Matte

Member
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

3 Followers

About Matte

 • Rank
  Bongorytter
 • Birthday 08/28/1992

Kontaktmetoder

 • MSN
  fjamsehoved@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Aalborg, Denmark
 1. Super at se at jeg ikke er den eneste der køre fixie! Hep! Beklager, men havde kun fiskeøjet på mig..
 2. Lækkert. Den gretsch snare med træreifer, hvor er lyden på den egentligt? Har overvejet at skaffe mig en magen til.
 3. Matte

  Now Optur

  NO: Er på besøg hos mutter, og vi skal jo selvfølgelig have sygt lækkert, bestående af: Forret: Kæmper rejer marineret i hvidløg og mango, anrettet på sprød salat. Hertil hjemmebagt flutes og hjemmelavet hvidløgssmør. (STÆRK SOM BARE POKKER) Hovedret: Helstegt oksefilet Royale med farin, bacon og friske krydderurter, med bagte rodfrugter. Dessert: Hjemmelavet isroulade med bærkompot.
 4. Er der ikke en der er god at smide billederne op her, hvis det er ok med trådchef. Min computer kan ikke åbne photobucket, don't know why.
 5. Minder mig om Politistationen på Tv3 - En hamrende beruset mand bliver stoppet i bilen og politiet siger til ham på vej til politigårde, "mon ikke du skulle have taget bussen?", hvor efter den berusede spritbillist svarer ".. Naah, så skulle det da lige have været antabusen, muha."
 6. Hvis du får to udløsninger på en uge, er det lige så belastende for din krop som at løbe en halv maraton.
 7. Matte

  Now Optur

  OT: Tillykke, min skal afleveres d. 21 maj. NO: God stener!
 8. Matte

  Macbook Pro

  Hej TS! Jeg har smadret min højt elskede Macbook Pro! :-( Jeg har tabt computeren i en tynd taske, og der var den der lille tip fra opladeren i det forreste rum, og den røg op i skærmen, så den har fået en bule ude i metallet og det har resulteret i en smadret skærm. Den duer stadig fint, fordi jeg bruger en ekstern skærm, så der er ikke noget skade på selve computeren. Nogle der har kender nogen der har, eller har i selv prøvet at smadre skærmen på jeres mac, og hvad kostede det at få lavet? - Hvis der er nogle fra Aalborg, nogle der ved om der er nogle her i omegnen der kan lave det billigt, udover Humac. Undskyld lorte billede. Mathias.
 9. Fordi den er genial - ikke sjov.
 10. Jeg orker ikke læse dem alle sammen for at se om den er der: Men det er endnu en fra selveste, Jørgen Leth. - Jeg havde sex med køkken-damerne, det var min ret.
 11. 7D'eren er så lækker! Tror det bliver det næste jeg køber, næste gang jeg skal ud og erhverve nyt hus. Har en kammerat der lige har købt et det er helt fantastisk hus. Bare LCD-skærmen får ens dreng til at stå stift og frejdigt - for så ikke at tale om alt andet, der er så fantastisk!