albertbp Besvaret April 10, 2011 Del Besvaret April 10, 2011 (rettet) -slettet- Redigeret April 10, 2011 af albertbp Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
k_50 Besvaret Maj 5, 2011 Del Besvaret Maj 5, 2011 Ikke det bedste billede, men indholdet fejler til gengæld ikke noget! Tarteletter med høns i asparges 1 Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Jens Madsen Besvaret September 6, 2011 Del Besvaret September 6, 2011 rockstar style! Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Jens Madsen Besvaret September 6, 2011 Del Besvaret September 6, 2011 (rettet) og.... når fruen er der: Lamme-steak,rødvinssauce,hasselbach potatis og en let salat Redigeret September 6, 2011 af Jens Madsen Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
kekle3 Besvaret September 6, 2011 Del Besvaret September 6, 2011 og.... når fruen er der: Lamme-steak, rødvinssauce, hasselbach potatis og en let salat Mmmm... Begyndte at få mundvand! Tja, jeg lavede et fejlslagen måltid.. Pasta som kom til at smage af H til, fandt ud af mit pesto var voldsomt muggent, så prøvede at fikse noget hurtigt, hvilket bare blev til fail! ...Men fik dog 3 gode bøffer med hver deres kryderi 1. Salt + Peber + Parprika + Gurkemeje 2. Salt + peber + Chili 3. Salt + Peber + Spidskommen 1'eren kan godt anbefales, især med noget stærkt karryris mad og let grønt. Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Jens Madsen Besvaret September 6, 2011 Del Besvaret September 6, 2011 og.... når fruen er der: Lamme-steak,rødvinssauce,hasselbach potatis og en let salat altså... jeg laver maden vil jeg godt påpege! i mine øjne er det meget få kvinder, som idag kan finde ud af at lave god mad! ... de har for travlt med at bruge tiden på alt det forkerte Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Charlotte Dam Besvaret September 7, 2011 Del Besvaret September 7, 2011 altså... jeg laver maden vil jeg godt påpege! i mine øjne er det meget få kvinder, som idag kan finde ud af at lave god mad! ... de har for travlt med at bruge tiden på alt det forkerte Hov, hov, hov!! Så har du ikke været forbi mit køkken!!! Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Jens Madsen Besvaret September 7, 2011 Del Besvaret September 7, 2011 Haha, sådan skal det lyde!! Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
k_50 Besvaret Oktober 10, 2011 Del Besvaret Oktober 10, 2011 Bump. Der må da stadig være nogen her på siden, som spiser ind imellem. Nu glemte jeg så godt nok at tage billeder, men jeg har lige spist tykstegsbøf med pebersauce. For satan, hvor det lige hævede niveauet på sådan en ellers ganske trist mandag! Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
frogspoon Besvaret Oktober 10, 2011 Del Besvaret Oktober 10, 2011 (rettet) Her er en lille godbid. kokosnød serveret med chili på stranden i Rosarita i Mexico i sommers. det smagte fantastisk. Redigeret Oktober 10, 2011 af frogspoon Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
k_50 Besvaret Oktober 15, 2011 Del Besvaret Oktober 15, 2011 Det her bliver til det her Det ligner ganske vidst noget, der allerede har været spist, men det smager fantastisk! (og så hjælper det, når der var nogen, der puttede Arn Bitter lige ned i maven på en i går) Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Charlotte Dam Besvaret Oktober 13, 2012 Del Besvaret Oktober 13, 2012 Nu er det 1 år siden at der har været gang i denne tråd.... Så her er mit bidrag - rygeostcreme med pocheret gulerod, pesto og ærteskud Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
k_50 Besvaret Oktober 28, 2012 Del Besvaret Oktober 28, 2012 Endnu en fra mig. Denne gang et ganske afskyeligt mobilbillede af en ellers meget lækker (hvis jeg selv skal sige det) Boef Bourguignon, jeg lige har lavet, med lidt hjemmebagt brød, som jeg scorede fra min søster i går. Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
frogspoon Besvaret Oktober 29, 2012 Del Besvaret Oktober 29, 2012 I dag står menuen på dette. Lækkert!!!!! Især hvis man har rygsmerter 1 Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Gæst jon petersen Besvaret Oktober 29, 2012 Del Besvaret Oktober 29, 2012 Gårsdagens aftendrink: Jon Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Gæst jon petersen Besvaret Oktober 29, 2012 Del Besvaret Oktober 29, 2012 Rygsmerter tager jeg helst kolde, uden formildende præparater. Jon Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
danni Besvaret November 1, 2012 Del Besvaret November 1, 2012 (rettet) Forret: Hvidløgsbrød Hovederet: Hønsesuppe Desert: Alt er lavet fra rababer Og til hende min kære kusine der ikke kunne lide rababer: En frugt desert med hvidvins kaviar(: Bon appetit (: Redigeret November 1, 2012 af danni Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
jonaslind Besvaret November 1, 2012 Del Besvaret November 1, 2012 Forret: Hvidløgsbrød Hovederet: Hønsesuppe Desert: Alt er lavet fra rababer Og til hende min kære kusine der ikke kunne lide rababer: En frugt desert med hvidvins kaviar(: Bon appetit (: Det er sgu nice. hvad er hvidvins-kaviar? Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
danni Besvaret November 1, 2012 Del Besvaret November 1, 2012 Det er ikke hvidvinskaviar, men selvfølgelig champagnekaviar Jeg sov vidst da jeg skrev det andet. Men det er egentlig meget simpelt. Man hælder noget champagne sammen med noget husblast. det skal så stå lidt tid. imens smider man en flaske olie i fryseren så det bliver iskoldt. Så skal du bare have fat i en (hvad hedder det? sådan en man suger noget væske op med og så kan man dryppe det ud i små kugler?) når du har det skal du dryppe små dråber af champagne ned i olien og det skiller og danner derved det her champagnekaviar (: Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
frogspoon Besvaret November 1, 2012 Del Besvaret November 1, 2012 Rygsmerter tager jeg helst kolde, uden formildende præparater. Jon ha ha så har du ikke haft ondt nok endnu sidst jeg tog en pille var i 80'erne..... men denne gang er der ingen vej uden om. men ja. det er ikke en løsning der holder i længden. Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Charlotte Dam Besvaret November 2, 2012 Del Besvaret November 2, 2012 Det er ikke hvidvinskaviar, men selvfølgelig champagnekaviar Jeg sov vidst da jeg skrev det andet. Men det er egentlig meget simpelt. Man hælder noget champagne sammen med noget husblast. det skal så stå lidt tid. imens smider man en flaske olie i fryseren så det bliver iskoldt. Så skal du bare have fat i en (hvad hedder det? sådan en man suger noget væske op med og så kan man dryppe det ud i små kugler?) når du har det skal du dryppe små dråber af champagne ned i olien og det skiller og danner derved det her champagnekaviar (: Man kan bruge alle slags væsker blandet med gelantine/husblas. Væsken hives op i en kanyle og dryppes i iskold olie. Jeg lavede blodappelsinkaviar forleden dag. Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
k_50 Besvaret November 3, 2012 Del Besvaret November 3, 2012 (rettet) Kyllingebryst i svøb med frisk pasta og porre/champignon/flødesovs. (Bemærk fattigrøvstricket med at skære kødet i skiver, så man kan strække det lidt længere) Redigeret November 3, 2012 af k_50 Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
frogspoon Besvaret November 29, 2012 Del Besvaret November 29, 2012 lamb kurma på bollywood i Amsterdam Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Taye nørden Besvaret November 29, 2012 Del Besvaret November 29, 2012 Man kan bruge alle slags væsker blandet med gelantine/husblas. Væsken hives op i en kanyle og dryppes i iskold olie. Jeg lavede blodappelsinkaviar forleden dag. Man kan se noget lignende i denne video hvis der er nogen interesserede http://www.youtube.com/watch?v=MZn5jwgZqog Han viser det omkring 3.00 Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
k_50 Besvaret Januar 21, 2013 Del Besvaret Januar 21, 2013 Hottere og Cocio i glasset 1 Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Opret en konto eller log ind for at kommentere
Du skal være medlem for at skrive en kommentar
Opret en konto
Opret en konto på siden her. Det er nemt!
Opret en ny kontoLog ind
Har du allerede en konto? Log ind her.
Log ind nu