sanvig

Medlem
  • Antal indlæg

    327
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    4

Indlæg skrevet af sanvig

  1. Der er stor forskel i lyden på de forskellige kedler - ahorn - stål - messing oa.  Jeg vil endda mene at forskellen er større på en f.f. da kedlens klang en mindre hæmmet og derfor en større del af lyden. 

    Desuden er der korrekt at Sleishmann har en mere frit flydende keddel end Pearl FF - men på Pearl system kan du stemme bund og top forskelligt, det kan du ikke på Sleishmanns og det vil jeg mene er afgørende på en lilletromme..

     

  2. :(

    Før var var træt af aldrig at kunne lave en fyldig lyd nå vi spillede akkustisk - balle, cafe, reception osv.....

     

    :-)

    Nu er jeg glad for jeg har lavet et setup med triggere på stortromme og gulvtam der spiler igennem rolands lille lydmodul og ind i en dynacord sub som jeg har monteret et trommesæde på. Det er TOPFEDT, fyldig lyd jeg selv kan styre. Ingen feedback, og butkick ......

     

    https://www.dropbox.com/s/30k2s3q6m6k7w7y/IMG_2684.JPG

  3. - og SÅ kom 16* tilbage fra maleren :-) Alt er samlet og venter på weekendens job. Sidste weekend var sættet på job med 14 GT og det lød fantastisk - lige som jeg havde håbet på.

     

    I en sammenligning med Yamaha Mable Absolute Custom Vintage Nuveau (!) er Rathje´s BD en kvart dybere og 16´GT ca en lille terts dybere ...

     

    I´ll be back ...

    IMG_1371.JPG

  4. søndag morgen - i seng kl. 03:20 efter at ha spillet til en 2x60 års fødselsdag i et festlokale med murstenvæge 1. gang på mit nye TOP FEDE RATHJE.

     

    De lød fantastisk, lige det jeg gik efter :-))

     

    BD er fire toner dybere end min yamaha, tommerne (specielt 12´eren) har så meget fokus og klang, at det bærer igennem musikken, 14'eren lyder som jeg ønskede mig 16' erne skulle sige - KAN ikke vente til at 16'eren kommer hjem fra maleren :-) og så er det lige som det skal være i sort med crom hardware, ikke noger bling her ;-)

     

    Klang: Varm, kontroleret, godt med dyk, hurtige, dybe, artikulerede - måske skal der eksperimenteres med andre skind, måske ikke (don´t fix what ain´t broken ;-)

     

    Jeg har fluks bestile en 20x16 bd og en kedel til min Freefloating snare .....