Har lige siddet og luret lidt. ST drums har haft 14" reifer med 12 huller, så måske han er til at snakke med. Han sidder på sales@stdrums.de og snakker glimragende Engelsk. Ellers er der jo også www.sonormuseum.com og deres forum hvor der til tider er de lidt mere kuriøse ting til salg, og en ønskes sektion som folk kigger i og giver et heads up hvis de finder noget spændende... Hvis du bor i nærheden af mig, så har ejg en hed drøm om at prøve en signature snare en dag. Jeg giver gerne kaffe og øvelokale hygge.
 10. Bum bum, hvad er det for en signature? Umiddelbart er løsningen klar. Jeg kommer og henter trommen hos dig, og så er din bekymring ude af verdenen...! ;o)
 11. Det her er der i øvrigt en ok pris på et sæt støbte reifer der passer til sonor: http://www.ebay.de/itm/SONOR-CAST-HOOPS-Gusspannreifen-Set-SNARE-14-Zoll-/260914868282?pt=Drums_Percussion&hash=item3cbfbcf03a
 12. Hvis det er gammel tyskproduceret Force du har mener jeg ikke at standard reifer passer. Mest fordi at hullerne til skruer ikke er beregnet til de gamle sonor stemmeskruer. Men det kan vel løses forsigtigt med en boremaskine.
 13. Umiddelbart tror jeg at hvis det var mig ville jeg undvære den lille fine bue og leve med at reifen ikke var hel. Funktionaliteten i reifen er jo ikke forsvundet på grund af denne skavank, vel?
 14. Jeg har handlet lidt med den tæppehandler der ligger på glostrup butikstorv. Han er ikke i nogen kæde, men han var da frisk på en god handel. Jeg kom hjem med 20 kvm i 3 rester til mit øvelokale for 700.
 15. Jeg har også designer stående, men i Glostrup. Størrelsesmæssigt er det dog et jazzet sæt jeg har der. Det lidt større sæt står i vordingborg, men der er jeg desværre ikke selv så ofte.