BenjaminVO

Member
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BenjaminVO

 • Rank
  Trommeslagter
 • Birthday 08/01/1990

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  København, Søllerød
 • Interesser
  Trommer og studie.

For- og efternavn

 • Fornavn
  Benjamin
 • Efternavn
  Ottensten
 1. Tak det var straks bedre. Havde slet ikke lagt mærke til alle de nye funktioner..
 2. Hej påny, jeg loggede lige ind på min trommeslageren-profil efter utrolig lang tids fravær, da jeg skal kigge efter nyt sæt. Men så opdagede jeg straks noget sjovt: forummet er jo blevet helt underligt? Siden hvornår er indlæggene i trådene blevet gemt væk, så man skal trykke for at kunne se hvert indlæg? Det er da noget af det mest irriterende, jeg nogensinde har prøvet ..
 3. Ja deres trommesæt ser virkelig lækre ud. Og dog også rigtig rigtig dyre!
 4. Hej Folkens! Det er over et år siden jeg sidst har skrevet en besked herinde, men nu fik jeg lige lyst. Anledningen er, at jeg i fredags tog i Aage og købte mig en ny lilletromme: Helt præcis en Craviotto 14x5,5 Unlimited Maple Natural Oil. Til dem af jer der ikke kender den, er det en lilletromme lavet af ét stykke ahorn. Den er så smuk udenpå, og næsten endnu mere indeni! Derudover er lyden fantastisk, så jeg er en glad mand. Der kommer billeder senere i aften håber jeg på. Men lige nu må i leve uden.. Benjamin
 5. BenjaminVO

  Iphone

  Jeg skal sgu også have den, den dag den kommer til det danske marked. Det er med sikkerhed! Koste hvad det vil... Ham John Strand lyder som en Apple-hader.
 6. John Scofield - Drop and Roll. Det er et virkelig fedt nummer ja, og jeg skulle lige til selv at anbefale det. Jeg spillede selv samme nummer til en mgk-prøve, hvor jeg spillede trommer. Det var dog ikke mig, men min guitarist, der søgte ind. Men det var ret sjovt at prøve.
 7. Her er en mand, der har taget ét billede hver dag i 8 år af sig selv: http://www.youtube.com/watch?v=Vc_PU3D3QNE Det er ret sjovt at se, hvordan han forandrer sig gennem tiden...
 8. Jeg skal også ind og hoppe med. Det bliver rigtig fedt! Jeg har aldrig set dem live... Men, til dem der ikke fik billet til på lørdag, så er der, ifølge Gaffa, ret stor chance for, at de er at finde på Roskilde '07. Red hot på Rosseren 2007 - Benjamin
 9. Hvad synes folk om, at der på DW's hihat-stativer kun er to ben? Jeg synes det er ret irriterende, og det virker på en måde ikke særlig stabilt. Det kan godt være, at det bare er det stativ jeg prøver. Det er meget rart, til når man skal placere stativet. Det jeg prøver er også DW 9005. Hvad synes i om det?
 10. BenjaminVO

  Od

  Ok. Ved du om hun går i 2.n eller 2.b?
 11. BenjaminVO

  Od

  Hvad hedder din søster? Det kunne jo være mig og mathias kender hende...
 12. BenjaminVO

  Pels!

  Ja det er så med mig. Vi skal til at slå vores studiegrej sammen og lave et motherfucker studie. Bliver rigtig godt. Pelsen vi skal bruge skal nok være 6-8 cm langt. Ikke mere i hvert fald.
 13. Jeg er lige blevet 16 år. Yes, alkohol til mig....