Mv Blog


Mads Valther

Recommended Posts

  • 3 uger senere...

Desværre endnu intet nyt omkring vores studie. Efterhånden faldes der en snigende mistanke om, hvorvidt vi bliver holdt hen. Det er ikke så rart.

 

Som nogen ved har jeg i efterhånden 4 måneder frygtet for min venstre hånd, og i særdeleshed min venstre ringefinger. Jeg har haft endda meget store smerter og har besøgt MANGE forskellige læger, som alle er kommet med rigtig mange forskellige bud. Kun en ting var de enige om - de vidste ikke hvad jeg fejlede.

 

Jo flere eksperter jo mere forvirring, og jeg skal da ærligt indrømme at jeg begyndte at blive nervøs for om det kunne være mere alvorligt.

 

I sidste uge blev jeg derfor MR-scannet. Hele min venstre ringefinger er fyldt med væske. Hvorfor ved ingen, men bedste bud er en overanstrengelse. Eventuelt et slag ved trommer eller ved floorball. Det går ikke væk ad sig selv. Derfor skal jeg i medicinsk behandling i en måned, og bliver det ikke bedre skal jeg opereres.

 

Den gode nyhed er at jeg kan fortsætte ed at spille trommer!!!

Link til kommentar
Del på andre sites

Fedt. Altså at du kan spille!!.. Lyder sgu lidt som det min gamle kammerat havde.. De har noteret efter maaaange år med at skære hans håndled/hænder op og rense dem ud.. Og vupti.. Så ku han for første gang i 10 år spille guitar igen uden smerter.

 

Håber du finder en løsning!!!

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 4 uger senere...

Nogen gange skal man huske at man også bliver klogere, når man finder ud af hvad man ikke skal have. Det er bare bare pokkers dyre lærepenge! Jeg har også rodet med min stortromme etc., så her er hvad jeg har fundet ud af på det seneste:

 

1. Clear skind kan noget på mit DRS. De skal helst sikkert gemmes, men jeg skal tilbage til coated emporer.

2. Coated amb på mine Ludwig er ikke helt så fedt som emporer, men det går an.

3. Jeg har købt endnu en 13 Ludwig af medlem BRJ. Jeg går nu i gang med at bygge det ondeste bastardsæt. Udgangspunktet er 13 Ludwig i Sky Blue Pearl, og 28x14 i White Marine Pearl. Hvad der senere dukker op er kun spændende.

4. Mono-OH er simpelthen det fedeste for mig lige nu. Det lyder konge, og placerer sættet perfekt i lydbilledet. Jeg ved det kun kan lade sig gøre pga vores fantastiske rum, men fedt er det!

5. Jeg har lavet hul i stortrommen, og det hjælper, selvom mikrofonen skal langt væk for hullet, for at lyde godt.

6. Whiskers snare lyd laves uovertruffent bedst med AKG 451 på toppen. Den er til gengæld ikke ligeså fed, når der spilles hårdt. Her er det 58'er eller Lauten Horizon der tæller.

7. Mit nye main-ride er et 22 Zildjian a, som lyder perfekt, med mine Dream Bliss som crashes.

 

Så sådan er det!!!

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 måneder senere...

Det er desværre stadig noget møj med min finger. Det er muligt at spille, men alt hvad der hedder finere teknik/følelser er umuligt. Dette håber jeg meget på er muligt efter min operation. Det er lidt bedre når jeg trommer trad grip, så det øver jeg mig på.

 

Vi indspiller dog stadig. Det er lidt svært at vide hvordan vores nye plade bliver. Jeg tror lige umiddelbart det bliver en mellemting mellem vores første fadølscountryplade, vores tredje støjrock tilsnusket et flygel og en allerhelvede portion inspiration og ærefrygt fra især ældre svingballader og diverse bluesplader fra Chess.

 

Sangene stikker i diverse retninger, men fælles for dem er alligevel at stemningen i dem er sindssyg mærkelig, og ofte med endda meget anderledes trommer end jeg plejer at spille.

 

Vi har ikke rigtig andet end meget rå skitser, og langt de fleste er ikke egnet til afspilning. Jeg vil dog dele en enkelt. Om den kommer på pladen ved jeg ikke, men den er ret sigende for lyden i vores studie. Det er indspillet live, og der er masser af bøffer og overhør, men det er alligevel blevet et fint nummer. Folk der eventuelt har lyttet før vil også bemærker endda mange fere akkorder end vi plejer:)

 

Lyt med her såfremt - håber link virker:

http://picosong.com/B8VM

Link til kommentar
Del på andre sites

Der er i øvrigt kun fire trommeting i spil i sangen:

  • Min supra, som efterhånden bare (stadig) indspiller alt
  • Mit 22 Zildjian a som jeg tjatter til i outro
  • Mit dream som jeg koger op i outro
  • Min 28*14 Ludwig, som jeg købte af Nimbas til præcis sådanne produktioner
Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 uger senere...

Så sidder jeg til opvågning efter operation. Min finger var fyldt med gult væske og min seneskede var lilla(!). Så selvom min finger var virkelig FUCKED, så er det trods alt godt at diagnosen var rigtig, og at der virkelig var god grund til at foretage en operation.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 uger senere...

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu