Frost

Medlem
  • Antal indlæg

    62
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Frost

  1. Frost

    Yamaha

    Tusind tak for svaret. Frost
  2. Frost

    Yamaha

    Slet ingen...?
  3. Frost

    Yamaha

    Hej. Jeg har et Yamaha dtx450k trommesæt. Incl. Yamaha subwoofer og to satelithøjtalere. Ca. 3 år gammelt og meget velholdt. Hvad tænker i at en realistisk salgspris er? På forhånd tak. Frost.
  4. Tak for jeres svar. Det var en stor hjælp. Det lyder fint Lille John. Skal vi tage den over pm? Frost.
  5. Det er helt ok;_) Lyder sgu meget godt. Er det godt nok til den lyd og niveau jeg søger? Frost.
  6. Hey. Tak for dit svar. Det er en halv gammel lejlighed, hvor jeg spiller i den ene stue. Ca. 20-25 m2 Jeg skal ikke spille specielt højt, men bare så jeg kan høre hvad jeg laver uden at ødelægge den gode stemning hos mine naboer. Min søn spiller lidt guitar, så lydniveauet skal selvfølgelig være højt nok til at kunne jamme lidt....
  7. Ja det er jo nok rigtigt. Der er heller ikke noget ved at købe noget lort med dårlig lyd.... Hvad med Rolands PM-03 monitor system? Nogen der kender noget til den? Tak for svaret. Frost.
  8. Hejsa. Jeg har et Yamaha dtx450k og er sgu egentlig ret godt tilfreds. Det fungerer fint med ørebøffer, men kunne godt tænke mig at kunne spille uden ind imellem... Løsningen er vel aktive højtalere? -Kan jeg nøjes med én? -Hvor "store" skal de være effektmæssigt? De skal kun bruges til at jamme derhjemme. -Er der noget særligt jeg skal være opmærksom på? På forhånd tak. Frost.
  9. Ja det er da vildt fedt;)
  10. Lækker!!!! Har selv haft sådan en. Godt nok kun en standard B'er fra 78, men det er sgu en fantastisk maskine... Den er sgu flot..... Frost.
  11. Jeg synes det svinger vildt fedt! Frost.
  12. Hvad med Claes Antonsen? Jeg synes han spiller pisse fedt:-) Frost.
  13. Mange tak for alle jeres svar. Der er lidt at gå igang med. Fedt. Frost.
  14. Tusind tak for alle jeres svar. Det er vel bare en masse øvelse der skal til. Jeg synes bare at når jeg øver med bandet og fokusere på tempoet, jo værre bliver det, men når jeg slapper af og bare spiller bliver det straks meget bedre. Jeg synes også at det vigtigste må være at det svinger, selvom tempoet ikke er 100% i orden det skal jeg selvfølgelig også sige, men en trommeslager skal sgu være forholdsvis tight. Jeg må øve efter klik når jeg er alene og følelse og indlevelse med bandet. Det er bare mega irriterende ikke at have styr på det. Endnu en gang tak for jeres svar. Frost.
  15. Hej slagere. Jeg har efterhånden spillet trommer i en del år, dog kun i div. hyggeprojekter. Mit problem er at jeg ind imellem har en vis tendens til at 'løbe'. Det er ikke altid jeg selv bemærker det, men når jeg gør er jeg ikke i stand til at bringe tempoet tilbage på rette spor. Hvordan får jeg styr på det og hvad gør i for at være så tight som muligt. Spiller i efter klik? På forhånd tak. Frost.
  16. Hej igen. En lille opdatering. Var ude at øve igår og det gik meget bedre efter jeg er begyndt at lave de nævnte øvelser, samt opvarmning før øvning. Var desuden ved en fysioterapeut som også mente at det var den omtalte nerve der gav anledning til problemer og at det skyldes spændinger i nakke/skulder området. Det skulle kunne afhjælpes med div. øvelser og opvarmning. Det kan ihvertfald anbefales. Tak for jeres svar. Frost.
  17. Hej. Tak for alle jeres svar og øvelser. Håber det hjælper da det er mega irriterende og nærmest umuligt at spille trommer som det er lige nu. Frost.
  18. Det skal lige siges at jeg døjer med en del rygproblemer, men det sidder i lænd-området.
  19. Hej Erik. Jeg ved ikke rigtigt. Synes det er hele ring og lillefinger der sover. Nu er det selvfølgelig bedre end da jeg øvede, men når jeg f. eks. knytter hånden og roterer håndledet giver det et jag (nærmest lidt som et albuestød) i underarmen lige under albuen og strækker sig ned i ring og lillefinger. Nok mest i lillefingeren lige nu. Hvilke øvelser laver du? Tak for svaret. Frost
  20. Hej igen. Tak for jeres svar. Jeg har også bestilt en tid hos lægen bare for en sikkerheds skyld. Synes heller ikke problemet ligger så meget i håndledet som det gør i underarmen og halvdelen af hånden. Nok meget godt at få checket og jeg bør nok tage det alvorligt og få lavet div. opvarmning/afspændings-øvelser når jeg spiller. Igen. Tak for jeres svar. Frost.
  21. Frost

    Belastet Håndled

    Hej medslagere. Jeg har efter de sidste par øvere fået en mærkelig snurrende/sovende følelse i min venstre underarm og hånd. Især efter sidste gang vi øvede. Underarm/hånd, ring og lillefinger var nærmest følelsesløse. Meget anstrengende at spille trommer med. Vi øvede i torsdags og det er da blevet bedre, men har stadig en underlig følelse i hånden. Lyder det som en overbelastning og laver i div. afspændings-øvelser før og efter øvning? Tak Frost.
  22. Frost

    Ahead-Stikker

    Tak for svarene. Jeg bruger sådan set ikke flere end dig Henrik, så holdt op imod slid på skind og lign. er det jo som du siger i småtings afdelingen. Tænkte bare om der var en måde at undgå knækkede/flossede stikker på, men ønsker selvfølgelig ikke at miste føling og at smadre skind og lign. Har også tidl. læst pænt dårlige anmeldelser af Ahead-stikkerne, så holder mig til træ og acceptere forbruget:-) Jeg spiller tråd, så slår også pænt hårdt, men der ligger sikkert også noget teknik i det. Frost.
  23. Frost

    Ahead-Stikker

    Hej medslagere. Jeg har efterhånden et pænt forbrug af trommestikker da jeg laver mange rim-shots eller kant-slag. Stikkerne bliver ret hurtigt flossede på midten og eller knækker. Jeg bruger Vic-Firth 5A/B. Jeg kom til at tænke på de her ahead stikker. Kan det evt. være en løsning eller giver de ikke den samme fornemmelse som træ-stikker og kan de holde til en masse rim-shots? Hvad gør i med jeres stik-forbrug? Frost
  24. Hej igen. Lige en lille opdatering. Det hvide paknings-tape virker fantastisk. Stemmeskruerne løsner sig ikke mere. Igen. Tak for hjælpen. Frost.
  25. Tak for jeres svar. Det glæder mig at der er en løsning problemet, da jeg synes det er pisse irriterende. Tak for det drenge. Frost.