Mv Blog


Mads Valther

Recommended Posts

11 timer hjem fra Hamburg fra vores sidste tur fordi vi blev andet i en snestorm. 3 timer hjem fra Holbæk sidst fordi der var så sindssygt glat, så vi kørte 30 km/t hele vejen hjem. 6 timer hjem fra Århus i går fordi vi blev fanget i det samme lort. Der begynder sgu at tegne sig en irriterende tendens for bandet. Men nu en ganske hyggelig koncert, og hyggeligt at hilse på Razmuse herinde fra...

Link til kommentar
Del på andre sites

Blev ringet op af vores lydmand i dag. Han har fået nyt job og bruger derfor i en periode ikke hans mikrofon pakke som vi derfor bruger kvit og frit:) 4 stk neuman km84 fra dr, et stk d12e fra dr, en ordentlig bunke dpa-mikrofoner!, alle mulige komps og meget andet. Så fedt!!

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej Mads!

Tak for en sindssygt fed koncert i lørdags! Det bliver bestemt ikke den sidste koncert, jeg skal se med jer! Og de nye numre, I spillede, lover godt for næste album!

Jeg har set de videoer, som jeg optog, igennem. Lyden er mildt sagt ærgerlig, så jeg vil ikke være bekendt at lægge dem ud på nettet. De yder ingen retfærdighed til den oplevelse det var at se jer live. Desværre.

 

Mvh. Rasmus

Link til kommentar
Del på andre sites

Tak Rasmus.

 

 

Det var pissehyggeligt I gad kigge forbi. Er ked af vi måtte kører så tidligt, men det vr nu meget klogt med tanke på det snevejr vi blev fanget i på sjælland.

 

Giv endelig lyd hvis I mangler et band til en koncert en dag:)!!!

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 uger senere...

Må ikke, men kan ikke lade vær.

 

Der er ikke et eneste plug på mine trommer, ikke en comp INTET. Bare råt take.

 

Her I et meget råt mix med en vokal der ikke passer tl stykkerne, men bas og rytmespade er lige i øjet synes jeg. Der bliver ikke spillet ligeså meget som på demoen, men jeg synes det er så fedt:)

https://soundcloud.com/#madsvalther/rough

Link til kommentar
Del på andre sites

I øvrigt ganske sjovt med stortrommemikrofonen. Vi har vores egen D12e som vi har brugt når vi ikke har haft Lauten nok. Det havde vi heller ikke denne gang, men denne gang brugte vi en fra Musikhuset Århus, som er blevet passet og plejet konstant, og det er vores ikke.

 

Helt utroligt så meget bedre den fangede attack! Dog skal det også med at det frigav en Lauten der gjorde at vi kunne have 2 af dem som amb, som bare laver nærmest hele trommelyden...

 

Der er ikke lavet de fede niveauer i dette take dog.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 uger senere...
  • 2 uger senere...

Puha så fik jeg sgu lyttet til de første grove mix af pladen. Der er pt. 1 (!!!!!!!) plugin på min master af trommerne, ellers lyder de som de her tiden har gjort, og det passer bare super. Det er shu bare lækkerr tat ordne niveauer på sine trommer, og så lyder det godt! Meget mindre guitarlir, men på den gode måde og oceaner af plads i lydbilledet. Kan slet ikke vente med at spille det for andre...

Link til kommentar
Del på andre sites

Så er det endelig blevet tid til en lille lydstump fra den næste plade. Et meget groft mix, men lyden er helt sikkert derhen af. DRS-trommer med Neuman KM84 som OH og Lauten Horizon som amb. Shure 57 på snare, EV på toms og Lauten Claion på HH. Der er EQ'et en smule på den ene tom, og så har mastertrommesporet fået en lille smule komp. Ellers er alt helt rå lyd, og det giver altså bare plads i lydbilledet. Håber I synes om det. https://soundcloud.com/madsvalther/one-time-addict

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu