ZimmeBiatch

Medlem
  • Antal indlæg

    35
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om ZimmeBiatch

  • Fødselsdag 31-12-1985

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://www.numbnuts.dk
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Bopæl
    Odense/København
  1. For saten Gunnar. Det her er jo et absolut must-have!
  2. God Idé Det vil jeg gerne bakke op om. Hvad er det for en skole? Kommer oprindeligt selv fra Odense N:)
  3. Hmm... har sq aldrig været særlig imporneret over hverken hans teknik, eller det trommespil han har leveret på Arch Enemy's plader... på trods af at han næsten hedder det samme som jeg selv..hehe:) Men man kan da glæde sig over at Anders Meinhardt i det mindste har masser at byde på, og nok også sætter Hr. Erlandsson til vægs teknik-mæssigt, men okay et besøg værd er det da...
  4. Det var nu også sagt lidt spøg, for at understrege at jeg beundrer hans måde at spille på Han bruger sine bækner og hans "normale metal setup" enormt godt.
  5. Fede tønder, synes jeg...specialt DW sættet!
  6. Den vogn tror jeg lige jeg hopper med på. Hørte Lamb of God i pumpehuset sidst de var i Danmark, det var virkelig noget af en oplevelse. Udover at Chris Adler selvfølgelig spillede på verdens største trommesæt, var hans bækner mic'et op med stormembran mics....4 stks ja tak:)
  7. Hvis man lige ser bort fra Lars Ulrichs tidligere statements i forhold til fildeling og hans åbenlyse økonomiske bagtanker så synes jeg faktisk han siger lige præcis det jeg selv og andre har tænkt de sidste 2-3 års tid. 1. Musikproduktion foregår ikke på samme måde mere som det gjorde for 10 år siden. Studiesystemer er blevet langt mere tilgængelige prismæssigt, og hvis valget står mellem at bruge 40.000 på at indspille plade på 2 uger i prof. studier og at købe fuldt udstyret studie til øveren, vælger langt de fleste efterhånden sidstnævnte. 2. Ud over at vi, musikerene, efterhånden laver hele molevitten selv, forventer pladeselskaber stadig at der brugt en pæn slat på trykte covers og skiver, ellers mener man det åbenbart seriøst nok i deres øjne - vrøvl. 3. Pladeselskaberne distribuerer heller ikke engang pladerne selv, i de fleste tilfælde er det dertil indrettede ditributions selskaber Target f.eks. som varetager denne del af opgaven. Så er det lige jeg spørger mig selv om hvad det egentlig lige er de laver. De fleste pladeselskaber kunne jo heller aldrig drømme om at finansere en europaturné eller noget i den stil. Ind i kampen pladeselskaber....!
  8. 825....tror lige jeg skal prøve med fødderne på et tidspunkt
  9. Altså der er triggere på hele sættet, men lyden er sådan ca. halvt halvt. Dvs. grundlyden er fra mics (Audix) og så er der suppleret lidt op ved hjælp af samplers.. Det er Tommy Hansen fra Jailhouse der har mixet og masteret - vi har indspillet i eget studie - han kan bare det der med trommer! Men intet Beat Detective, aldrig i livet:)
  10. Tak for de rosende ord:) Jeg har faktisk sættet til salg herind, ligger under salg af trommer selvfølgelig, der er både specs og billeder.
  11. Jeps, 6 sprit nye numre på promo/EP som en lille teaser:) lyt her: Numbnuts Myspace Se video her: Numbnuts.dk
  12. ZimmeBiatch

    Wow!

    Fedt at der også er angivet normalpris...Det er tilsyneladende en standard føtex vare... et absolut must have! hmm lad mig se; mælk, æg, mega trommesæt, rugbrød og toiletpapir Go griner!
  13. billede af tus:) billede
  14. Tager lige et i morgen:)
  15. Jeg har en stortromme og skulls på indersiden af højre arm;)