Mv Blog


Mads Valther

Recommended Posts

Gæst jon petersen

Jeg har også sådan en 16" Floortomrim i overskud - der sidder nogle ret latterlige Vintage Premier benholdere på, men den slags kan jo skiftes...

 

Endvidere har jeg - for at få benene langt nok væk fra reifen - vendt beslagene om. Det virker fint og kan ikke ses, men skal nok ikke vendes tilbage.

 

Du kan få den for 150 - den koster 270 (bortset fra at de er udsolgt) fra ny, og du får ben og de latterlige Premier benholdere med.

 

 

Jon

Link til kommentar
Del på andre sites

Gæst jon petersen

Nåh - glemte helt at skrive at det da er et urimeligt lækkert sæt - en dag må du hviske prisen til mig....

 

 

Jon

Link til kommentar
Del på andre sites

Ja, så kom den med posten. Det skulle tage 8 år før det lykkedes. Musikbiksen har haft en del til salg, men så urealistisk dyrt, så jeg har smilet overbærende.

 

Men så er det jo godt at der findes en butik som hedder Drummers Repair Shop. Hvor man får en mail med et billede af tammen, og man bare kan se at den er tæt på at passe perfekt. At den er fra 1970, og "desværre" har det forkerte badge. At drummers Repair shop værner om sine kunder!!!

Bevis: "jeg sender den med coated amb i bund og coated cs på top, så alt er som det plejer". Det er fanme klasse.

 

I dag kom den så endelig og den matcher resten af sættet rigtig godt. Overvejer at begynde på 20 stk. prince om dagen den næste måned, så det liiige ku få det sidste.

 

Den lyder fantastisk!

 

Så nu er mit Ludwigsæt ENDELIG komplet. 13, 16, 16, 22, og jeg er simpelthen så glad! Det har jeg godt nok ventet på i mange år.

 

Lørdag skal jeg en tur i studiet, og så kommer der billeder. Indtil da må i nøjedes med dette:

 

nyludwigtom.jpg

 

Tror sgu det passer godt med det her:

ludwigmedsm7sv0.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Prisen var høj, men det er også et pragteksemplar. 4300 inkl. 2 nye skind og fragt. Men til gengæld 2 kilo billigere end den sidste jeg fandt. Så jeg er virkelig glad og lettet over den er fundet. Har fundet en del som var billigere, men de har været enten sen 1970'ere, i dårlig stand, eller også har finsh ikke passet til mit sæt.

 

En god ting har jeg fået ud af mit Limosæt. Jeg har fundet ud af at 18 er for stort til mig, ligesom jeg synes ikke at 14 er udpræget fed som gulvtom, men i stedet som "alm" tom.

 

Til gengæld synes jeg 16 er en helt fantastisk størrelse med en kæmpe spænd. Spænder man den højt har den en varm og dejlig tone, og stemmer man den lavt er den ond og dyyyb. Dette kræver i min optik 2 stks. da det er dumt at få en til at prøve at lyde som 2.

 

Håber ovenstående giver mening :doo::lol:

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 uger senere...

Jeg tror jeg har gjort ig et kup i dag.

 

Har længe haft et øje til denne mikrofon på Lauritz, og valgte at købe den. Er der nogen som kender noget til den - har set den før. Kan være en hjemmesamlet, og vores bud er at det er en remake af den gamle U47, men hvis andre ved bedre må I meget gerne byde ind:

 

http://www.lauritz.com/Item/Item.aspx?LanguageId=1&ItemId=2038445&ReturnUrl=http%3a%2f%2fwww.lauritz.com%2fMyPages%2fMyPurchases.aspx%3fLanguageId%3d1%26DC%3d1%26CPIn%3d0%26ISz%3ds%26PSz%3ds%26PSzG%3ds%26SO%3d3%26ST%3d1%26PageId%3d11%232038445EndTagRU

Link til kommentar
Del på andre sites

Tillykke med din nye gulvtam, Mads :tu: Ser lækker ud

 

Skal lige høre.. Dit Limosæt, der valgte du en 14x8".? Er det rigtig husket?

Er den fed?. Og hvorfor den - og ikke en 14x9"?

 

Jeg havde oprindeligt bestilt en 14*8, men lavede det i sidste øjeblik om til en 14*10, hvilket har betydet at den har fået en del mere bund (tænker jeg i hvert fald). Det er et MEGET voldsomt sæt, og kan ofte savne et par nuancer pga størrelserne, men er fuldt tilfreds.

 

Den 25. skal vi spille på Råhuset og der tager jeg det med, fordi det er så blødt i lyden til det hårde betonrum som er der. I et rum fyldt med træ kan det nogen gange godt være et problem at få adskilt toms fra hinanden...

 

Håber det var brugbart...

Link til kommentar
Del på andre sites

Hmm så har vi fundet ud af mere.

 

Det er en nady TCM 1050, men den adskiller sig på adskillige punkter. Den er ommodificeret på røret og i udformningen, så vores bud er, at der er en "håndbygger" som har taget udgangspunkt i den og udbygget den.

 

Der er et billigt rør i, men vi har fundet et gammelt telefunkenrør på et loppemarkede forleden, som bestemt ikke skader lyden, og som passer perfekt.

 

Nu har vi haft 5 tilfældige inde i en blindtest hvor vi har sammenlignet med en Neumann tlm 49, og alle har budt på at den nye var Neumann, og Neumann var en "efterligning".

 

Det skulle være en efterligning af en Neumann U47, og den lyder virkelig fantastisk! Nu er det om at finde ud af hvad pokker den er god til. Indtil videre fantastisk på akk. guitar, og hvor er det egentlig bare fedt at den virker! :lol:

Link til kommentar
Del på andre sites

Så blev vi lidt klogere. Den har samme fede top som Neumann TLM 49'eren har, men den tager lidt mere ved i bunden. Desværre er den alt for følsom til stortromme - flipper helt ud, men det lyder godt som center OH, men passer ikke heeelt ind i de 2 Lauten vi har og bruger som l/r-OH.

 

Men superglad for købet....

 

Og hvor ER Ludwigsættet dog flot.

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu