syre billige trommestikker....


ebberboy

Recommended Posts

Gæst Alvar fra Norge
Billige stikker...hmmm! Ville en kirurg bruge en billig skalpel? Ville en tennisspiller købe sin ketcher i ToysR'Us? Ville en slagter bruge en lommekniv? Nej...man brugr det bedste værktøj man kan... :-o

Nice :-o

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 month senere...
Har prøvet at spille med Academix 5a. Må ærligt sige, at det var en rigtig dårlig omgang stikker.

Udover stikkens tip var helt ulige da jeg rullede stikken, generede lakeringen mig også, men det sidste er vel en smagssag.

 

Mener desuden at Academix er indbegrebet af discountsticks - synes der stod et eller andet åndsvagt motto ude på indpakningen... :)

Jep Har også prøvet....Smadrede 9 stk. på en øver ( 4 timers Heavytons ) I øvrigt tæmligt skæve, men når man nu havde fået skidtet foræret kunne man jo lisså godt bruge dem...Har stadig et par sykker liggende til brug sidst på måneden :P

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 uger senere...

Jeg bruger selv meget lette stikker, det er nok også med til at jeg ikke smadrer stikker, men jeg ved faktisk ikke hvilken træsort det er... Vic Firth, Peter Erskine .... :uhm: Men alt det der med billig stikker, det duer jo altså ikke rigtig til noget.. Har det lidt sådan at hvorfor købe noget halvt ? Så hellere vente og købe noget af ordentlig kvalitet...

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 måneder senere...

Jeg har spiller med Pro Mark 7A, men er lidt ligeglad om det er PM eller Vic Firth...synes de er lige gode...men Easton Ahead er fede ja, jeg havde Lars Ulrich signature, og de holdte et halvt år (imponerende dengang) så knækkede den ene...men bagslaget kom et par måneder efter hvor 4 af mine bækkener flækkede, så det er nogen der kan anbefales hvis man får smidt bækkener og skind smidt i nakken, men ellers er de for dyre i indkøb og ødelæggelser...

Link til kommentar
Del på andre sites

Da jeg var 13-16 år lignede mine stikker altid noget musene havde gnavet i på midten. Nu kasserer jeg kun stikkerne når hovedet er flækket.

Lyder interessant. Jeg skal ikke være for fin til at indrømme at mine stikker altid ser ud til at være blevet gnavet i, sidst i deres levetid - så hvordan undgår du det, når du slår rimshots (reifeslag eller kald det hvad du vil - når man slår på skind og reife samtidigt.) ?

 

- Jonas ;)

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 month senere...

Jaer! Vater holder til MEGET! og de er aldrig skæve eller sådan noget bæh.. de bli'r alle tjekket via en computer for at se om de er 100% eller ca. der omkring ens! (Jeg bruger Vater's 5A - med stick and finger tape!) :doo:

Link til kommentar
Del på andre sites

KØB IKKE ACADEMIX!!!!

 

Jeg købte en stak 7a'ere, da jeg var træt af at smadre mine dyre stikker!!! MEN MEN!!!

1. 7a'erne er næsten tykkere en Vic firth 5a!

2. De første 2 knækkede efter 10 min. spil!!!

3. De er skide langsomme, de rebounder SLET ikke!!!

4. Glem alt om rudiments hvirvler osv. de er alt for klodsede!!

5. Selv om de er tykke, så gir det ikke "smæk" i trommerne, som fx Vic firth 5a gør!!!

6. De lyder ad helvede til på rides!!! (Den første stik, hvor jeg virkelig har lagt mærke til en drastisk ændring)

7. De er ikke balanceret sammen, og lyder forskelligt!!!

 

Det er ikke trommestikker, men fungerer fint som dørstopper!!!

Link til kommentar
Del på andre sites

...ud over rimshots gør det vel også en forskel hvordan man spiller på sin hihat: med skulderen 45 grader på hatten og halvåbne bækkener eller oven på hatten, måske endda med hovedet. Eller - som mig - kun i bassoloer :doo:

Spøg til side, alle tingene kan have sin berettigelse, men jeg synes da hurtigt det kan ses på stikkerne hvis man har kørt den halvåbne stil i et par timer, næsten ligegyldigt hvad man spiller med...

Link til kommentar
Del på andre sites

Jamen mine stikker flækker altid? forstår ikke hvorfor? er der nogle af jer der kan anbefale en god stik, som I mener holder længere? Jeg bruger normal Vater Pro rock, men synes det smader som igen ting..

På forhånd tak.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 4 uger senere...

Jeg spiller med Vic-Firth American Classic 7A, den jeg har det bedst med!

 

Spiller hård rock, flækker faktisk kun en stik når jeg gør det med vilje.

Stikkerne kan godt blive flodsede fra hovedet og nedaf, men de flækker ikke..

Jeg skifter også stikker nogen gange, bare fordi jeg synes nye stikker er dejlige.. som inderlåret på en 16 årig skolepige.. (sagde min gamle sløjdlærer altid?!?!)

 

Jeg synes faktisk jeg flækkede flere stikker dengang jeg spillede marchtromme, kan ikke huske hvilke stikker jeg spillede med dengang.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 uger senere...

de der 12 stikekr man kan købe hos aage for 250 er noget værre lort! jeg smadret 24 par på 3måneder :D så hårdt syndes jeg altså heller ikke jeg slår. et par gode stikker holder for mig normalt 1 måned man skifter dem ofte før de dør helt ;-)

Link til kommentar
Del på andre sites

Den sløjdlærer ER vel nok pædagogisk! ;-) Nå, fik ENDELIG prøvet et sæt Academix! Første tanke: deres 5A er tykkere end en alm. gængs 5A.

Anden tanke: Skod! Egetræ! Ingen attack, what so ever! Noget værre juks!

Tredie tanke: Navnet Academix ville passe bedre til en lærd biperson i et Asterix-album! :D:P:(

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 month senere...

Personligt, synes jeg Vic Firth er noget l...! Jeg knækker dem konstant, Her et eksempel, der forløb sig over et par dage. Købte først et par AC 5B det bekyndte at flække efter ti minutter. Så købte jeg nogle SD 9 Driver, de var så i maple (dumme mig), og det holder jo absolut ikke til noget...

Så nu købte jeg nogle Zildjian Joey Kramer Sig's. Det knækker ikke, men er til gengæld umulige at spille med!

Jeg tror de stikker der har holdt længst tid for mig, er Zildjian 5A... De har bare nogle elendigt formede tips...

Men altså Zildjian, Vater er Pro Mark plejer at være ret fede...

Og med hensyn til billigstikker, så er de ikke engang værdige for en skoleelev i 1. klasse.. :unsure:

Link til kommentar
Del på andre sites

Ja, det er rigtigt, at ved de trommestikker vi bruger normalt, der er størrelsen omvendt proportional med betegnelsen. Altså er en 2b en ret stor stik og en 7b en mindre stik.

Skægt nok fungerer det stadig omvendt med stikker til marchbrug - der er 1'eren lille, 2'eren større osv... Det er vist et levn fra gamle dage med de betegnelser, men hvad - bare man ved, hvad man skal have! :-o

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 år senere...

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu