Mv Blog


Mads Valther

Recommended Posts

Det er den bedste julegave at få i november!

For satan hvor bliver Howlin' With The Wolfman bare bedre og bedre. Det er altså noget af det bedste, SOM er begået!

I min verden måtte den bare gerne fade ud i stedet for at gå i stykker til slut.

 

Jeg glæder mig allerede til i morgen!

Og så misunder jeg de tyskere!

 

Tak!

Link til kommentar
Del på andre sites

Det er ærgerligt at der ikke er nogen spillesteder i Århus der gider have os på besøg. Dog arbejdes der på Fatter Eskild gr der rygter om.

 

Jeg er ikke den store fan af fades, men forstår godt hvad du mener. Jeg synes dog måden den vælter på virker ret godt...

 

 

RIGTIG glad for du kan lide det...

Link til kommentar
Del på andre sites

For fanden en lorteweekend det var:(

 

Havde glædet mig sådan tilat spille på Bryggen med mit nye sæt. Det viser sig vores supportband er fra Ålborg, og de var pissehyggelige at være sammen med og ganske gode, men mennesker trak de ikke. Samtidig viser det sig bagefter at metoren var nede, så der var 30 mennesker der ville have glædet mig, som ikke kunne komme frem i tide, men nok om det.

 

Efter koncerten hvor der ikke er mange er der sindssygt mange klager over lyden, og selv min kære kone (i al respekt siger at den var helt gal), Vi brugte stedets lydmand, og han fik fanme en opsang.

 

Efter lydprøven går vi ned backstages, og da vi kommer op til koncerten har han klstret et stykke gaffa hele vejen hen over min stortromme, og sat det fast ind over kanten og på finish. Det samme har han gjort på alle toms og snare. DET GØR MAN BARE IKKE!!! Han fortæller at han synes at synes mine trommer synger for længe og at det ikke passer til hans lyd!!!

 

For satan jeg råbte højt, men ender med at spille en koncert med trommer der lyder som en hovedpude, og med et publikum der synes vi lyder dårligt.

 

Det var satme en irriterende aften. Ved ikke hvad fanden man bilder sig en...

Link til kommentar
Del på andre sites

Nu var jeg jo repræsenteret på gulvet og må da også tilstå at der var ting der undrede mig. En simpel ting som baggrundsmusik efter opvarmningen, er i min verden mega logisk, men det valgte lydmanden først at sætte på ca 2 minutter inden i kom ud af backstage og gik på. Flot og tak for stilhed!?

Lead guitaren (som jeg syntes var/er pisse dygtig) havde han så valgt at skrue ekstra højt op for, i begge sider? Altså intet mærkbart stereobillede i midten af salen?

 

I var sq fede nok, trods en lidt op ad bakke koncert, med meget få tilskuere og ærgelig lyd...

 

Dennis er pisse Rock N' Roll og kan kun bliver mere af det hvis han lader sine bakkenbarter vokse ud igennem buksebenene!

Jeres bassist har en fjollet hat, men det må han jo om...

 

Kommer gerne igen en anden gang!

 

Nimbas

Link til kommentar
Del på andre sites

Hehe. Så fedt du kiggede ud kristian! Det med pausemusikken var kun fordi jeg råbte meget højt, og så skal det så lige siges at det var vores cd han sætte på. En cd han selv havde taget i vores merc-bod... Er klar på noget dobbeltgig med metric hvis det er..

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg kunne godt høre at det var jeres, men vi undrede os sq noget over stilheden. Vi er pt. igang med indspilningerne til næste udgivelse, så en gang i det nye år er vi friske!

Købte i øvrigt det obligatoriske eksemplar ved boden...

 

Nimbas

Redigeret af Nimbas
Link til kommentar
Del på andre sites

Nå for faen, det havde jeg sgu glemt alt om.. øv! Røvtur med lydmanden... har en gang prøvet noget lignende: pågældende lydmand havde sat store mængder gaffa på undersiden af mine bækkener EFTER hultjek, hvilket jeg altså først fandt ud af, da vi gik på scenen og satte første nummer i gang. Jeg pillede gaffaen af og spillede koncerten, og da jeg gav ham en opsang, sagde han at bækkenerne ville larme for meget ellers... han havde ikke hørt, at jeg havde fjernet tapen

 

Anyways - lydmænd skal bare holde sig langt væk fra vores instrumenter.. ihvertfald hvis de ikke spørger først.

 

Håber i spiller i Kbh igen inden længe, da jeg fjols jeg havde svedt det fuldstændigt ud. Du må for øvrigt sige til, hvis vi skal lave et gig sammen på et tidspunkt - vil gerne sende nogle råmix, hvis du er interesseret i en lytter.

 

Jeres nye demoer lyder for øvrigt superfede!

Link til kommentar
Del på andre sites

Bussen er pakket, øl venter på spillestedet i tyskland. Er spændt på touren denne gang. Har spillet en del i tyskland, men aldrig med plade ude, og det er for første gang fede steder hvor vi er hovednavn. Yeah...

 

fedt!!

 

Alt godt dernede!!

 

Auf wiedersehen!!

 

fik du fixet banner?

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu