Timbo

Medlem
  • Antal indlæg

    24
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

1 Følger

Om Timbo

  • Fødselsdag 01-02-1987

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Frederiksberg C

For- og efternavn

  • Fornavn
    Tim
  • Efternavn
    Møller
  1. Har du overvejet sandsynligheden for at han er på dette forum? ... Enig, jeg føler mig også godt tilpas i Drum City
  2. Timbo

    Dø Disney!

    Bryder mig bestemt ikke om hans teknik! ... Eller ham! Soundplace? Det vil sige at lyden ikke har det fjerneste med hans indspilninger at gøre?
  3. Hey David! Tillykke med det. Så mangler du bare at kæmpe dig højere op på listen
  4. Yamaha FP 9410 (direct drive) Super nice pedal! Købt for nylig her på siden.
  5. Jeg mener naturligvis Metallica.. undskyld! Jeg fortjener nok at dø for den kommentar. *slår mig selv hårdt i hovedet*
  6. Hvis han kører den stil resten af livet, skal han sku nok blive en OND trommeslager.. Jeg mener, at spille Pantera i en alder af ingenting. God griner!
  7. Mange tak! Det sætter jeg stor pris på.
  8. Her ser i et billede af benets opbygning. https://www.fhshealth.org/health/orthopaedi...s/kneejoint.jpg Som i kan se, er knæskallen ikke direkte "forbundet" til resten af benet. Den er en knogle, der har til formål at beskytte ledet imod hårde stød. Derfor ingen problemer med at bevæge foden. Yderligere er der ingen nerver på ydersiden af knæet, så smerten er ikke så stor.
  9. Igen grund til bekymring. Jeg føler selv, at jeg er på den sikre side. Jeg føler stort set ingen smerte i knæet. Hvis jeg skulle sidde og kæmpe mig igennem et nummer ville jeg nok lige tænke en gang til. Men det er ikke tilfældet. Btw. det er ret svært at skulle spille med omvendte ben, når man er vant til andet.
  10. Fandme nej! Det har jeg heller ikke tid til. Jeg har koncert den 2. februar (næste torsdag).
  11. Ja, det kan rent faktisk lade sig gøre at spille trommer med en brækket højre knæskal; det er jeg et levende bevis på. Historien kort: Lørdag 21. Januar: Jeg var til fest et eller andet sted i Odense i et forsamlingshus. Jeg stod småberuset udenfor og nød lidt frisk luft, da jeg inde fra huset høte introen til Rage Agains The Machine - Killing in the name. Jeg løb i et, mildt sagt, raskt tempo hen imod dørindgangen, hvilket resulterede i et stunt på den isglatte trappesten. Med lidt smerter i højre ben (dulmet af alkoholen), fik jeg fyret den af til Rage! Senere skulle det vise sig, at jeg havde et ret dybt sår på knæet, og da jeg senere fik problemer med at gå, besluttede jeg mig for at tage hjem og sove den ud. Næste dag tog jeg på skadestuen for at finde ud af at knæskallen var brækket over på midten, og at jeg skulle have skinne på i 6 uger - PIS! Det er nu to dage siden, og smerterne er så småt ved at forsvinde.. Dog ikke den smertende tanke om 6 uger UDEN AT SPILLE TROMMER! - Det gider jeg simpelthen ikke finde mig i, så jeg alternerer mit set up, så det bliver mere handikap-venligt. Problemet er det, at mit højre ben ikke kan bøje mere end 10 grader, da dette er hvad min Don-Joy skinne er indstillet til; der er altså ikke meget bevægelse i højre ben hvilket jeg, som de fleste andre trommeslagere, bruger til stortrommen. Hi-hatten derimod kræver ikke den store bevægelse, den kan jeg åbne og lukke med anklen: Det er altså et spørgsmål om at få givet benene andre funktioner. Venstre ben får stortrommen, højre ben hi-hatten. - Hvordan f***en klarer jeg den? Jeg smider simpelthen hihatten over til højre for stortrommen og bruger min dobbeltpedal som forlænger til en enkeltpedal, så min stortromme udelukkende styres af andenpedalen. Det er et helt andet set up end jeg er vant til, da det også er nødvendigt at flytte tommer og bækkner for at det bliver muligt. Her er en illustration af hvordan det ca. ser ud (lavet i paint):
  12. Mange tak! Jeg har heller ikke lavet så meget andet i dag, end at spille på det.. Og det lyder som en drøm!
  13. Det lyder rigtig fedt! Det var også lidt et sats, da jeg ikke måtte prøve det på uden at købe det..
  14. Mange tak! Problemet er også, at de kun har produceret søttet i bøg i ca. 2 år nu.. Så der er ikke så mange af dem ude endnu, som de andre. Sættet er købt brugt (2 år) i Drum City i Århus. Ham der solgte mig det sagde, at det er en træsort, der er kommet for at blive. Han var også ret sikker på, at mit er det første solgte i Danmark
  15. Er der egentlig nogen, der kan svare mig på, hvad forskellen er ved Maple (ahorn), Birch (Birk) og Beech (bøg)? De ligger vist i samme prisklasse..