k_50

Member
 • Content Count

  1,508
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

k_50 last won the day on November 3 2016

k_50 had the most liked content!

Community Reputation

20 Neutral

5 Followers

About k_50

 • Rank
  Utrol-mester
 • Birthday 06/16/1986

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Frederiksberg C

For- og efternavn

 • Fornavn
  Niels
 • Efternavn
  Timmermann

Recent Profile Visitors

10,986 profile views
 1. Jeg samlede lidt Paiste op hos Jon på vej hjem fra sommerhus. Det ægte bækkenbillede blev ikke til noget, da jeg i skyndingen tog arbejdsnøglen i lommen i stedet for øvernøglen, da jeg var hjemme at læsse af, inden øsen skulle afleveres hos Mutti. Så I må ind til videre nøjes med et par fra sofaen i den mørke stue.
 2. k_50

  Nu med Asba

  Jo tak. Jeg synes også selv, jeg har været dygtig! Bækkenerne har jeg haft et godt stykke tid. Faktisk er det alt for længe siden, jeg har fået noget nyt i posen. Jeg fik bare lyst til at hænge noget andet end gammelt Zildjian op og til at brede mig lidt, mens vi har øveren for os selv - derfor det hullede ude til venstre. Nitter i hihat er fedt. Jeg kører med en ret tung bund, og de bløder lige den halvåbne lyd lidt op, når jeg prøver ikke at spille for højt. Når jeg spiller igennem, hører man dem ikke rigtig.
 3. k_50

  Nu med Asba

  Totalt fedt. Det siger knaldebang på en måde, som forhåbentlig passer bedre ind i mit band end mit Premier, som lyder meget mere rart.
 4. Jeg har endnu en gang impulskøbt nye, gamle trommer. Og det skal fejres med billeder og hurra! Denne gang er det blevet til et dæjligt Asba i stål - 24", 13", 14", 18" og en ekstra 18" uden ben til en alt for billy pris. På billederne er det 14" oppe og en 15" Slingerland lilletromme fra 50'erne.
 5. Det bliver mahogni med tiden...
 6. Den er også Premier. 10" dyb, vil jeg tro.
 7. Når en 20" stortromme ikke helt dur til tung rock i drop c#, er det godt, man har et 26" impulskøb liggende. Den si'r BØH!
 8. Når guitaristerne stemmer ned og spiller meget tunge værk og sager, må man tage de store skiver i brug for at larme ordentligt med. 16" hihat, 20", 22", 24" crash/ride og 20" china.
 9. Budgetklokken er også rar! Den skærer bare ikke lige så godt igennem mixet som mambofyren fra LP.
 10. Så så man lige mig være herre irriterende med både china og koklokke...
 11. Den er blevet super flot! Godt arbejde
 12. A Zildjian. 16" hihat, 2x18" crash, 24" ride. Alle med 60+ år på bagen. Go' rock!
 13. Jeg har fejret fødselsdag ved at købe ny låge, en Barracuda Dos Equis Team. Det lilla styr ryger over på min fine, gamle Sunn. Og så overvejer jeg lidt at splitte den ad, rykke de blå stumper over på en anden fin, gammel Sunn, jeg har købt siden sidst, og gemme de røde til mit næste projekt. Det kommer lidt an på, hvordan den kører, når jeg får skiftet pedalerne og pumpet noget luft i ringene. Hvis jeg beslutter mig for at beholde den, bliver den slatne kængurugaffel nok skiftet til den der Pace, som jeg stadig har liggende.