Casper Juhl

Medlem
  • Antal indlæg

    341
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Bopæl
    Vejle
  1. Har selv spillet nummeret i forskellige sammenhænge, og jeg fandt inspiration i denne film: Ved ikke hvem det er, men syntes han fanger stilen rigtig fedt! Håber det kan hjælpe
  2. Så vidt jeg ved, laver Pearl ikke MRX serien mere. Så skal være heldig at finde en brugt på ebay eller lign. Det er et demosæt fra trommemesse i frankfurt, og har kun haft det 1 års tid, så det er som nyt. Havde forstillet mig 8000 kr.
  3. Kunne et flot Pearl MRX i størrelserne: 10*9 14*14 20*16 have interesse?
  4. Jeg har ikke hørt lige præcis det sæt de har i moderndrums, men har hørt tilsvarende. Og jeg kan kun sige at der er en grund til at de kun blev lavet i så kort en periode.
  5. Billigt ja. Men de lyder jo af lort...
  6. Nede ved din lokale maler, kan du få noget lim der kommer i en spraydåse. Køb det
  7. Et af de fedeste bands ever! Glæder mig til at se dem i Sønderborg d. 13 Marts. Tjek også det her klip:
  8. Er selv helt ny til det, men det fungerer lidt ligesom mymusic. Du laver en profil, og så kan folk gå ind og skrive i den, osv. osv. Men den er bare en tand smartere.. Du kan fx søge på en bestemt skole i et bestemt år, og med lidt held finde nogle af dine gamle klassekammerater. Jeg blev overrasket over hvor mange mennesker jeg mødte derinde, som jeg ikke har snakket med i lang tid
  9. Casper Juhl

    Facebook

    Jeg har lige fået oprettet en facebook bruger, og så tænke jeg på at starte en "trommeslageren groupe". Jeg syntes det kunne være smart på mange måder. Bla. hvis du skal i kontakt med en bestemt person, som du ikke lige kan finde på ts. Erge havde et lille emne oppe omkring facebook, men mange lød til at synes facebook er åndssvagt. Er det den generelle holdning til facebook, eller kunne det faktisk være noget folk ville benytte sig af? Jeg gider ikke starte en gruppe hvis der ikke er nogen der gider at benytte det
  10. Ikke lige de størrelser keddler jeg ville have valgt, men fedt projekt. Har selv tænkt på det samme. Glæder mig til at se gennemgangen.
  11. Kommer an på dine ambitioner.. hvis du vil spille i et dødsmetal band og ryge en fed, kan noder være ret ligegyldigt. men hvis du skal spille i orkester er det et must. Hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger om at få jobs i fx. en musical så skal du kunne noder.
  12. hvis det er lilletrommen, og det er der hvor seidingen sidder, bør du nok checke om det sidder som det skal. Ellers må du komme til at bumse det mod en skarp kant. kan ikke lige se andre muligheder.
  13. Alexander! Super hihatte til ingen penge. de er vidst begyndt at forhandle med dem i drumstick
  14. Smukke dansetrin .. swinger fedt!