Mv Blog


Mads Valther

Recommended Posts

Yeah - så er pladen sendt til tryk, og i morgen afgøres det om vi får nu booking. Gør vi det er både Danmark og Tyskland helt på plads. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Release bliver slutningen af marts i år.

 

Nu gik det også endelig i orden med vores hus. Et hus jeg har været vild med siden jeg var 18. Siden da har det været til salg 1 gange, men til en pris der var MEGET dyr. Held i uheld gør at de nuværende ejere bare skal flytte, og det har vi udnyttet til at få prisen ned på et niveau, som vi kan være med på.

 

Huset:

gav0.png

Hvis man kigger ordentligt efter på billedet kan man se dette lille gule hus til venstre:

vo52.png

Og hvis man går ind i det lille gule hus, så ser man mit nye trommerum. DET GLÆDER JEG MIG TIL!!!!!

oemq.png

  • Upvote 2
Link til kommentar
Del på andre sites

Det er muligvis lidt for småt til studie, men vi overvejer det lige i øjeblikket. Dog vil vi også prøve at finde tomme lokaler deroppe, for priserne er jo helt anderledes deroppe, så vi overvejer om man ikke skulle gå all in, og finde et billigt og stort sted, og så lave det fede studie dér. Nu må vi se.

Link til kommentar
Del på andre sites

Ja, jeg er jo så den type der glæder sig til at få en have. Har måtte undvære i tre år nu. Så i min verden tager en have ikke tid. Den giver tid.

Skønt stråtækt hus, dejlig have, egen lille tromme villa.

Ja det lyder til du har fundet det rette sted. Tillykke med det.

Link til kommentar
Del på andre sites

Det ligger i vallekilde og transport er to timer om dagen, hvis man skal til københavn. Det er blevet væsentligt bedre efter at motorvejen bliver 3-sporet før roskilde. Men altså - planen er ikke at københavn skal blive ved med at være referencen. Håber i stedet man kan få gang i lidt liv deroppe, og måske give folk med derop med tiden.

Link til kommentar
Del på andre sites

Det må man da gerne. Det er et hus i tiptop stand, og det var vigtigt for mig at vi kunne købe et hus vi kunne flytte direkte ind i, og som havde god energiklasse. Det koster os 3.2.

 

Ja, det svarer vel til 20kvm forstadslejlighed eller 10kvm i indre by.

 

Det ser satme lækkert ud! Tillykke med det.

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Nyt ride i dag. Avantgarde roughcut. Meget tungt og mørkt med tydeligt stikdefinition. Perfekt til studiet tror jeg. Håber jeg kan kompe det så det bliver meget beskidt uden at ringe for meget. Det er dét i hvert fald købt til at forsøge med. Efter to timers spil er jeg fint tilfreds, og skal lave lyd om lidt. Bestemt ikke et primært, men virkelig signaturlyd. I min verden lidt som de gamle zildjian a, men mørkere og en anelse tungere...

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 måneder senere...

Jeg synes altså det er sjovt, så "langt" man kan komme med så få midler. Forleden lavede vi en for sjov ide. Spillede den igennem en enkelt gang, og satte hurtigt en enkelt Lauten lige ud for stortromme, en 56'er på guitar og en 58'er som vokal. Ind i Tools og så smadre-smadre med et eller andet plug.

 

Bevares mange af tingene lyder da ikke helt ok, men det lyder sgu stadig som et trommesæt og en guitar og en vokal, selvom det kun er tre mikrofoner der er på spil.

 

Lagde en tamb på som perc bagefter, men her var kanalen sur. Ganske hyggeligt at pulten bestemmer hvornår den skal være på og af:)

https://soundcloud.com/madsvalther/dont

  • Upvote 1
Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu