Flash Din Dish


Simon

Recommended Posts

  • 4 uger senere...
  • 4 måneder senere...

og.... når fruen er der: Lamme-steak, rødvinssauce, hasselbach potatis og en let salat :)

251512_1933646660377_1218600344_31796200_7739496_n.jpg

 

Mmmm... Begyndte at få mundvand!

 

Tja, jeg lavede et fejlslagen måltid..

 

Pasta som kom til at smage af H til, fandt ud af mit pesto var voldsomt muggent, så prøvede at fikse noget hurtigt, hvilket bare blev til fail!

 

...Men fik dog 3 gode bøffer med hver deres kryderi

1. Salt + Peber + Parprika + Gurkemeje

2. Salt + peber + Chili

3. Salt + Peber + Spidskommen

 

1'eren kan godt anbefales, især med noget stærkt karryris mad og let grønt.

Link til kommentar
Del på andre sites

og.... når fruen er der: Lamme-steak,rødvinssauce,hasselbach potatis og en let salat :)

 

251512_1933646660377_1218600344_31796200_7739496_n.jpg

 

 

altså... jeg laver maden vil jeg godt påpege! i mine øjne er det meget få kvinder, som idag kan finde ud af at lave god mad! ... de har for travlt med at bruge tiden på alt det forkerte :confused::whiteflag:

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 month senere...

Bump. Der må da stadig være nogen her på siden, som spiser ind imellem.

Nu glemte jeg så godt nok at tage billeder, men jeg har lige spist tykstegsbøf med pebersauce. For satan, hvor det lige hævede niveauet på sådan en ellers ganske trist mandag!

Link til kommentar
Del på andre sites

Det her

 

P1010044-1.jpg

 

bliver til det her

 

P1010045.jpg

 

Det ligner ganske vidst noget, der allerede har været spist, men det smager fantastisk! (og så hjælper det, når der var nogen, der puttede Arn Bitter lige ned i maven på en i går)

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 11 måneder senere...
  • 3 uger senere...

Endnu en fra mig. Denne gang et ganske afskyeligt mobilbillede af en ellers meget lækker (hvis jeg selv skal sige det) Boef Bourguignon, jeg lige har lavet, med lidt hjemmebagt brød, som jeg scorede fra min søster i går.

 

BoefBourguignon.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Forret: Hvidløgsbrød

 

558386_4451481724567_806682514_n.jpg

 

Hovederet: Hønsesuppe

 

318021_4042471739573_1465267763_n.jpg

 

Desert: Alt er lavet fra rababer

 

575026_3976934301178_433643597_n.jpg

 

Og til hende min kære kusine der ikke kunne lide rababer:

En frugt desert med hvidvins kaviar(:

 

551260_4451484004624_959114458_n.jpg

 

Bon appetit (:

Redigeret af danni
Link til kommentar
Del på andre sites

Forret: Hvidløgsbrød

 

558386_4451481724567_806682514_n.jpg

 

Hovederet: Hønsesuppe

 

318021_4042471739573_1465267763_n.jpg

 

Desert: Alt er lavet fra rababer

 

575026_3976934301178_433643597_n.jpg

 

Og til hende min kære kusine der ikke kunne lide rababer:

En frugt desert med hvidvins kaviar(:

 

551260_4451484004624_959114458_n.jpg

 

Bon appetit (:

 

Det er sgu nice.

 

hvad er hvidvins-kaviar?

Link til kommentar
Del på andre sites

Det er ikke hvidvinskaviar, men selvfølgelig champagnekaviar :P

Jeg sov vidst da jeg skrev det andet.

 

Men det er egentlig meget simpelt.

 

Man hælder noget champagne sammen med noget husblast. det skal så stå lidt tid. imens smider man en flaske olie i fryseren så det bliver iskoldt.

Så skal du bare have fat i en (hvad hedder det? sådan en man suger noget væske op med og så kan man dryppe det ud i små kugler?)

 

når du har det skal du dryppe små dråber af champagne ned i olien og det skiller og danner derved det her champagnekaviar (:

Link til kommentar
Del på andre sites

Rygsmerter tager jeg helst kolde, uden formildende præparater.

 

 

Jon

 

 

ha ha :dialaugh_trans:

 

så har du ikke haft ondt nok endnu :-)

 

sidst jeg tog en pille var i 80'erne..... men denne gang er der ingen vej uden om.

 

men ja. det er ikke en løsning der holder i længden.

Link til kommentar
Del på andre sites

Det er ikke hvidvinskaviar, men selvfølgelig champagnekaviar :P

Jeg sov vidst da jeg skrev det andet.

 

Men det er egentlig meget simpelt.

 

Man hælder noget champagne sammen med noget husblast. det skal så stå lidt tid. imens smider man en flaske olie i fryseren så det bliver iskoldt.

Så skal du bare have fat i en (hvad hedder det? sådan en man suger noget væske op med og så kan man dryppe det ud i små kugler?)

 

når du har det skal du dryppe små dråber af champagne ned i olien og det skiller og danner derved det her champagnekaviar (:

Man kan bruge alle slags væsker blandet med gelantine/husblas. Væsken hives op i en kanyle og dryppes i iskold olie. Jeg lavede blodappelsinkaviar forleden dag.

Link til kommentar
Del på andre sites

Kyllingebryst i svøb med frisk pasta og porre/champignon/flødesovs.

 

(Bemærk fattigrøvstricket med at skære kødet i skiver, så man kan strække det lidt længere)

 

DSC_0001.jpg

Redigeret af k_50
Link til kommentar
Del på andre sites

  • 4 uger senere...
  • 1 month senere...

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu