Simon80

Member
 • Content Count

  508
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Simon80

 • Rank
  Drum-o-maniac
 • Birthday 05/17/1980

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Holbæk
 • Interesser
  Mit band NightLife (Rock/pop a'la One Two, Sneakers, Sanne Salomonsen, Michael Jackson, News, egne rock-arrangementer af bl.a. Rocazino)

  Favorit-trommeslagere:
  JEFF PORCARO (Fuldstændig gudsbenådet!!)
  Carlos Vega (En mester i groove og ghostnotes)
  John "J.R." Robinson, Simon Phillips, Dave Weckl, Jan Lysdahl, Klavs Menzer, Per Lindvall

  Yndlingsbands: TOTO (the no. 1 band of all time!)
  Lee Ritenour, Liaison, Journey, Richard Marx, Survivor, Mezzoforte, Spyro Gyra, The Rippingtons, One Two, Mr. Mister, Michael McDonald, Chicago ...og mange, mange andre.
 1. Jeg synes ikke det er slemt. Det virker naturligt. Men det er også første gang jeg har et sæt med rack.
 2. Tak for de pæne ord. Og som Kasper tidligere nævnte er det også trommer som er nemme at stemme. Jeg har faktisk ikke brugt ret lang tid på at sætte nye skind på og stemme dem op så de lyder fedt. Det er ret sjovt at gå og rode med at justere clamps på drum rack'et, rette tammer til, osv. Mht. finishen, så synes jeg den er rigtig flot, selvom jeg dog godt kunne have ønsket mig en lysere farve, sådan en ren lys natur-finish. 14"-tammen har den farve, da den er købt til senere. I kan også se på billederne at den er lidt lysere end resten af tønderne. Men jeg synes stadig at finishen er flot og det vigtigste er sgu også at trommerne lyder kanon og er fede at spille på. Jeg elsker jo at spille!
 3. Ja, jeg må indrømme at ligheden er slående. Det er et sygt fedt sæt! Jeg har aldrig tidligere ejet så dejlige trommer. Jeg har bestemt ikke planer om at sælge de næste MANGE år. Desuden er farven jo smuk og tønderne har en dejligt fyldig lyd. Jeg har forsynet alle tammerne med Evans EC2 clear skind, som har en indbygget dæmpe-ring. Jeg synes, det er velegnede skind, bl.a. fordi de forhindrer trommerne i at runge for meget. Lyden bliver tilpas kort, men stadig med masser af "attack". Jeg overvejer også at smide et Evans skind på stortrommen, men det må nok vente lidt endnu. Jeg er desuden rigtig glad for at ha' fået et drum rack med to integrerede bækkenholdere. Jeg sparer alle de forbandede stativer som jeg tidligere har brugt rigtig lang tid på at indstille når jeg var ude at spille. Det er faktisk nærmest en drøm der er gået i opfyldelse. Nu glæder jeg mig bare til d. 19. marts, hvor jeg skal ha' sættet med på job første gang - oven i købet et stort haljob med 7-800 tilskuere. For s...., det bli'r fedt!!
 4. I kan se en lille video hvor jeg spiller på sættet på YouTube: