GrooveSmith

Member
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GrooveSmith

 1. Den er så vild den solo! :-D Jeg elsker hans vildskab og kreativitet. Nogen vil måske sige det er noget rod og at hans chops ikke sidder 100% alle steder. Men jeg synes sgu den solo er befriende kreativ og mega humoristik. ...og det trick med stolen 4:30 kunne have gået SÅ galt! :-D
 2. Jeg tilslutter mig de ovenstående kommentarer. Gode råd! Årh, fedt mand...første job. Jeg bliver helt nostalgisk. Nyd det, for dælen!
 3. Ups, sorry Ulf, så ikke du havde skrevet. Det er mandag...det går lidt langsomt her... :-D
 4. Øh, tror du mener Jim Keltner på trommer. Prøv at google ham. Jeg er 100% sikker på at du kender nogle af de ting han har været med på...
 5. Undskyld mit fravær i min egen tråd... Står midt i en flytning. Men fed debat der har udviklet sig! Tjaeh, min holdning er også at man skal holde fast i tariffen, så vidt muligt! Desværre er min erfaring at virkeligheden de fleste steder er en anden... Ja, man kan og burde måske takke nej tak, men jeg kender spillestedet i Skagen rigtig godt. Der er altid en super behandling og et flinkt og forstående personale. Desværre er der meget få steder deroppe med livemusik tilbage. Realiteten er jo den at en DJ koster væsentlig mindre for restauratørerne og det er desværre den vej det går rigtig mange steder.
 6. Så blev jobbet afsat! Stor tak til alle jer ts'ere. Dette site er jo for vildt!! Telefonen har glødet med diverse hjælp lige fra jeg skrev annoncen. Fandme god stil derude! -Anton
 7. Lige lidt mere info... Jobbet er selvfølgelig hvidt. Og der betales ikke for kørsel. Men det er værd at tage med, at de mange kilometer giver godt i kørselsfradraget. Jeg ved godt jobbet ligger LANGT væk og at hyren ikke er vildt voldsom, men når det er sagt, så er det et skide hyggeligt sted at spille, med flinke mennesker og godt publikum.
 8. Hey folks. Jeg mangler et band der vil/kan spille i Skagen på Viseværtshuset d.20/9 fra 22:30 og 3x45min frem. Hyren er vist 1650kr pr. mand... Publikum er 40-60år. Klassiske balle-hits hitter hver gang! Jeg ved det er langt mod nord...men måske der er nogen der har mod på det. Eller måske kender I nogen der vil? Skriv eller ring gerne. -Anton Kirkeby, 23952095
 9. Lundgaard kunne også være en mulighed. Godt nok længere væk, men top fedt studie og jeg ved de tager praktikanter ind. Ham der styrer det, Knud Erik Smidt, er en rar mand. Det kunne ikke skade at give ham et kald. Held og lykke med det hele!
 10. Føj!! :-( Og så i Århus!...jeg skammer mig på min bys vegne! Føler med dig og skal selvfølgelig nok holde et vågent øje.
 11. Hej Claus. Jeg tænker også 6-8K for 3x45min, til en start . Husk det er en balancegang mellem at få noget med hjem og at blive hørt af en masse mennesker. Jo flere der hører jer, jeg antager selvfølgelig I er gode! , jo flere potentielle nye jobs. Hav gerne visitkort klar og måske også en hjemmeside... Så kan I sætte prisen lidt op når der er kommet lidt gang i jeres rygte og i kalenderen. Men husk det er en forhandlings situation hvor begge parter skal have noget ud af det. Det kan de fleste arrangører godt forstå. Held og lykke.
 12. 14x5 60'er Supra eller 14x5,5 DRS mahogni-poppel To forskellige snares men uha de er dejlige!
 13. Kære Trommekollegaer. Jeg skal spille et job nu på lørdag (d.24) i Silkeborg. Vores lys er desværre gået i stykker, så jeg vil høre om der er en venlig sjæl der ligger inde med 4 par lamper på to stativer eller lignende. Det behøver bestemt ikke være noget stort og vildt. Bare lige til at give lidt stemning. Vi vil selvfølgelig gerne give en skærv. Det ville være en meget stor hjælp. Mvh. Anton Kirkeby tlf: xx23952095xx
 14. Hej Brill. Jeg har engang ejet sådan et sæt i birk. Det var faktisk ret fedt. Lilletrommen kunne jeg dog aldrig helt blive enig med. Da jeg købte sættet i sin tid (10 år siden), checkede jeg at kanterne var gode. Kvaliteten var lidt svingende, så jeg måtte gå lidt trommer igennem først. Men hvis kanterne ser fine ud, kedlerne er helt runde og samlingerne på trommerne er gode, så er de efter min mening rigtig hæderlige trommer.
 15. Tak for svarene og undskyld mit sene svar! Den travle juletid... Jeg har E604 til tammerne...fede mics. Tror bare jeg nøjes med dem og så evt. supplere med en enkelt OH. Endnu engang tak for jeres svar! Godt nytår og pas på fingrene.
 16. Tak for svarene! (y) @Drummer-Boy; Jeg benytter for det meste bare af én hænge-tom og en gulv-tom. Jeg overvejer et setup bestående af mics på BD, SN og 2xOH, for til dels at spare kanaler og tid på opstilling, men også for at få en mere harmonisk lyd af hele sættet. Er det helt galt tænkt? Jeg prøver desuden også at være meget bevidst omkring dynamik og være nænsom med ikke at slå for hårdt på bækkenerne. @Henrik; Fedt at du aldrig har haft problemer med bunden på NT5'erne! Det er godt at vide.
 17. Hej kære kollegaer! Jeg er på jagt efter de perfekte overhead mikrofoner til mellem 2000-4000kr for et sæt. Måske mere hvis de virkelig er dét værd... Jeg overvejer et setup med mics på BD, SN og to OH'er. Det jeg søger er nogle OH mics, der udover at lyde fedt på bækkenerne også giver mine tammer dejlig fylde og punch. Oktava mk-012 og Røde NT5 har umiddelbart fanget min interesse, men jeg kan dog se at NT5 har et lidt heftigt bas roll-off. Går det mon så ud over bunden på tammerne? Mange snakker fedt om Oktava'erne. Har nogen erfaringer med disse? Har også hørt godt om audiotechnica mb 4k... Er der andre alternativer som i synes er fede? God jul og øs gerne ud af jeres fantastiske viden!
 18. Det er seriøst smertefuldt at se/høre på! Han er åbenbart ikke blevet bedre med årene... Tænk at han overhovedet har fundet dem at spille med?!? Han spiller jo virkelig sindsygt umusikalsk.
 19. Måske en mikrofon med supernyre karakteristik (supercardioid/hypercardioid). De to mikrofoner du nævner er "almindelig" nyre (cardioid) så de tager lidt mere med af lyden omkring dem. Du kan eventuelt prøve nogle fra Audix OM serien eller måske en Shure beta 58'er... Alternativt kan du også arbejde med mikrofonteknikken...altså hvor tæt du er på mikrofonen når du synger og hvor direkte du synger ind i den. Det vil hjælpe til at den måske ikke skal gaines så højt, hvilket igen fører til at der kommer mindre "bleed" fra trommerne ud i PA'et. Held og lykke!
 20. Det lyder rigtig dejligt! Er det fra Rampelys i Silkeborg?
 21. Jeg tænker det kunne være en idé at hæve stolen en smule. Jeg har oplevet at hvis jeg sidder for lavt, lukker jeg sammen i lysken og blodtilførslen til låret. Så begynder mit lår at sove. Måske kan man sammenligne det med at cykle på en for lille cykel...der syrer lårene altså også pænt hurtigt.