Jakob_Jensen

Member
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jakob_Jensen

 • Rank
  Trommeslagter
 • Birthday 06/11/1992

Kontaktmetoder

 • AIM
  Ææh
 • MSN
  jakobjensen2@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Af halv nysgerrighed og halv interesse i sættet, kunne du så sige i hvilket prisleje du havde tænkt dig 18", 14", 12" skulle ligge i? Hvor fandt du det, egentlig? ked af de "personlige" spørgsmål, og forstår udmærket hvis fiskeren ikke vil afsløre hvor alle de store fisk er..
 2. Jamen, så er jeg jo ikke helt tabt på gulvet! Hvorfor de gav mig noder til guitar, bas og klaver er mig en gåde.. nå, men tak for de hurtige svar - så er de noder ude af verden.
 3. Hej, I år fik jeg nosset mig sammen til at medvirke i årets musical på min skole. Men, ingen rolle uden audition. Det er en musicalen "Across the Universe" med Beatles, som skal opføres. I den sammenhæng skal jeg kunne spille et par numre på trommer. Det er i sig selv let nok, og blot ved hjælp af mine ører har jeg ganske udmærket styr på dem. Men.. ved tilmeldingen fik man smidt et par noder i synet, og dem har jeg svært ved at finde hat og briller i. Kan I sige mig hvilke noder der er til trommer? Det ville hjælpe gevaldigt. Vh Jakob E
 4. Det er da utroligt så meget man kan tillade sig at forvente af en dreng på 12 år, nu til dags. En prepubertær folkeskoleelev, som stadig bekymrer sig om sine diktater, skal nu kunne mestre retorikkens kunst? For slet ikke at tale om at kunne benytte sig af de utallige funktioner der er at finde på dette forum, som ikke engang jeg selv kan finde hoved og hale i. Men hey, der skal også være plads til sure gamle mænd, foruden unge, formuleringssvage drenge..
 5. billigsæt, som fx det D2 du nævner, er sjældent noget at råbe hurra for - især ikke hvis man har spillet trommer over en længere periode. Billigsæt har det med at slå motivationen og især engagementet ihjel, med sine ringe kedler og dårlige bækkener. så jeg vil bare gentage hvad de andre har sagt: spar lidt mere sammen, og køb så et godt sæt brugt - man falder tit over dem herinde!
 6. Ja, man kan vel ikke andet end at sige "Wauw". Fantastisk flot resultat!
 7. Er det uforskammet at spørge om hvad du gav for det? Kan selvfølgelig godt se det er et problem at svare på, hvis du overvejer et videresalg.
 8. Ja, der må jeg erklære mig enig. Fona2000 er en fantastisk butik, både hvad angår indkøb af musik men så sandelig også af film.
 9. Ja, den klub burde ikke eksistere i det 21. århundrede. Dårlige karakterer!
 10. Jakob_Jensen

  Rangliste

  Jeg kan ikke være andet end 100% enig!
 11. jeg kan ikke engang mit eget mobil nummer :S
 12. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor i ikke hænger ham ud ? Han kan jo være ligeglad med trusler der 90% af tilfældene ikke bliver til noget.