Bloodmod

Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bloodmod

 • Rank
  Bongorytter
 1. Føles som om jeg har ledt i evigheder, men skal da give et skud til. Tak for hjælpen
 2. Det må du undskylde, Det var en taste fejl. Det var selvfølgelig 24" -Jeg har kigget på annirversary serien, og det er meget muligt den. Men kan bare ikke finde 24"
 3. nåå men vil såmænd heller ikke kaste mig ud i at sælge alle disse bækkener på sammentid, men mere bare for at danne et overblik. Hvis man nu skulle tage hi-hatten, for som du selv sige så sælg det du holde mindst af. Hvad ville du tro den skulle koste ?
 4. Hej alle drummers, vil gerne danne mig et overblik over hvad mine bækkener er værd. Da jeg ikke selv har nok erfaring med salg af bækkener og viden om dem til at kunne sige det. De fleste af dem er købt for godt 5 år siden, I en overbevisning om at Zildjian A custom var det eneste der ramte mig. Men sådan er det jo ikke Der er kommet et K. hybrid 20 til" som nu ellers lyder rigtigt godt (for det gør de alle sammen) men stadig ikke rammer det jeg leder efter. (som jeg ikke helt selv ved endnu hvad er) Anyways her er serien. Zildijan New beat hi-hat 14" Zildijan Medium crash 16" Zildijan K. custom hybrid 20" Zildijan Crash 19" Zildijan Rock ride 21" De er alle i rigtigt fin stand. ingen flænger, ridser osv. http://i1061.photobu...zpsef45a031.jpg http://i1061.photobu...zpsa2b0b16c.jpg http://i1061.photobu...zps94585104.jpg http://i1061.photobu...zpsafe2639e.jpg http://i1061.photobu...zps333e05d8.jpg (Lige et side question) her i sommers var jeg inde i drumcity, hvor jeg prøve det lækreste ride bækken fra Istandbul. Tror det var et agop 25" Meeeen når jeg researcher på det kommer der noget jeg aldrig har spillet på før. hvis man skulle beskrive udseendet ville det være et meget mørkt bækken med ujævn flade og noget der kunne ligne brandmærker. I lyden skulle det være det mest fyldige men samtidige tørre bækken med et meget fuldendt sustain Pease out og tak på forhånd !
 5. Tak skal i havde for de hurtige svar. Jeg havde regnet med at sætte trommerne til 8000, men havde dog på fornemmelsen at det var for meget
 6. Hej, Nu er tiden kommet hvor mit Tama Hyperdrive skal sælges, men kan ikke helt selv finde ud af en fair pris. Det er totalt standart men jeg har så yderligere købt en 8x6 superstar (mindes jeg det er) og en extra storetromme. Der vil ikke følge bækner med Men eller vil der selfølgelig være hi-hat stativ, lilletromme stativ også videre, Så det er næsten et "shell" køb bare med nogle få stativer og lilletromme. PS: Der er også en iron cobra og en premier storetrommepedal med. 2 X 22" x 18" stortromme 8"x6 tam 10" x 6,5" tam 12" x 7" tam 14" x 12" gulvtam 16" x 14" gulvtam 14" x 5,5" lilletromme http://i43.tinypic.com/35mlh8n.jpg http://i42.tinypic.com/517kmd.jpg http://i39.tinypic.com/33vdwlh.jpg Tak på forhånd Pss, Der er ikke hi-hat stativ og den ene boom arm mangler på billedet, men de er med når det skal sælges
 7. Jeg er igang med min oso aflevering, og har brug for at vide noget om selvstudium, altså hvis nogle af jer dygtige trommer slagere blev optaget på konservatoriet uden havde gået på MGK vil jeg meget gerne havde at vide hvad i har gjordt for at ved lige holde jeres evner inden for musikken og hvilke kurser eller andre ting i har gjordt for at forbedrer jer. 1000 tak på forhånd
 8. vil godt for at forsvarer mig selv lidt (ment lidt for sjov), siger at min motivation intet fejler da jeg stadig over lige så meget som jeg gjorde da købt sættet. Jeg føler bare at mit sæt ikke passer mig. Jeg købte det dengang fordi jeg var interesseret i heavy metal og tung rock. Men fandt hurtigt ud af at det ikke var noget for mig. Men det har tilgengæld været godt for mig pga. teknik osv. Pointen er at jeg er blevet mere til funk, og vil gerne eksperimentere med nye stilarter sammen med mit band. og vil også godt havde anbefalet et sæt hvis det er, men vil bare havde en pris og skal lige finde dimisionerne på sættet, men bækken information er korrekt .
 9. Hej, jeg vil gerne sælge mit sæt, da jeg selv syntes at jeg er blevet en del bedrer. sættet er et Tama Superstar Hyperdrive, sort. ud over det er der en piccolo lilletromme 14", ekstra 22x18" store tromme og 8" tam vil også gerne af med mine bækner. Zildjian AC Crash 18", Zildjian rockride 22 eller 20", Zildjian AC China 18", Zildjian AC China 16", Zildjian AC Crash 14 (som er gået lidt i stykker)", Zildjian AC fast crash 16", Zildjian A New Beat Hihat 14". Jeg har det lidt som om det er et "tømmermænds køb" da jeg købte alt grejet da jeg blev nonfirmeret, og jeg bare skulle ha et stort sæt og kom fra et udslidt pearl med ødelagte bækner . Mvh Jens.
 10. Altså det er det bedste sammlignet med den jeg har nu? og prisen og så vidre??
 11. TUSINDE TAK, er det superstar modelen
 12. problemet er at jeg skal af med mit ride bækken. (arv og så vidre) så jeg køber ikke bare for at købe jeg køber for at ha.... hey vent nej men skal være zildjian fordi jeg elsker dem, elsker deres lyd, og deres serier ;3 det bare fedt.
 13. jo men vis der er nogle der har en eller ved hvor man kan købe en superstar stortromme i brushed metal = sort så vil jeg gerne vide det, og vis der er nogle der sælger (eller hved hvor man kan købe) nogle små tamtamer (også hyberdrive) ville det være FEDT!!!!